Víkendová brigáda v knihkupectví

11.1.15 12:44

Víkendová brigáda v knihkupectví

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda-li nemáte někdo zkušenosti s víkendovou brigádou v knihkupectví skloubenou společně se studiem? :) Zajímalo by mě, jak jste se k takové práci dostali, jaké byly finační podmínkya co bylo náplní práce. :) Studuji právní administrativu a ve volném čase se věnuji tvůrčímu psaní :) Účastnila jsem se dvou olympiád ČJ a dějepisu, myslíte, že by mi to mohlo pomoci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
11.1.15 12:49

Jakákoli pracovní zkušenost je dobrá, něco si přivyděláš a máš co psát do životopisu, až si budeš hledat stálou práci. Jestli ti brigáda pomůže s tvůrčím psaním, to nevím :-D
jinak brigáda v knihkupectví je placená zhruba stejně jako brigáda v jiných obchodech, takže žádný zázrak, ale lepší něco, než nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.15 12:56

Já myslela spíš to, jestli mi to tvůrčí psaní pomůže v tom, získat práci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
11.1.15 13:05
@Beruška1025 píše:
Já myslela spíš to, jestli mi to tvůrčí psaní pomůže v tom, získat práci :D

Bohužel, já si tohle nemyslím. Ale určitě záleží na lidech ;) To mi přijde, jako by ses ptala, jestli máš větší možnost získat práci prodavačky v cukrárně, když sama umíš péct buchty a cukroví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
11.1.15 13:09

@Beruška1025 pomuze ti dobry zrak, protoze v knihkupectvi budes jako brigadnik hlidat, jestli nekdo nekrade. Pak dobra pamet, protoze si budes muset zapamatovat kde co je, az se lidi budou ptat. Znalost abecedy kvuli razeni. A mozna trochu prehled v kniznich novinkach, az budou lidi zadat knizku, kterou videli treba nekde novinach a nebudou si pamatovat autora ani nazev.
Vidis to moc idealisticky, knihkupectvi neni tvurci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat