Kam jít pracovat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Šla bych na pole. Vidím tam víc plusů než mínusů narozdíl od Kaufu a benzínky. Na benzínce je vedoucí pěkný hajzl, když neplatí dovolenou, plat, co uvádíš, nic moc a hlavně bych se tam bála, že mě někdo okrade nebo rovnou zabije. V Kaufu dřina, buzerace od vedení i od lidí, zodpovědnost za kasu, děsná pracovní doba. Na poli pěkná pracovní doba, tebou uváděný dobrý kolektiv a slušné peníze, manuální, ale přitom tvořivější práce než někde v montovně a jako mínus vidím rozmary počasí, ale nevěřím, že se dělá v celodenním dešti nebo bouřce. Ten pracák přes zimu taky vidím spíš jako výhodu, pokud máš malý dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šla bych spíš do toho kaufu. U toho pole by mi dost vadil ten pracák. Přecijenom v případném životopisem by to nevypadalo dobře, že jsi x krát za sebou byla na pracáku.
- Citovat
- Upravit
Sla bych na pole. Pises, ze se ti oteviraji oci…tak k cemu ses priklonila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:Šla bych na to pole, koukala bych na to, že je tam dobrá pracovní doba a jak píšeš i slušné peníze, tu dobu, kdy by ta práce nebyla bych trávila po jiných brigádách a přemýšlela bych třeba o nějaké rekvalifikaci, nebo kurzech na lepší místa..A co se týče toho, co se lépe vyjímá v životopise, tak ti to řeknu takhle. Mám tam hafo super hyrpermarketů, mám tam i čerpačku a je mi to k velkému prdu..Můj názor? Pokud to není práce s větší zodpovědností, tak se nikde víš stejně nechytneš. Samozřejmě, že pokud by si dál chtěla dělat např. v jiném super/hyper tak je to bod k dobru, ale na vyšší pozice to nemá a musíš se sama vypracovat ze nejnižších míst..Jinak bych teda přečkala, rekvalifikovala, učila a až by byli děti ze školkových let venku, tak bych hledala lepší práci
@Lucie Lexová Manžel je dobře placený, takže i kdybych práci nenašla, tak by nás uživil.Díky za Vaše příspěvky. Vím jak je těžké najít práci která se dá skloubit ze školkou!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To mě nenapadlo s tím rekval. kurzem. Asi se tedy vrhnu na to pole. Taky se mi líbí to, že malá v lednu začne chodit do školky, a já bych šla do práce od dubna, takže bych mohla být při ruce, kdyby si malá zvykala trochu pomaleji. Naštěstí když jsou veliký teploty, nebo když prší tak je pouštěj domu a mají to placené.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
To mě nenapadlo s tím rekval. kurzem. Asi se tedy vrhnu na to pole. Taky se mi líbí to, že malá v lednu začne chodit do školky, a já bych šla do práce od dubna, takže bych mohla být při ruce, kdyby si malá zvykala trochu pomaleji. Naštěstí když jsou veliký teploty, nebo když prší tak je pouštěj domu a mají to placené.
Navíc, když pak v tom mezidobí budeš na pracáku, tak máš rekv. kurz zdarma… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roksy25 píše:
Navíc, když pak v tom mezidobí budeš na pracáku, tak máš rekv. kurz zdarma…
opravdu? tak to si o tom něco zjistím. Díky ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A navíc máš obrovskou výhodu, že vás manžel uživí a ty se zatím můžeš realizovat
Využila bych toho
Navíc, to že někdo vezme práci na poli, je pro mě bod k dobru, že je pracovitý a neštítí se těžké práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
opravdu? tak to si o tom něco zjistím. Díky
Akorát myslím chtějí aby to mělo smysl, aby ses měla kde uplatnit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit