Podraz od nadřízené
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Podraz od nadřízené
Zdravím, vezmu to stručně, vzala jsem jako nouzovku! Práci v kavárně než si seženu něco jiného, a je tam manažerka, 25 let. Pracuji normálně, do práce normálně chodím. Od první chvíle byla vysazena, a pak jsme si to i vyrikaly, říkám ji když me chceš vyhodit, řekni ti dopředu, ale přitom me vyhodila po 2 dnech volna a před myma 3 směnama, já taky musím platit něco, nemůžu si dovolit kvůli jejímu chování přijít o příjem na 3 dny, jsem vytocena, nevím jak se ji pomstít, jde o to ze tam při tom vyhazovu se povysovala a ještě říkala ze jsem narkoman
nesmysly totální, já proste chci aby se ji tohle krysacky chování vrátilo, já bych si to v životě nedovolila, nemohla jsem ji nic říct během moji práce, protože jsem tu práci potřebovala, tohle bylo fakt hnusny od ni, tak ze jak se ji pomstít?
nechci si tohle chování nechat líbit, kdyby to bylo oprávněný neřeknu nic, ale když má někdo moc a takhle se zachová, však je ji 25 let, co má za zkušenosti
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
@influencerka píše:
Zdravím, vezmu to stručně, vzala jsem jako nouzovku! Práci v kavárně než si seženu něco jiného, a je tam manažerka, 25 let. Pracuji normálně, do práce normálně chodím. Od první chvíle byla vysazena, a pak jsme si to i vyrikaly, říkám ji když me chceš vyhodit, řekni ti dopředu, ale přitom me vyhodila po 2 dnech volna a před myma 3 směnama, já taky musím platit něco, nemůžu si dovolit kvůli jejímu chování přijít o příjem na 3 dny, jsem vytocena, nevím jak se ji pomstít, jde o to ze tam při tom vyhazovu se povysovala a ještě říkala ze jsem narkomannesmysly totální, já proste chci aby se ji tohle krysacky chování vrátilo, já bych si to v životě nedovolila, nemohla jsem ji nic říct během moji práce, protože jsem tu práci potřebovala, tohle bylo fakt hnusny od ni, tak ze jak se ji pomstít?
nechci si tohle chování nechat líbit, kdyby to bylo oprávněný neřeknu nic, ale když má někdo moc a takhle se zachová, však je ji 25 let, co má za zkušenosti
![]()
Musim ocitovat
Tak pokud tě položí, že nemáš příjem ze tří směn, tak začni hlavně u sebe, tam je něco hodně špatně.
A co tím ziskas, když se jí budeš chtít mstít? Podle mě zbytečný čas a energie. Prostě si mysli něco o krávě deb.. a je to.
Aha, influencerka
.
Influencerko, jaký byl důvod vyhazovu? Bez důvodu to nebylo. Nemysli na pomstu, ale přemýšlej, jak se tomu příště vyvarovat.
@Cenarius no nenechám s sebou vymetat, zbila bych ji ale nejsem cigos, tohle bylo od ni hnusny
@Kelsey no stačí jen když vás má někdo v moci a pak vás proste pošle do zadku
@influencerka píše:
@Cenarius no nenechám s sebou vymetat, zbila bych ji ale nejsem cigos, tohle bylo od ni hnusny
@influencerka píše:
To musel být silný matroš
.
A důvod proč tě vyhodila ti nějaký normální - jak přišla na toho narkomana mmch - řekla? Bylo tam nějaké porušení pravidel z tvé strany a jakou jsi měla smlouvu, dohodu nebo HPP? Ve zkušebce to jde samozřejmě i bez důvodu.
@influencerka píše:
To jsi asi nepracovala moc dobre, ne? Proč by tě jinak vyhazovala, že
nebo si můžeš myslet, ze té odhalila a videla v tobe konkurenci, jak skvěle ti to šlo ![]()
@Semtex ježíš … to jsou rady … píšu tady několikrát ze proste to bylo z osobních nesympatii a já pracuji špatně, dělám tuhle práci třeba 10 let, ona ani ne 2 roky
@influencerka píše:
@Jahudka82 zkusebka, HPP, to bylo z osobních nesympatii
No, tak to bys tam stejně moc dlouho nejspíš nevydržela, pracovat s někým kdo se po tobě vozí je psychicky dost náročný. Hledej dál, no. Hospod je dost, pokud nejsi dřevo a nedělala jsi nějaký zásadní chyby, práci najdeš, je jí furt všude dost. Jasně že to naštve když s něčím počítáš a čára přes rozpočet ale tak napnutej ho snad nemáš aby tě vytrhlo pár dní, dyt bys stejně brala až za měsíc, nebo to ti tam platili po týdnu?
Nevím jak to v tomhle oboru chodí, dělala jsem kdysi brigádu v podobném zařízení a plat měla myslím měsíčně na účet.
I z osobních důvodů tě může vyhodit, na tom nic nezměníš.
Pomsti se tak, že na sobě zamakáš a dostaneš se na vedoucí pozici - pak budeš mít taky tu moc o těchto věcech rozhodovat. Ale tys myslela asi něco, co se nebude týkat tebe, viď? Můžeme jí tedy aspoň veřejně zostudit, jaká je to mrcha 🤦♀️
Koukla jsem na par tvych jinych prispevku a rekla bych, ze on tam ten racionalni duvod pro tve propusteni bude.
Uz jen tve vyjadrovani a agrese je na povazenou.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat