Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Gortyna píše:
@lucad77 ideálně konec dubna
To bude všude v Evropě ještě zima na koupání. To fakt musíte do Afriky.
@Gortyna Turecko…je tam krásně, skvělé služby prostě vše za 1*
Na konci dubna bych hledala dovolenou v Dubaji, Ománu nebo třeba Madagaskar. Všude jinde je na mě zima. My letáme k moři v létě a bereme Turecko. Ale tam bude v dubnu ještě zima. Aspoň pro naši rodinu by bylo.
Tys to tady nečetla? Přeci do Alžírska. Ale jen ženy s dcerami nad 10 let
@Annabela11 píše:
@Gortyna Turecko…je tam krásně, skvělé služby prostě vše za 1*
V dubnu?
@freeport píše:
Koncem června jsem byla na Mallorce a nadherne počasí bylo.
Ona chce jet koncem dubna. To tam zmrznou.
@elinka90 píše:
v současné chvíli má moře v Egyptě 24-25 stupňů. Vždy lítáme na začátku dubna.
24 stupňů? To je dost ledový… Teda pro mě. To je jako tady veřejný bazén. A kolik je na vzduchu? O tři stupně víc?
@masima píše:
Příbuzní byli na Kapverdách a celou dobu jim tam fučelo a vlny, že pomalu ani nelezli do moře (oceánu) a ani nebylo extra čisté.
V jakém roce? Byla jsem na Kapverdách v době, kdy tam turismus teprve začínal a pak později, kdy se začínal blížit standardním evropským, dovolenkovým destinacím. Ve všech případech mě okouzlil divoký a naprosto čistý oceán. Odpadky ani jinak znečištěný oceán mi nejde s Kapverdskými ostrovy vůbec dohromady.
Egypt - marsa alam. Teď tu jsme s dětmi a paráda. Moře studenější, bazén vyhřívaný. Přes den 29, v noci 17. Zvládame to bez klimatizace, což je ideální. Faraona jsme ještě nepotkali ![]()
@LindenSkyHope píše:
V jakém roce? Byla jsem na Kapverdách v době, kdy tam turismus teprve začínal a pak později, kdy se začínal blížit standardním evropským, dovolenkovým destinacím. Ve všech případech mě okouzlil divoký a naprosto čistý oceán. Odpadky ani jinak znečištěný oceán mi nejde s Kapverdskými ostrovy vůbec dohromady.
Sal nebo boa Vista?
@Gortyna píše:
Sal nebo boa Vista?
Boa Vista bývala méně turistická, ale nevadil nám ani Sal. Na Salu je zase fajn koupání v Pedra de Lume.
@LindenSkyHope Tak tři, čtyři roky to je. Ale nemyslím, že mysleli, že tam byly odpadky, ale že bylo moře zakalené a tak. Ale není to moje osobní zkušenost, byl tam švagr.
Příspěvek upraven 04.10.23 v 11:06
@Tajemnadama píše:
24 stupňů? To je dost ledový… Teda pro mě. To je jako tady veřejný bazén. A kolik je na vzduchu? O tři stupně víc?
počasí je tam jak u nás v létě. Přes 32 stupňů 100%