Kam mohu jít pracovat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kam mohu jít pracovat?
Chtěla bych se zeptat zda existuje nějaká poradna, nebo třeba zda mi pomůžou i v pracovní agentůře kam bych mohla jít pracovat? Vím co umím, vím zhruba co chci dělat, ale vůbec netuším jak se takové pozice nazývají, které firmy takové zaměstnance potřebují atd. Je někde místo kde bych o tom mohla s někým pokecat a nasměroval mě správným směrem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Oplena píše:
Chtěla bych se zeptat zda existuje nějaká poradna, nebo třeba zda mi pomůžou i v pracovní agentůře kam bych mohla jít pracovat? Vím co umím, vím zhruba co chci dělat, ale vůbec netuším jak se takové pozice nazývají, které firmy takové zaměstnance potřebují atd. Je někde místo kde bych o tom mohla s někým pokecat a nasměroval mě správným směrem?
Pred kety byvala na pracaku kancelar, kde lidem toto radili, ale netusim jak uz se jmenovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si moc neumím představit situaci, „že, vím co umím a vím, co chci dělat“, ale „nevim, jak se té pozici říká“…
Nemůžeš to hodit sem? Mně to tak nějak zní, jakože vlastně nevíš, co umíš a nevíš, co chceš dělat - a proto ani nevíš, co to je za pozici… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oplena píše:
to tu zkus napsat co tedy umíš a co chceš dělat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 Úplně si nejsem jistá zda chci řešit tyto věci s davem. Spíše hledám profesionála s kterým bych to probrala. Zatím mám jedinou radu na pracák, k pracáku moc důvěru nemám, ale je fakt že mě to nenapadlo a za pokus to stojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Existují i presonální agentury, dohledej na netu. Zkus tam zavolat a optat se, jestli něco takového nabízejí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oplena píše:
@KKK85 Úplně si nejsem jistá zda chci řešit tyto věci s davem. Spíše hledám profesionála s kterým bych to probrala. Zatím mám jedinou radu na pracák, k pracáku moc důvěru nemám, ale je fakt že mě to nenapadlo a za pokus to stojí.
No, podle položené otázky to nebude nic extra, co by nešlo probrat s davem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
No, podle položené otázky to nebude nic extra, co by nešlo probrat s davem.
Taky to tak vidím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No pracovní agentury jsou zahlceny lidma a spíš hledají muže než ženy a jednání s lidma, nic moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZuzaM píše:
Existují i presonální agentury, dohledej na netu. Zkus tam zavolat a optat se, jestli něco takového nabízejí.
Nemyslíte spíše profesní agentury? Myslím že to je zrovna to slovo které vystihuje to co hledám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ÚP, profesní agentura, personalisté… a řekneš nám teda co umíš? ☺️
- Citovat
- Upravit
@Oplena píše:
@shadowbabe Neřeknu, nevidím důvod.
Tak neříkej no, třeba bysme taky poradily. Ale když to musí být něco extra. Tak good luck ![]()
- Citovat
- Upravit