Kam k moři s atopickým dítětem?

110
27.5.11 14:04

Kam k moři s atopickym dítětem?

Ahoj maminky,potřebuji radu!!!Mám chlapečka 2roky a máme atopicky egzém.Kam se mám vydat k moři?nechci nikde daleko kvuly cestování ale taky zároven nevím které moře je pro tyto případy nejlepší?????poradíte?děkuji moc Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
743
27.5.11 14:21

Ahoj, já mám AE od mala a vždy doporučovali Chorvatsko.. Ají když jsem jezdívala třeba s Mořským koníkem nebo na tábory, co pořádala moje alergoložka, tak vždy jsme jeli do Chorvatska :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
27.5.11 14:56

ahoj, z me vlastni zkusenosti, doporucuji chorvatsko :palec: obe me deti maji AE a jaderske more vzdy pomohlo, hlavne cesta tam nestoji svet a more neni daleko :-D doporucuji i z rad lekare pobyt minimalne na 14 dni, myslim ze i ozdravne pobyty jezdi na tri nedele, aby ucinek vydrzel co nejdele…na netu jsou i cestovky, ktere vam daji slevu, pokud mate potvrzeni, ze ma decko AE :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
27.5.11 15:07

Já sama mám AE a pomohla mi dovolená v Itálii, a to jsem do moře ani nevlezla, stačil jen vdzuch prosycený mořskou solí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
27.5.11 16:17

Ahoj, my od 1.roku syna jezdíme do Chorvatska- Dr. nám ho doporučila kvůli čistému moři a plážím s kamínky- písek prý dráždí ten ekzém víc.
Ideální prý je, jet na začátku sezony a minim. na 14.dní.
Hlavně si tu dovolenou užijte!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
27.5.11 16:22

Prý Chorvatsko,teď to říkali v nějaké reportáži v televizi a slaná voda obsahuje důležité minerály,které se vstřebávají do pokožky a proto se hned po koupání nemá sprchovat sladkou vodou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petulja
27.5.11 16:30

No podle mě je vhodný jakýkoliv čistý može. Jadran obsahuje z blízkých moří největší množství soli iontů atd.. Podle toho co říkala jedna známá Dr. je spíš důležitý na jak dlouho se tam jede. Prý se tam musí být min. 3týdny, aby se ty účinky moře nějak projevily.

• Citovat
  • Upravit
359
27.5.11 20:14

určitě do Chorvatska a po vykoupání v moři se hned nesprchovat,ta sůl léčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
27.5.11 20:15

pobyt určitě alespon 14 dní,týden je na nic.
mě moře pomohlo,musí se tam jezdit pravidelně,
já zatím jezdím 1× za rok na 14dní,zlepšení je znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
27.5.11 21:14

Nám kožařka řekla buď Chorvatsko nebo Řecko…jeli jsme do řecka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie