Kam jít pracovat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
12.1.15 11:33

Šla bych na pole. Vidím tam víc plusů než mínusů narozdíl od Kaufu a benzínky. Na benzínce je vedoucí pěkný hajzl, když neplatí dovolenou, plat, co uvádíš, nic moc a hlavně bych se tam bála, že mě někdo okrade nebo rovnou zabije. V Kaufu dřina, buzerace od vedení i od lidí, zodpovědnost za kasu, děsná pracovní doba. Na poli pěkná pracovní doba, tebou uváděný dobrý kolektiv a slušné peníze, manuální, ale přitom tvořivější práce než někde v montovně a jako mínus vidím rozmary počasí, ale nevěřím, že se dělá v celodenním dešti nebo bouřce. Ten pracák přes zimu taky vidím spíš jako výhodu, pokud máš malý dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
12.1.15 11:36

Šla bych spíš do toho kaufu. U toho pole by mi dost vadil ten pracák. Přecijenom v případném životopisem by to nevypadalo dobře, že jsi x krát za sebou byla na pracáku.

• Citovat
  • Upravit
4346
12.1.15 11:48

Sla bych na pole. Pises, ze se ti oteviraji oci…tak k cemu ses priklonila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
12.1.15 11:55
@Anonymní píše:
@Lucie Lexová Manžel je dobře placený, takže i kdybych práci nenašla, tak by nás uživil. :)Díky za Vaše příspěvky. Vím jak je těžké najít práci která se dá skloubit ze školkou!
Šla bych na to pole, koukala bych na to, že je tam dobrá pracovní doba a jak píšeš i slušné peníze, tu dobu, kdy by ta práce nebyla bych trávila po jiných brigádách a přemýšlela bych třeba o nějaké rekvalifikaci, nebo kurzech na lepší místa..A co se týče toho, co se lépe vyjímá v životopise, tak ti to řeknu takhle. Mám tam hafo super hyrpermarketů, mám tam i čerpačku a je mi to k velkému prdu..Můj názor? Pokud to není práce s větší zodpovědností, tak se nikde víš stejně nechytneš. Samozřejmě, že pokud by si dál chtěla dělat např. v jiném super/hyper tak je to bod k dobru, ale na vyšší pozice to nemá a musíš se sama vypracovat ze nejnižších míst..Jinak bych teda přečkala, rekvalifikovala, učila a až by byli děti ze školkových let venku, tak bych hledala lepší práci :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.15 12:17

To mě nenapadlo s tím rekval. kurzem. Asi se tedy vrhnu na to pole. Taky se mi líbí to, že malá v lednu začne chodit do školky, a já bych šla do práce od dubna, takže bych mohla být při ruce, kdyby si malá zvykala trochu pomaleji. Naštěstí když jsou veliký teploty, nebo když prší tak je pouštěj domu a mají to placené.

• Citovat
  • Upravit
5420
12.1.15 12:31
@Anonymní píše:
To mě nenapadlo s tím rekval. kurzem. Asi se tedy vrhnu na to pole. Taky se mi líbí to, že malá v lednu začne chodit do školky, a já bych šla do práce od dubna, takže bych mohla být při ruce, kdyby si malá zvykala trochu pomaleji. Naštěstí když jsou veliký teploty, nebo když prší tak je pouštěj domu a mají to placené.

Navíc, když pak v tom mezidobí budeš na pracáku, tak máš rekv. kurz zdarma… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.15 12:33
@roksy25 píše:
Navíc, když pak v tom mezidobí budeš na pracáku, tak máš rekv. kurz zdarma… ;)

opravdu? tak to si o tom něco zjistím. Díky ;)

• Citovat
  • Upravit
5420
12.1.15 12:33
@Anonymní píše:

A navíc máš obrovskou výhodu, že vás manžel uživí a ty se zatím můžeš realizovat ;) Využila bych toho ;) Navíc, to že někdo vezme práci na poli, je pro mě bod k dobru, že je pracovitý a neštítí se těžké práce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
12.1.15 12:34
@Anonymní píše:
opravdu? tak to si o tom něco zjistím. Díky ;)

Akorát myslím chtějí aby to mělo smysl, aby ses měla kde uplatnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat