Podraz od nadřízené
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@influencerka píše:
@j.a.n.i1 dement bez duse no
Jo, to ses oznacila ucela správně.
Holky fakt si myslíte, že v reálu je někdo až takhle dementní…?
Já to vidím na provokujícího trolla ![]()
@influencerka píše:
@Semtex ježíš … to jsou rady … píšu tady několikrát ze proste to bylo z osobních nesympatii a já pracuji špatně, dělám tuhle práci třeba 10 let, ona ani ne 2 roky
@influencerka píše:
Zdravím, vezmu to stručně,…
Manažerka to vzala také stručně a hlavně jasně
@prokr píše:
Já to vidím na provokujícího trolla
I tak musi byt v realu dementni, pokud takto troli…
@j.a.n.i1 píše:
I tak musi byt v realu dementni, pokud takto troli…
A to je pravda no ![]()
@prokr píše:
Taky v trolla doufám. Ale jinak bohužel ano.
@prokr píše:
Včera jsem četla upozornění na fb našeho města. Že se tam pohybuje jedno dotěrné vyfetlo. Má hlad, má žízeň. Když mu dáš teda jídlo nebo pití, tak nechce. Chce peníze. Když se ho zeptají, že proč se nejde léčit a pak nejde normálně makat. Tak řekne, že na práci jsou jiní. Ať si na.ser. Hulí třeba ořechové listy a neotravuje normální lidi. Jeden tam psal, že mu chtěl dát drobné a po takové odpovědi ho vyfakoval, že ani těch 20,– nedostal na vodu.
@influencerka píše:
Zdravím, vezmu to stručně, vzala jsem jako nouzovku! Práci v kavárně než si seženu něco jiného, a je tam manažerka, 25 let. Pracuji normálně, do práce normálně chodím. Od první chvíle byla vysazena, a pak jsme si to i vyrikaly, říkám ji když me chceš vyhodit, řekni ti dopředu, ale přitom me vyhodila po 2 dnech volna a před myma 3 směnama, já taky musím platit něco, nemůžu si dovolit kvůli jejímu chování přijít o příjem na 3 dny, jsem vytocena, nevím jak se ji pomstít, jde o to ze tam při tom vyhazovu se povysovala a ještě říkala ze jsem narkomannesmysly totální, já proste chci aby se ji tohle krysacky chování vrátilo, já bych si to v životě nedovolila, nemohla jsem ji nic říct během moji práce, protože jsem tu práci potřebovala, tohle bylo fakt hnusny od ni, tak ze jak se ji pomstít?
nechci si tohle chování nechat líbit, kdyby to bylo oprávněný neřeknu nic, ale když má někdo moc a takhle se zachová,však je ji 25 let, co má za zkušenosti
![]()
Tak je jí 25 let, a zkušenost asi má, když poznala, že nejsi ta pravá na tuhle práci. Neříkej, že tě vyhodila bez důvodu. Fakt tě položí, když přijdeš o příjem za tři dny? Co budeš mít z toho, když budeš dělat problémy? Práci ti to stejně nevrátí.
@Kelsey píše:
Včera jsem četla upozornění na fb našeho města. Že se tam pohybuje jedno dotěrné vyfetlo. Má hlad, má žízeň. Když mu dáš teda jídlo nebo pití, tak nechce. Chce peníze. Když se ho zeptají, že proč se nejde léčit a pak nejde normálně makat. Tak řekne, že na práci jsou jiní. Ať si na.ser. Hulí třeba ořechové listy a neotravuje normální lidi. Jeden tam psal, že mu chtěl dát drobné a po takové odpovědi ho vyfakoval, že ani těch 20,– nedostal na vodu.
Středověk měl toto vyřešené…žádné sociální dávky, minimum dětí z takových rodin se dožilo dospělosti, natož aby se všichni naučili jen natahovat ruce… ![]()
@influencerka tebe je na praci skoda, ty bys mela byt umelkyne!!! Je totiz umeni se nechat po par dnech v praci vyhodit
![]()
Dobrý den všem uživatelům,
děkujeme vám za všechna hlášení k této diskuzi. Jednání zakladatelky bylo urážlivé a nepřijatelné. Jelikož se diskuze v urážkách rychle prohlubovala, dostala zakladatelka okamžitý ban. Pokud by se takové jednání opakovalo, byla by smazána natrvalo. Diskuzi uzamykám.
Děkuji vám za spolupráci a přeji pohodový víkend
Jana ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat