Líbí ze mi muž v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Hlavně si nejdřív zjisti, jestli není zadaný.
Pokud není, občas se na něj usměj.
Ostatní nech na něm.
Jestli je okouzlení oboustranné, osloví Tě sám
- Citovat
- Upravit
Mě se taky líbil jeden hned od začátku, cca měsíc jsem to nechala tak, a pak jak jsem něco potřebovala tak šla jenom za ním, pořád se na mě díval a já na něj, hezky se usmíval, došlo to až ke flirtování, teď jsem zas v prd… z toho že on je zadaný a flirtuje semnou jak slovně tak i fyzicky kontakt a já nevím co si o tom myslet… takže si první zjistí jestli je zadaný, a nezamotej se do toho jak já… ale jinak si spolu hezky pokecáme, až na ten flirt každodenní.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj,Nastoupila jsem do nové práce. Zalíbil se mi tam jeden muž. Je to můj typ.
Ale nevím jestli se mu líbim i já.
Všimla jsem si že vždy když prochází okolo kouká na mě. Ale žádný úsměv nic.
S kolegyň si dělá srandu a občas za nimi přijde na pokec.
Mě ale vždy vybechá
Prosím poraďte. Jak ho tak nejak zaujmout.
![]()
Zjistit si základní informace. Zda je zadaný, co třeba rád dělá a tak. V dnešní době sociálních sítí není problém si některé informace zjistit, pokud je tam dotyčný má a jsou tedy pravdivé.
S jedním kolegou jsme se taky na sebe usmívali, pak jsme řešili něco pracovního, pár dní na to si mě přidal do přátel na FB, začali jsme si psát a už jsme pár let spolu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S nikým na pracovišti si nezacinej zvlášť když tam jsi chvíli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někam ho pozvi až na to bude příležitost. Dnes to není nic divného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem taky proti vztahům na pracovišti, když to praskne v případě ženáče nebo neklapne v případě svobodnyho, tak vzniká dusná atmosféra nepříjemná pro zúčastněné i pro ty nezúčastněné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prvotně se nauč česky..
a zapamatuj si, že Co je v domě, není pro mne…
si to představ, se s ním vyspíš a neklapne to, pak jdete do práce a co.. šmakuláda.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betty MacDonald píše:
Já jsem taky proti vztahům na pracovišti, když to praskne v případě ženáče nebo neklapne v případě svobodnyho, tak vzniká dusná atmosféra nepříjemná pro zúčastněné i pro ty nezúčastněné.
Asi jak kde, zrovna třeba u nás se tam dalo dohromady už několik párů
A řeči ostatních jim můžou být u zámku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zadaný není. Nevím proč bych měla přijít o práci nebo něco.
Neplánuji sním hned spát. Taková ani nejsem.
Jen bych ho chtěla zaujmout. A když by měl zájem tak třeba potom na něčem pracovat.
Jen nevím jak ho zaujmout.
Zase si nechci dělat nějaké naděje. Abych se snažila a on neměl zajem
tyhle začátky nemam ráda😂
- Citovat
- Upravit
Když není zadaný, tak se na něj párkrát usměj
… Najdi si záminku s ním promluvit… To už pak asi poznáš lépe
. Když něco chci tak pro to musím přece něco udělat
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Soustřeď se na práci. Do zaměstnání se chodí v první řadě pracovat. Pokud se mu líbíš, jistě si najde způsob, jak tě zkontaktovat. Nebylo by nic trapnějšího, aby okolí poznalo, že se v něm vidíš a on ten zájem neměl. Jsi tam nová, drž se zpátky. Ostatní vědí i vidí víc než ty. Jsi nerozkoukaná, ledacos důležitého ti může uniknout. Já byla takhle nerozkoukaná na intru. Kdysi dávno samozřejmě. Jak jinak. Byl tam kluk, co se mi líbil. Asi všem tedy. Dávala jsem si bacha. Párkrát zkusil mě někam pozvat. Jenže mně do toho vždycky něco přišlo. Nechtělo se mi skočit mu na první pozvání ani na druhé…udělala jsem dobře. Ihned pozval tu vedle. Jednou…začala si dělat naděje…si vyšli…a ztratil zájem. Tak jsem si řekla…no to víš…budu ti dělat zábavu a vy se s klukama pak budete trumfovat. Takže mi jako jedné z mála vydržel s ním rovný kamarádský vztah celou dobu. Bylo to tak lepší, než aby si říkal…tak už jsem všechny nové zlákal k procházce…tak ještě tuhletu. Holky si hned myslely kdovíco. A on se tím bavil a ta rande… nevinná…měl jako sport.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše:
Asi jak kde, zrovna třeba u nás se tam dalo dohromady už několik párůA řeči ostatních jim můžou být u zámku
To já ale nerozporuji, jen z těch desítek pracovních lásek, co já ve svém životě v okolí zažila, spolu zůstaly jen 3(z toho jedna rozvedla otce malých dvojčat, štěstí jí to stejně nepřineslo).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zadaný není. Nevím proč bych měla přijít o práci nebo něco.Neplánuji sním hned spát. Taková ani nejsem.
Jen bych ho chtěla zaujmout. A když by měl zájem tak třeba potom na něčem pracovat.
Jen nevím jak ho zaujmout.
Zase si nechci dělat nějaké naděje. Abych se snažila a on neměl zajemtyhle začátky nemam ráda😂
tak až přijde na pokec s kolegyněma, nějak se do toho hovoru taky vtírni, ale chce to
lehkost a přirozenost, netlačit za každou cenu na pilu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
Nastoupila jsem do nové práce. Zalíbil se mi tam jeden muž. Je to můj typ.
Ale nevím jestli se mu líbim i já.
Všimla jsem si že vždy když prochází okolo kouká na mě. Ale žádný úsměv nic.
Z kolegyň si dělá srandu a občas za nimi přijde na pokec.
Mě ale vždy vynechá
Prosím poraďte. Jak ho tak nějak zaujmout.
Příspěvek upraven 15.05.23 v 00:17