Je práce Ostrahy(Security) trapné nebo ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Je práce Ostrahy(Security) trapné nebo ne?
Zdravím otázka? Je podle vás práce ostrahy trapná a zbytečná práce nebo ne? Je mi 23 let a dělám to už dlouho a mám na to i certifikát takže můžu to dělat pořádně. Ale když si hledám práci na Hpp v tom to oboru tak doma mají fůrt kecy a furt říkají ať se na to vyprdnu ale já na tuto práci jsem zvyklý a baví mě. Jasný časem chci mít líp placenou práci a toto chci dělat fůrt protože toto můžu když tak dělat i v důchodu. Co si vy myslíte? Je ta práce Ostrahy zbytečná a blba nebo ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Žádná práce není trapná. Trapné je být bez práce a natahovat ruku.
Pracovníci ostrahy mají bohužel jen špatnou reputaci, ale o to víc potřebují pracovníky, které ta práce baví a berou ji zodpovědně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč trapná to nechápu vůbec a zbytečná nejen, že není práce žádná, ale ostraha je hodně důležitá, proto nevím kdo ti tyhle nesmysly nakukal. Buď rád, že máš práci a jsi v ní spokojen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, bere se to jako hodně podřadna práce, kde není třeba žádného zvláštního vzdělání. Ale zase možná vhodná příležitost pro lidi, kteří jsou bohužel třeba v ID.
Je to těžký. Nikdy nevíš co Tě v životě může potkat. Zdraví je nutno si chránit. Někdy už je pozdě… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to práce, kam berou každého.
A není moc dobře placená. Proto má i odpovídající reputaci. Na druhou stranu, když jsi v tom dobrý a baví tě to, tak jí dělej a nekoukej se na okoli. Ti za tebe nebudou žít svůj život.
A třeba si zvyš kvalifikaci, fyzičku. I v tomto oboru se určitě dá najít lepší a dobře ohodnocena práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je štěstí, že sis našel práci, která tě baví a naplňuje.
Reputaci dělají lidi, a ty máš teď možnost a předpoklad ji udělat sakra dobrou. Ať se daří!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Foxtable zadna prace neni trapna, ani uklizeni ne ani popelarina ne. A jestli te to navic bavi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádná práce není trapná a zbytečná. Je opravdu dobře, že tě práce baví. Ale pro mladého, zdravého kluka, bych si taky představovala práci jinou. Nenapadlo tě zkusit třeba ostrahu ve Vazební věznici? Policistu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak uz nekdo psal, trapne by bylo byt schvalne nezamestnany a vyzirat..
Reputaci to moc peknou nema, ale je na tobe, jak s tim nalozis. Kdyz budes sikovny a mit zajem, casem muzes treba primo u sveho zamestnavatele proniknout do lepsich pozic. Budes dobre znat jak to chodi v provozu, takze jednoho dne se muzes hodit nejdriv treba jako asistent na oblasti, pak byt treba primo pod reditelem oblasti atd. (Nevim, jak zrovna u vas je ta firemni struktura) Zkratka je to na tobe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vůbec není trapná. Hlavně, že tě to baví. Snad někoho moc neurazim, ale podle mě je trapná práce typu influecer
apod. Jestli to píšu vůbec dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Foxtable píše:
Zdravím otázka? Je podle vás práce ostrahy trapná a zbytečná práce nebo ne? Je mi 23 let a dělám to už dlouho a mám na to i certifikát takže můžu to dělat pořádně. Ale když si hledám práci na Hpp v tom to oboru tak doma mají fůrt kecy a furt říkají ať se na to vyprdnu ale já na tuto práci jsem zvyklý a baví mě. Jasný časem chci mít líp placenou práci a toto chci dělat fůrt protože toto můžu když tak dělat i v důchodu. Co si vy myslíte? Je ta práce Ostrahy zbytečná a blba nebo ne?
Práce to trapná není, trapnou jí dělají jen tvoji kolegové, když se občas chovají jako pi. če. Ono možná i záleží na tom, kde pracuješ a určitě na tvém vystupování. Pokud máš stálé zaměstnání a vyděláváš, tak nevidím problém ![]()
- Citovat
- Upravit
Stejně je hrozný, že ti nejbližší můžou člověka tak rozhodit. Spíš by jeden čekal podporu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako přivýdělek ok. Ovšem není to práce, kterou by si uživil manželku na RD a dítě nebo si si dopřával. Upřímně bych já takového nechtěla, aby nosil almuznu, při takových cenách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit