Podraz od nadřízené
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Hele nikomu se nepracuje dobře v kolektivu, kde jsou výrazné antipatie. Podle vyjadřování asi také nebudeš typ „květinové víly“, takže si evidentně s manažerkou nemáte co vyčítat. Ano, z její strany to nebylo fér, mohla tě nechat ty tři naplánované směny oddělat. Ale i oba si tím zkomplikovala život, protože musela vyřešit náhradu. Asi došla k tomu, že už to s tebou fakt nejde. Vyzuř se a jdi dál. Neztrácela bych drahocennou energii a čas tím, že se budu upínat na pomstu. Ono pokud jsi šéfové na každém kroku dávala najevo, že ona nic neumí a ty máš mraky zkušeností, tak se jí fakt nediv, že tě už v týmu déle nechtěla…
@influencerka píše:
@Eowyn01 taky ji dokopu
Jasny tim to vyresis… Pak aspon nebudes muset resit placeni… v lochu ti bohuzel daj nazrat.
@influencerka ja ti nevim, ale neni to tak, ze te muze byhodit ve zkusebce az po 14 dnech? Aby mel clovek sanci ukazat co umi…tohle si zjisti jak to je…
@Marcicek84 píše:
@influencerka ja ti nevim, ale neni to tak, ze te muze byhodit ve zkusebce az po 14 dnech? Aby mel clovek sanci ukazat co umi…tohle si zjisti jak to je…
Ne, není. Můžou člověk „vyhodit“ i po pár hodinách.
Zvláštní, v tomhle oboru lidi nejsou, pokud dobře pracuješ a nejsi konfliktní, nikdo tě nevyhodí.
@Thomassss píše:
Evidentně je to dobrá manažerka, když tě tak rychle vyhodila
Podle jejich předchozích založených diskuzí se nedivím.
Jestli se v práci chováš a vyjadřujes jako tady v diskuzích, tak se jí nedivím.
@influencerka píše:
Zdravím, vezmu to stručně, vzala jsem jako nouzovku! Práci v kavárně než si seženu něco jiného, a je tam manažerka, 25 let. Pracuji normálně, do práce normálně chodím. Od první chvíle byla vysazena, a pak jsme si to i vyrikaly, říkám ji když me chceš vyhodit, řekni ti dopředu, ale přitom me vyhodila po 2 dnech volna a před myma 3 směnama, já taky musím platit něco, nemůžu si dovolit kvůli jejímu chování přijít o příjem na 3 dny, jsem vytocena, nevím jak se ji pomstít, jde o to ze tam při tom vyhazovu se povysovala a ještě říkala ze jsem narkomannesmysly totální, já proste chci aby se ji tohle krysacky chování vrátilo, já bych si to v životě nedovolila, nemohla jsem ji nic říct během moji práce, protože jsem tu práci potřebovala, tohle bylo fakt hnusny od ni, tak ze jak se ji pomstít?
nechci si tohle chování nechat líbit, kdyby to bylo oprávněný neřeknu nic, ale když má někdo moc a takhle se zachová, však je ji 25 let, co má za zkušenosti
![]()
Takze realita je takova, ze ve zkusebce te muze bez udani duvodu vyhodit treba po hodine. Zjevne te musela mit hodne plne zuby kdyz v dobe nedostatku personalu te vyhodila. Je to jeji pravo. Uprimne jestli ses takhle chovala jak pises, tak se ji vubec nedivim.
@influencerka píše:
@Jahudka82 zkusebka, HPP, to bylo z osobních nesympatii
Tak ty osobní nesympatie v tom roli hrát můžou, ale ty jistě víš, že tě může vyhodit během zkušebky kdykoliv bez udání důvodu…stejně jako ty můžeš kdykoliv na směnu už nenastoupit.
Takže z její strany nejspíš nic protiprávního…
Chápu, že jsi naštvaná a cítíš se dotčená, ale nemsti se… Ono ji to časem dohoní samo. Záměr se spíš na sebe a svoji finanční situaci.
Zakladatelko, nedivím se, že tě vyhodila. Seš primitivní a agresivní, taky bych s tebou nechtěla pracovat, kdybych byla tvoje šéfová, určitě bych využila zkušebku.
Chováš se tu jako… Vyhrozovat někomu pomstou a zbitim je na hlavu padly a jen to ukazuje, ze opravdu budes konfliktni člověk. A takového nikdo v tymu nechce, a je uplne jedno, jestli jde o kancl, služby nebo prace na stavbě.
Pokud ste si byly od zacatku nesympaticke, pokud bys mela trochu rozumu, sama bys zvazovala odchod, protoze v takove atmosféře by normální člověk nechtěl pracovat ani jako zaměstnanec.
Uprimne, co si mas co vyrikavat se sefkou tyden po nastupu do práce? Co jineho nez vyhazov si mohla očekávat??
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat