Kam místo Egypta?

1434
3.4.23 11:40

Kam místo Egypta?

Syn (6 let) přišel s tím, že by rád do Egypta, byla jsem dvakrát a kvůli zdravotnímu riziku ho tam vzít nechci. Ráda bych ho někam vzdala ještě před prázdninami. Máte tipy kam? Chceme k moři, aby to letadlem nebylo na celý den a nestálo to jako zánovní auto… Napadly mě Kapverdy, tam jsem nebyla, prý dost fouká nebo Kanáry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78489
3.4.23 11:44
@Gortyna píše:
Syn (6 let) přišel s tím, že by rád do Egypta, byla jsem dvakrát a kvůli zdravotnímu riziku ho tam vzít nechci. Ráda bych ho někam vzdala ještě před prázdninami. Máte tipy kam? Chceme k moři, aby to letadlem nebylo na celý den a nestálo to jako zánovní auto… Napadly mě Kapverdy, tam jsem nebyla, prý dost fouká nebo Kanáry…

a proč ne třeba Mallorca, Španělsko nebo Bulharsko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
3.4.23 11:54

@Gortyna na konci června je to v pohodě už kdekoliv třeba Řecko Kréta, mají tam krásný takový mini zoo koutek, taky dinopark a aquarium, památky taky super a v moři už se koupat dá, samozřejmě to není tak vyhřáté jako v Egyptě, ale dá se to.
Turecko taky super, tam jsou hodně hotely s aquaparky.. hodně jsme lítávali koncem června takhle různě Řecko, Turecko, Španělsko, Itálie jih
Teď letíme již po 3. do Egypta taky touhle dobou s dětmi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
3.4.23 12:04

@Gortyna jo Turecko jak zmínila @lucynka25, já jsem tam nebyla, ale všichni, co byli, si to moc chválili - oblast Side

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
3.4.23 12:16

Turecko jsme byli vloni, spíš hodně přemýšlím o Kanárech, chtěla bych to stihnout koncem dubna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.4.23 12:18

No a proč syn chce do Egypta, co konkrétně ho tam táhne? Od toho bych se odpíchla. Rád šnorchluje? Nebo památky? Písečné pláže? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
3.4.23 12:18
@Gortyna píše:
Turecko jsme byli vloni, spíš hodně přemýšlím o Kanárech, chtěla bych to stihnout koncem dubna

Na Kanárech koncem dubna se nejspíš ani nevykoupete. Dost tam fouká a oceán je studenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
3.4.23 12:21

@unuděná památky, ale ty výlety nedá, na to je malý, já je absolvovala a v těch pyramidách je to mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434

@unuděná ok dobrý vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope

Na Kapverdách se ti šestileté dítě bude stěží koupat v oceánu. Jsou tam obrovské vlny, vhodné maximálně tak pro zdatné plavce. Byla jsem na Kapverdách opakovaně, i v období, kdy je silnější vítr. Dokonce s postiženým dítětem, které se koupalo maximálně tak v hotelových bazénech nebo ve velkém bazénu, který jsme s sebou přivezli a nanosili do něj vodu z oceánu.
Pro šestileté dítě jsou lepší Baleárské nebo Jónské ostrovy, v červnu úplně v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
53190
3.4.23 12:24
@Gortyna píše:
@unuděná památky, ale ty výlety nedá, na to je malý, já je absolvovala a v těch pyramidách je to mazec

No hele, v dubnu v pohodě. Ono totiž pokud chcete jet teď, moc možností nemáte, aby to právě nestálo moc peněz. Teď je všude ještě kosa… Jedině prostě to Afrika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
3.4.23 12:26

@LindenSkyHope díky moc, tohle info jsem potřebovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
3.4.23 12:27

@Gortyna to jo, na památky je lepší jet na jaře, rozhodně ne v létě..to je na chcípnutí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
3.4.23 12:28
@unuděná píše:
No hele, v dubnu v pohodě. Ono totiž pokud chcete jet teď, moc možností nemáte, aby to právě nestálo moc peněz. Teď je všude ještě kosa… Jedině prostě to Afrika.

No právě, uvidíme, jen jsem chtěla rozšířit obzory co dává a nedává smysl pro 6 leté dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
3.4.23 12:49

Příbuzní byli na Kapverdách a celou dobu jim tam fučelo a vlny, že pomalu ani nelezli do moře (oceánu) a ani nebylo extra čisté :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí