Kam k moři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56294
11.6.16 11:33
@ontar píše:
To je ukázka, že důvěryhodné zdroje jsou naprd…

Ontar, nevím jak ty, ale já o tom silvestru pak četla v našich normálních novinách, ale o tom to není, já se tě ptala na nějaký zdroj, z kterého čerpáš, že Chorvatsko bude cílem útoků. Odvoláváš se přímo na isis, tak mě fakt zajímá, odkud tu informaci máš. Já to googlila v českých zdrojích a vypadl na mě blesk, extra a novinky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.6.16 11:36
@ontar píše:
Stát se v Egyptě samozřejmě něco může, ale aspoň je tam nějaká ochrana…za současné situace jsou návštěvníci Chorvatska v situaci posluchačů koncertu v Paříži a nebo strávníků v restauraci Družba v Uherském Brodu..a atentátníci to velice dobře vědí a protože to jsou zbabělci, tak toho také využijí…

A ty si myslíš, že mezi zaměstnanci hotelových resortů nemohou být teroristi? Takže v tom komplexu pak turisti mohou být krásně uvězněni a útočníci mohou v klidu útočit ;) navíc cesty (ano nějak se musíš dostat na letiště) už těžko zabezpečiš. Stejně tak v egyptě moc nezvládli kontroly na letišti, viz. Ten atentát na letadlo s ruskými turisy.

• Citovat
  • Upravit
17521
11.6.16 12:00

Hrozba teroristickeho utoku procentualně je porad mensi nez ze se naboris autem cestou do Chorvatska…asi to je o stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
11.6.16 12:43
@Babe007 píše:
Hrozba teroristickeho utoku procentualně je porad mensi nez ze se naboris autem cestou do Chorvatska…asi to je o stesti.

Přesně tak, stát se může kdekoliv cokoliv..mně jenom připadá trochu legrační, jak lidi lítají z jedné destinace do druhé, podle toho, kde to zrovna bouchlo, jako hejno splašených slepic a myslí si, že to tam, kde to ještě nebouchlo nebouchne ani v budoucnu..nejsrandovnější důkaz bezpečnosti Chorvatska tady dokazovala jedna dáma tím, že se tam nemůže nic stát proto, že tam přece nehlídají vojáci se samopalama, jako v Egyptě a proto to tam přece musí být bezpečné..

• Citovat
  • Upravit
56294
11.6.16 13:22

@ontar myslím, že tady nikdo nepopírá, že stát se může cokoliv kdekoliv, ale ne každý prostě pojede na místo, kde už se to stalo a kde je jiná kultura než u nás a kde ho budou doprovázet ozbrojenci. A bude se tam cítit bezpečně. Zvlášť s dětmi. Co je na tom k nepochopení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
11.6.16 16:00
@Moise píše:
ne, měla by ses jít schovat do Egypta, tam je to střežené a nic se tam stát nemůže :mrgreen: :mrgreen:

jasny, ale pri mem stesti by se me netykaly bezpecnostni hrozby, beztak bych padla na Faraonovu pomstu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
11.6.16 16:00
@Babe007 píše:

tak tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.6.16 13:17

Co se semele v Chorvatsku? :D Tam jedu s rodinou. Na Korčulu. Moc se těšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16430
17.6.16 14:27

@maru35 my se take uz mooooc tesime..a budeme si uzivat kousek od Korculi.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí