Kam do zoo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Jogrr píše:
My jsme z Prahy, a ted dvakrat za sebou vzdy v patek odpo jsme byli v zoo a pomerne zklamani, areal krasny, hodne atrakci pro deti, ale zvirata nikde, bud jim cisti vybehy, nebo jsou proste v tech svych ubikacich.
Nejlepší je chodit v zimě. Chodím s dcerou v podstatě každý týden. Kupujeme roční rodinnou kartu a nezáleží nám na tom, jak rychle ji vyčerpáme. Naopak v létě chodíme minimálně. Akce a davy nás nalákají.
- Citovat
- Upravit
@Caboverde dneska určitě neee, pojedeme v týdnu ráno. Já nemám ráda davy lidí. Akorát mě z toho bolí hlava. A kor teď v těhotenství :/
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nejvíc přemýšlím nad Prahou nebo Ostravou. Samozřejmě by to byl výlet na celý den, Pojedeme vlakem z Olomouce.
A z Olomouce byste to měli v pohodě i na otočku do Vídně, ale asi spíš autem. My jeli na otočku z Prahy a dali jsme to. Mají tam velkou pandu, samičku Jang-Jang. Prý je pěkná zoo i ve Wroclawi, zatím jsme ji nezkoušeli.
- Citovat
- Upravit
@Caboverde nad Vydni jsme teda neuvažovali. Ale bohužel, máme auto v opravě. Takže musíme vlakem. Ale myslím si, že i vlakem se dá dostat. Vyjet brzo ráno a večer domů
- Citovat
- Upravit
Hodonín. Maličká, ale fajn.
Brno rozhodně ne, to je nejhorší zoo, kde jsem kdy byla. Furt do kopečka nebo z kopečka, výběhy daleko od sebe a zvířata nikde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak za mě je Lešná 100× lepší,, než Olomouc. To snad ani nejde srovnávat. Jinak bych řekla, že jednoznačně nejlepší je Praha.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caboverde píše:
Nejlepší je chodit v zimě. Chodím s dcerou v podstatě každý týden. Kupujeme roční rodinnou kartu a nezáleží nám na tom, jak rychle ji vyčerpáme. Naopak v létě chodíme minimálně. Akce a davy nás nalákají.
Jo, taky mame rodinnou rocni, tak snad jindy se zadari.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nejvíc přemýšlím nad Prahou nebo Ostravou. Samozřejmě by to byl výlet na celý den, Pojedeme vlakem z Olomouce.
Mně se líbí Praha, ale třeba v Ústí je menší a taky hezká. To už je pro vás moc z ruky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ostrava je úžasná pro všechny generace
je fakt, že tam teď přibilo hodně atrakcí pro děti, ale to určitě dospělým návštěvníkům nevadí ![]()
Jezdíme tam každý rok minimálně jednou se mrknout, jak se to tam změnilo!
Určitě doporučuji
I dinopark je pěkný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Tableta kopce mi vůbec problém nedělají. @cverunka já jsem byla v Lesné jednou a taky naposled to je spíš jen procházka, zvířata nikde. Jediné co se mi líbilo, tak byli tučňáci.
Mně zas jako procházka se zastaralými výběhy přijde Olomouc. A to jsem Olomoučačka. V Lešné mají lachtany, tučňáky, rejnoky co se dají hladit, slony, nosorožce… To mi řekněte někdo, co může v Olomouci tohle překonat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cverunka když jsem tam byla, tak opravdu, nikde žádné zvíře. Olomouc mi přijde rozsáhlá, více zvířat.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@cverunka když jsem tam byla, tak opravdu, nikde žádné zvíře. Olomouc mi přijde rozsáhlá, více zvířat.
Tak to se ti může stát v každé ZOO, že zvířata budou zalezlá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jezdíme každý rok do Lešné a za mě je to nejlepší zoo. A to, že jsou zvířata schovaná přece není vina zoo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Dneska nikam, davové akce jsou něco neskutečně příšerného. Ze soukromých zoo je nejlepší Zoopark Zájezd poblíž Kladna. Věnují se i erudici v oblasti ochrany zvířat. Zvířata u nich mají důstojné podmínky k životu. Naopak otřesné podmínky pro zvířata jsem viděla ve Dvorci u Borovan. Dříve jsem v oboru pracovala. Z těch, které mají peníze z rozpočtů měst, se mi líbila Zoo Ohrada v Hluboké nad Vltavou. Je malinká, ale dobře udržovaná.