Kam k moři?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
140230
26.6.15 21:05

Byla jsem také ve Španělsku busem, ale i letadlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
26.6.15 21:20

Tark jako já si to myslím podobně kdyby jsme to tahle brali tak by jsme nesměli vůbec nikam chodit… viz co se stalo u nás… podle čeho jste si vybrali Tunisko? cena? a nebo něco dalšího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
26.6.15 21:22
@Jolynka píše:
My letime v utery do Tunisu. Jako rupnout v bedne muze nekomu i ve Spanelsku nebo Chorvatsku, stejne tak jako v Cechach chlap vystrili celou hospodu. To uz si clovek nevybere, kde se zrovna neco stane.Jinak v Chorvatsku i Spanelsku jsem byla busem, ale s detma bych to nedala.

No já bych do Tunisu s dětma neletěla ani před tím, než se to stalo. A po tom už kor ne, hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
26.6.15 21:23

@clovicek841 jedeme konkretne sem http://www.bestreisen.cz/…-resort.html

Je to tedy kousek od toho dnesniho nestesti, ale tim spis si myslim, ze na tom samem miste se ted nic nestane, budou to tam hodne hlidat.
Jinak vybirala sem, aby to bylo vhodne pro deti, blizko k mori, pekny bazen, detsky klub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.6.15 21:46
@kašílek píše:
@Run
ty si jela do Španělska busem? To bych nedala, to smekám

jo bylo to chvíli po revoluci, navíc v květnu a byla tam děsná kosa. Aspoň jsme se pro další roky poučili :mrgreen: Ale jak píšu, bylo to v pohodě. Tenkrát pecka autobus, patrový, s občerstvením a hajzlíkem, to jsme čuměli jak puci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
26.6.15 23:46
@clovicek841 píše:
Ahoj tak nedávno jsem se dával jestli odcestovat k moří sám teď už mám tedy s kým, ale řeším kam??? co by mě (nám ) zde přitomné doporučili? Já jsem měl vybrané Tuniso, ale když vidím co se tam teď stalo, tak se mi tam moc nechce, pak na druhém mistě španělsko, ale to je letecky docela drahé a autobusem nevím no? mě přijde 24 hodin v busu docela šilené? cestovala tak už některá z vás a dá se to zvládnout?

Do Španělska jsem jela, už je to asi dvacet let zpátky, rozhrkanou Karosou a asi tři dny. Zážitek na dlouho :mrgreen: :mrgreen:
Nevím jestli už to tu bylo, ale co se týče moře, tak se mi moc líbilo ve Francii. Na Azurové riviéře je sice v létě dost těsno, ale když si to protáhnete dál za Marseille, Lví zátoku, tak tam je to super a i hodně příležitostí na výlet a něco vidět. Pláže plné mušlí a není tam až tak přelidněno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140230
27.6.15 06:01

Ve Francii jsem byla i autem, jeli jsme kolem pobřeží z La Rochelle do Calais.Ve Španělsku se mě líbilo v Jace a v San Sebastian.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
29.6.15 07:06

@kašíleky byly Costa Brava ;) moc pekne :palec: Jinak jsem busem byla v Chorvatsku. V Italii dokonce az dole v tom podpadku :mrgreen: my to mame uz dost projete :lol: ale ted s detma uz bych nemohla, ty by to asi nevydrzeli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
8.11.15 13:37

Ahojky, chtěli by jsme jet příští rok do Španělska. Poradí mi někdo kam? Kde je to pěkné, čisté moře, ale zároven i nějaké památky, zajímavosti, tak aby to bylo vhodné pro malé děti? Nejsme zrovna z těch kteří by vydrželi jen u moře. Děti máme 3 a 6 let. Příští rok tedy téměř 4 a 7 let. Chceme letecky.Auto tedy nebudeme mít takže všechno nějak aby bylo blízko. Děkuji za každý tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
8.11.15 19:26

Ja si dovolene planuju sama, koupim letenku do spanelska za 6000,– v sezone vc. Zpatecni. na 9dni a letela jsem do barcelony, sup do more, tam jsem pobyla 3 dny, je ohromna a je tam toho dost, pak busem za par € na sever, vlakem treba na jih atd do ruznych mest, pamatky, parciky, flakarna, a zpet na letiste.. Ubytovani najdes pres aplikace booking.com ..Litala jsem se segrou mezi mistnakama, jedla pila co oni. Bylo to super. S baglem na zadech no:D takhle doporucuju, mista uz z halvy nevim:/ a s detma nemam zkusenost, kazdopadne ja 22 s 10ti letou segrou a byla to pohoda nic se nam nestalo.

Tady odkazy. Vim ze vlakem / busem se da dojet vsude. Jakym a odkud uz nemam poneti. Tady si vyberte co vam padne do oka a kde se to presne nachazi, kazdy preferuje neco jineho.

http://cestovani.lidovky.cz/…ej-tipy.aspx?…

http://cestovani.idnes.cz/…m-sveta.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
8.11.15 21:04

@Makronka222 Barcelona je uzasna, ale takhle male deti architekturu neoceni. Skvele je pro ne akvarium, to doporucuju vsemi deseti.
Jinak pokud chcete poznat Spanelsko, vypravila bych se spis na jih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.6.16 06:00

S dvěma dětmi do Španělska? Určitě ne moc daleko, takže asi na Costa Bravu. Ale taky můžete zkusit nějaký španělský ostrov. Naši známí letěli s taky s dvěma dětme a na Mallorku **. Letí se tam něco přes dvě hodiny a prý je tam hezky.

Edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
10.6.16 08:53

Kamkoliv, jen v žádném případě ne do Chorvatska…letos se tam něco semele…

• Citovat
  • Upravit
16164
10.6.16 10:20

@ontar jejda nestras… :mrgreen: a kde nahore, nebo dole :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
10.6.16 19:28
@ontar píše:
Kamkoliv, jen v žádném případě ne do Chorvatska…letos se tam něco semele…

jasně, tak radši do Egypta :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario