Podraz od nadřízené
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ať nám tady nadřízená dopíše svoji verzi a hned bude jasněji, jaký byl důvod přidělené letenky.
Mrkla jsem tady na Tvoje diskuze a vyhodila bych te taky. Nevim, co mas za problemy, ale proste nejaky mas, tak to res s odbornikama, protoze tvoje chovani neni normalni. Pusobis jako sociopatka.
@Marcicek84 píše:
@influencerka ja ti nevim, ale neni to tak, ze te muze byhodit ve zkusebce az po 14 dnech? Aby mel clovek sanci ukazat co umi…tohle si zjisti jak to je…
Ne, neni.
@influencerka píše:
@Jahudka82 zkusebka, HPP, to bylo z osobních nesympatii
Na to má plné právo. Stejně jako ty máš právo na to, ve zkušební době že stejného důvodu kdykoliv odejít.
@nozu píše:
Hele nikomu se nepracuje dobře v kolektivu, kde jsou výrazné antipatie. Podle vyjadřování asi také nebudeš typ „květinové víly“, takže si evidentně s manažerkou nemáte co vyčítat. Ano, z její strany to nebylo fér, mohla tě nechat ty tři naplánované směny oddělat. Ale i oba si tím zkomplikovala život, protože musela vyřešit náhradu. Asi došla k tomu, že už to s tebou fakt nejde. Vyzuř se a jdi dál. Neztrácela bych drahocennou energii a čas tím, že se budu upínat na pomstu. Ono pokud jsi šéfové na každém kroku dávala najevo, že ona nic neumí a ty máš mraky zkušeností, tak se jí fakt nediv, že tě už v týmu déle nechtěla…
No, upřímně, po přečtení zakladatelky příspěvků to spis bude tak, ze manazerka bude naprosto normální a soudna osoba, ktera zcela správně vyhodnotila, ze rict zakladazelce, ze ji propouští a nechat ji jeste odpracovat jakoukoliv cast smeny, tak ji vyrobi znacnou skodu a na okamzitem ukončení ve zkusebce neni nic nefer.
O žádný podraz se nejednalo. Nadřízená má právo se s tebou ve zkušební době rozloučit. Stejně tak ty máš právo odejit ze dne na den. A tedy pokud se chováš v duchu, ve kterém zde píšeš nedivím se. Stačilo rychle prolétnout tvé ostatní diskuze aby bylo jasné, že lehké pořízení s tebou nebude. No buď půjdeš do sebe, nebo tě tyto situace budou v životě potkávat neustále.
@j.a.n.i1 já ji stejně dokopu, počkám si na ni po práci a vytru s ni všechny chodníky okolo
Já přemýšlím jestli to je troll, smažka, nebo prostě jenom úplně labilní a nejspíš psychiatricky nemocná osoba… ![]()
Ježíš vy jste hloupí, me je jedno ze me vyhodila 😂 myslíte ze jaký hlupák tam bude dělat za sto šest hrubého na hodinu za buzeraci, ale to jak se zachovala, nejde o výpověď tvl
pane bože … jde o to ze jsem ji prosila a ještě me urazela ale vy jste dementní
Stačí si přečíst její příspěvky … a bla bla bla
Je to hnusna lesba kterou zbiju tečka nenechám si to líbit od nějakýho smrada malyho
@Nowuka2 píše:
Já přemýšlím jestli to je troll, smažka, nebo prostě jenom úplně labilní a nejspíš psychiatricky nemocná osoba…
Troll by byla nejlepší varianta.
Ale obavám se, že jde o kombinaci toho druhého.
@Karinkas ježíš 😂 😂 😂 já se jen smeju, pozoruju jen vaše dementní reakce to je cely
@influencerka píše:
@mamule42 podle tvého ošklivého dítěte taky
@influencerka píše:
Ježíš vy jste hloupí, me je jedno ze me vyhodila 😂 myslíte ze jaký hlupák tam bude dělat za sto šest hrubého na hodinu za buzeraci, ale to jak se zachovala, nejde o výpověď tvl![]()
![]()
pane bože … jde o to ze jsem ji prosila a ještě me urazela ale vy jste dementní
Stačí si přečíst její příspěvky … a bla bla bla
Je to hnusna lesba kterou zbiju tečka nenechám si to líbit od nějakýho smrada malyho
Ty se neohřeješ nikde dlouho v práci. Jak projevíš svůj slovní průjem. Každé tě vyhodí.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat