Partners banka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
75
12.5.23 12:55

Partners banka

Dobrý den, nemáte již někdo nějaké zkušenosti? Vím že je to relativně nové…Jen bych ráda věděla jaké jsou podmínky apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79
18.5.23 19:17

Dobrý večer. Já mám u Partners finančního poradce a bavili jsme se spolu i o tom, že rozjíždí partners banku, ale co vím, tak ještě není spuštěná, takže možná je ještě brzo čekat na nějaké bližší informace. Já vím jen, že chtějí vybudovat proklientskou banku, která nabídne služby širokému retailu a propojí poradenství a bankovnictví v počítači i mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
24.1.24 15:42

Jsem z Partners banky. Zatím je spuštěno pro zaměstnance a rodinné příslušníky. Oficiálně pro klienty bude v březnu. Bude jen v mobilu a později v tabletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
15.3.24 08:38

Ahoj, koukala jsem, že už Partners banku spustili pro veřejnost, ale momentálně jde sjednat pouze přes jejich poradce, máte to už někdo vyzkoušené? Koukali jste na tu jejich nabídku? Mě docela zaujal, ten rodinný účet právě, a tak přemýšlím, jestli mám oslovit někoho od nich, nebo počkat než to spustí online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
20.3.24 08:43

My jsme s manželem přemýšleli, že počkáme, než to bude online, má to být už snad někdy v dubnu, ale protože u nich máme léta poradce, tak jsme se sním sešli, probrali jsme tu jejich nabídku a rovnou si to založili. Jako za mě úrok 6,03 je dobrý a mají tam víc zajímavých nabídek. Manželovi se mi líbí, že tam vidí všechny produkty pohromadě a nemusí to nějak zvlášť kontrolovat, já na tohle úplně nejsem nechávám to na něm, ale je fakt, že ten rodinný účet je zajímavý v tom, že do toho můžeš zapojit i děti a dát jim tím takovou začátečnickou finanční gramotnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
27.3.24 10:32

@TerkaP2 Já jsem byl včera v té jejich Partners bance a udělali jsem to rovnou tam na místě, byla to rychlovka. Jestli to chcete zkusit, tak proč čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.24 10:36

Mě se líbí účet pro víc lidí. Ale za vedení FAKT platit nebudu. Až bude zdarma letíme tam okamžitě.

• Citovat
  • Upravit
24744
27.3.24 10:40

Účet mám léta úspěšně u FIO i spořák a jeden z mých základních požadavků zněl, aby bylo vše ZDARMA (kromě cestovního pojištění na kartě samozřejmě, ale to už se mi za těch pár kč fakt vyplatilo), takže pokud nová služba od někoho jako je Partners (obecně jsou to přeprodávači a pře-pojišťováci, ale ano, srovávání a nabídky nemají špatně a hlavně je pak vše na „jednom místě“, což je fajn) má být PLACENÁ, tak NE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
4.4.24 08:50

Mě upřímně nevadí si něco zaplatit. Tu aplikaci mají slušně rozjetou, zatím dobrý úrok, okamžité platby a samoobnovovací virtuální karty mě baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55910
4.4.24 08:56

Proč by si to někdo dělal. 6% má i Air Bank, vše zdarma. Partners jsou akorát finanční šmejdi, jedni z mnoha.jen se přiživit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
4.4.24 08:57
@jkra píše: Více

Jenze Airbank ma 6 az od 250 tisic. Do 250 ma 5%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
10.4.24 09:13

Tak já mám třeba s Partners dlouholetou zkušenost a dobrou. Asi je to kus od kusu. Každopádně ta jejich banka mě baví. Ta apka je za mě přehledná a snadno použitelná. My máme ten jejich rodinný účet a pro mě je to užitelný, že takhle sdílíme společně naše finanční prostředky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
17.4.24 10:37

Souhlasím, co člověk to jiná zkušenost. Já jsem si aplikaci stáhnul na pobočce, poradce mi se vším poradil a šlo to všechno bez problému, platby jsou rychlé, všechno funguje a za mě i ten nabízený úrok je zatím hodně slušný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15727
17.4.24 10:43
@jkra píše: Více

Ty procenta má, jen když splníš hromadu dalších podmínek. Jinak máš nulu. To je fake spořící účet.
Jinak Partners nikdy nepoužiji, firma postavená na oblbování lidí. Navíc apka jen v telefonu, to je vrchol bezpečnostního diletantství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.25 11:18
@Lucy75 píše: Více

Pokud by jste měla poradce, tak je možné, že vám účet udělá zdarma, je to ale o lidech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat