Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ontar píše:
To je ukázka, že důvěryhodné zdroje jsou naprd…
Ontar, nevím jak ty, ale já o tom silvestru pak četla v našich normálních novinách, ale o tom to není, já se tě ptala na nějaký zdroj, z kterého čerpáš, že Chorvatsko bude cílem útoků. Odvoláváš se přímo na isis, tak mě fakt zajímá, odkud tu informaci máš. Já to googlila v českých zdrojích a vypadl na mě blesk, extra a novinky ![]()
@ontar píše:
Stát se v Egyptě samozřejmě něco může, ale aspoň je tam nějaká ochrana…za současné situace jsou návštěvníci Chorvatska v situaci posluchačů koncertu v Paříži a nebo strávníků v restauraci Družba v Uherském Brodu..a atentátníci to velice dobře vědí a protože to jsou zbabělci, tak toho také využijí…
A ty si myslíš, že mezi zaměstnanci hotelových resortů nemohou být teroristi? Takže v tom komplexu pak turisti mohou být krásně uvězněni a útočníci mohou v klidu útočit
navíc cesty (ano nějak se musíš dostat na letiště) už těžko zabezpečiš. Stejně tak v egyptě moc nezvládli kontroly na letišti, viz. Ten atentát na letadlo s ruskými turisy.
Hrozba teroristickeho utoku procentualně je porad mensi nez ze se naboris autem cestou do Chorvatska…asi to je o stesti.
@Babe007 píše:
Hrozba teroristickeho utoku procentualně je porad mensi nez ze se naboris autem cestou do Chorvatska…asi to je o stesti.
Přesně tak, stát se může kdekoliv cokoliv..mně jenom připadá trochu legrační, jak lidi lítají z jedné destinace do druhé, podle toho, kde to zrovna bouchlo, jako hejno splašených slepic a myslí si, že to tam, kde to ještě nebouchlo nebouchne ani v budoucnu..nejsrandovnější důkaz bezpečnosti Chorvatska tady dokazovala jedna dáma tím, že se tam nemůže nic stát proto, že tam přece nehlídají vojáci se samopalama, jako v Egyptě a proto to tam přece musí být bezpečné..
@ontar myslím, že tady nikdo nepopírá, že stát se může cokoliv kdekoliv, ale ne každý prostě pojede na místo, kde už se to stalo a kde je jiná kultura než u nás a kde ho budou doprovázet ozbrojenci. A bude se tam cítit bezpečně. Zvlášť s dětmi. Co je na tom k nepochopení?
@Moise píše:
ne, měla by ses jít schovat do Egypta, tam je to střežené a nic se tam stát nemůže![]()
jasny, ale pri mem stesti by se me netykaly bezpecnostni hrozby, beztak bych padla na Faraonovu pomstu ![]()
@Babe007 píše:
tak tak ![]()
Co se semele v Chorvatsku?
Tam jedu s rodinou. Na Korčulu. Moc se těšíme.
@maru35 my se take uz mooooc tesime..a budeme si uzivat kousek od Korculi.. ![]()