Kam místo Egypta?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3007
4.4.23 13:56
@lucad77 píše:
Ona chce jet koncem dubna. To tam zmrznou.

Aha, no tak to Jo. To je nic moc i v Egyptě ale. Vetrno a moře studené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7883
5.4.23 11:09
@freeport píše:
Aha, no tak to Jo. To je nic moc i v Egyptě ale. Vetrno a moře studené.

Jako dá se to taky tak říct…ale je to takový relativní pohled. :think: Z druhé strany zas je možné konstatovat, že v dubnu v Egyptě máš vzduch i vodu teplejší než v červenci v Chorvatsku… a všichni ti budou přísahat, jak jejich červencová dovolená v tom Chorvatsku byla super a pařák :nevim:
Takže záleží, s čím ten dubnový Egypt srovnáváš - jestli s červencovým Egyptem, tropickou exotikou kdykoli nebo s tím letním Chorvatskem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
5.4.23 11:15
@unuděná píše:
Na Kanárech koncem dubna se nejspíš ani nevykoupete. Dost tam fouká a oceán je studenej.

Na Tenerife jsem byla 3×. Koncem ledna, přelom února a března, začátek listopadu. Koupali jsme se vždy celých 14 dní. Ale nejsou to pařáky, záleží, co komu vyhovuje. Teplota vzduchu do 30. Na podzim bylo moře vyhřáté z léta, ale zase byly krátké dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
5.4.23 11:16
@unuděná píše:
Na Kanárech koncem dubna se nejspíš ani nevykoupete. Dost tam fouká a oceán je studenej.

Na Tenerife jsem byla 3×. Koncem ledna, přelom února a března, začátek listopadu. Koupali jsme se vždy celých 14 dní. Ale nejsou to pařáky, záleží, co komu vyhovuje. Teplota vzduchu do 30. Na podzim bylo moře vyhřáté z léta, ale zase byly krátké dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.4.23 11:18
Stup
@AnnieTRoj píše:
Na Tenerife jsem byla 3×. Koncem ledna, přelom února a března, začátek listopadu. Koupali jsme se vždy celých 14 dní. Ale nejsou to pařáky, záleží, co komu vyhovuje. Teplota vzduchu do 30. Na podzim bylo moře vyhřáté z léta, ale zase byly krátké dny.

Ale neříkej. Chtějí jet koncem dubna. Dnes je na Tenerife krásných 19 stupňů a voda má dle lokality 18-20 °C. Jsem jako celkem otužilá, i děti, ale tohle mi na nějaké válení na dece a cachtání úplně příjemné nepřijde :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
5.4.23 11:32
@unuděná píše:
Stup
Ale neříkej. Chtějí jet koncem dubna. Dnes je na Tenerife krásných 19 stupňů a voda má dle lokality 18-20 °C. Jsem jako celkem otužilá, i děti, ale tohle mi na nějaké válení na dece a cachtání úplně příjemné nepřijde :mrgreen: :mrgreen:

Není to na celodení válení to ne, no. Ale koupání bylo dobrý. Píšu vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
5.4.23 12:08
@AnnieTRoj píše:
Není to na celodení válení to ne, no. Ale koupání bylo dobrý. Píšu vlastní zkušenost.

tak to máš dost ojedinělý vkus na to, co je dobré koupání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24867
5.4.23 12:10
@stinga píše:
tak to máš dost ojedinělý vkus na to, co je dobré koupání

Taková kosa. Brrr. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.4.23 13:39
@AnnieTRoj píše:

Tak jako vykoupat se můžou i na Lipně, když na to přijde, ale jestli chtějí dovolenou u moře jako náhradu za Egypt, tak tohle bych jí skutečně nedoporučovala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7883
5.4.23 13:49

@Gortyna každopádně, sice nemám osobní zkušenost, ale všichni známí, kdo tam byli, tak si moc chválí ten Omán. To bych asi viděla jako fajn řešení na ten duben - jak teplotou vzduchu, moře, tak i pláže a kvalita ubytování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.23 18:49

Já bych ho do Egypta klidně vzala, dceru jsme tam také vzali poprvé k moři v necelých 2letech…musíte vybírat slušný a čistý hotel…jejich služby a moře se s jinými destinacemi ve stejné cenové blbě srovnávají…když si to přeje, tak proč vybírat náhradu…dcerka chce do Itálie stejně jako loni, tak ji tam asi vezmeme :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.23 11:50

Doporučuji Spojené arabské emiráty. Tady se pozastavím. Nejsou to jen mrakodrapy. Je tam spoustu nádherných míst i mimo města. Spousta hotelů, promenád atd. Pak doporučuji jih Itálie - Kalábrie nebo Sicílie. Je tam krásně a není to taková ta Itálie kterou znáte x km za Rakouskem :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix