Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj tak nedávno jsem se dával jestli odcestovat k moří sám teď už mám tedy s kým, ale řeším kam??? co by mě (nám ) zde přitomné doporučili? Já jsem měl vybrané Tuniso, ale když vidím co se tam teď stalo, tak se mi tam moc nechce, pak na druhém mistě španělsko, ale to je letecky docela drahé a autobusem nevím no? mě přijde 24 hodin v busu docela šilené? cestovala tak už některá z vás a dá se to zvládnout?
@clovicek841 busem bych nejela ani 500km…Tunis ani omylem.Kde je bezpecno je Chorvatsko,kam.se da i autem.
Řecko, pro jistotu s hotovostí
Busem asi Chorvatsko, to je jistota. Do Španělska jsem jela a dalo se to, ale měla jsem pro sebe dvě sedadla.
@clovicek841 Dá se to zvládnout v pohodě. Do Španělska jsme jeli několikrát a trvalo to dvacet hodin. Nám to vyhovuje víc než autem, nemusíme se soustředit na řízení, nemáme žádnou zodpovědnost. Doporučím ti Tossu de Mar - krásné romantické letovisko se starým hradem na pláži. Autobusem to není tak drahé, i když si vybereš pěkný hotel. Všude nabízejí švédské stoly a španělská kuchyně je výborná.
Jela jsem do Itálie asi 12 hodin, bylo to v pohodě, ale bylo to přes noc. 24 hodin je dost, ale zase část bude přes noc a druhá část-vzala bych notebook nebo tablet a koukala na filmy/seriály, nebo pokud jedeš s někým tak si povídat, poslouchat písničky…je to dost, ale není to nereálné, však jinak by to asi nenabízeli ne ![]()
@Adrasteia do Tossy se chystáme v srpnu, tak jsem rada, ze se líbilo! ![]()
Byli jsme ve Španělsku letecky s plnou penzí na týden za 10 tis., to mi tedy nepřijde zase tolik. Bylo to sice v září, ale zas jsme měli pláž skoro pro sebe ![]()
@PepiKo Byli jsme tam už víckrát, je to naše zamilované místo. Nejkrásnější jsou procházky ve staré části města a na hradě večer, to nemá chybu.
Nejvíc se mi líbí, že tam není klasická pláž odnikud nikam, ale tři pláže oddělené krásnými skalami. Tak přeji krásnou dovolenou. ![]()
Ve Španělsku jsme byli autobusem několikrát, vždy dlouhá cesta, ale dalo se to zvládnout, proč by ne.
No tak já si nemyslím, že by se to nedalo zvladnout ale Busem mě nebaví jed ani 250 Km prostě mě+ to přijde dlouho a natož pak celou noc… navíc jsem ještě nikdy necestoval letadlem a chtěl bych vyzkoušet leteckou dopravu. mým oblíbeným pořádem jsou letecké katastrofy ![]()
@Run
ty si jela do Španělska busem? To bych nedala, to smekám
@viky23 píše:
I ja byla ve spanelsku busem
opět smekám, to bych nezvládla
kam se jezdí busem?
My letime v utery do Tunisu. Jako rupnout v bedne muze nekomu i ve Spanelsku nebo Chorvatsku, stejne tak jako v Cechach chlap vystrili celou hospodu. To uz si clovek nevybere, kde se zrovna neco stane.
Jinak v Chorvatsku i Spanelsku jsem byla busem, ale s detma bych to nedala.