Kam na 12 směny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kam na 12 směny?
Ahoj, chtěla bych po dlouhé době co mi nevyhovují 8 hodinové směny zkusit 12. Uvědomuji si všechny pro a proti, a pro u mě vyhrávají. Akorát mám dost problém s tím něco najít.
Jaké profese jde dělat na 12 hodinové směny? Bez odborného vzdělání = např. zdravotní sestru dělat nemůžu…
Chci dělat něco smysluplného, takže ne do fabriky za pás dělat pořád dokola to stejné nebo do skladu tahat věci.
Máte nějaké nápady nebo zkušenosti s takovými pozicemi? Zdá se mi to nereálné když se dívám na nabídku volných míst v Brně všechno na 8 hodin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak pokud něco smysluplného, tak můžeš jít dělat sanitářku do nemocnice a nebo pečovatelku do domova pro seniory. Kurzy co jsou k tomu potřeba si můžeš doplnit až jestli tě to bude bavit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym ys já můžu v práci také být 12 hodin pokud chci ![]()
Ale nikdo mi přesčasy nenutí dokonce je ani nemáme pokud se teda sami nerozhodem. Jsem placený z vyfakturovanych hodin na zakázce tak že když je práce dobrá a jde vše báječně můžu mít klidně za 8h směnu zaplaceno 16 hodin
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Policie, hasiči, záchranáři/ky, interventi/ky na linkách důvěry s nonstop provozem, sanitáři, pečovatelky gastro, sklady, třídící centra zásilek, terapeut/ky v komunitách,, dispečeři/ky logistiky, oosbní asistenti pro handicapované, asistenční služby pro pojišťovny, tiskové agentury a pod.
zadej do jobs.cz slovo směnný a vybírej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anix píše:
VS = Vězeňská služba ale nepíšeš nic o dosaženém vzdělání
To záleží jestli chceš u nich dělat a nebo aby tě hlídali tam na vzdělávání nezáleží
stačí kvalitní rozsudek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym ys píše:
Ahoj, chtěla bych po dlouhé době co mi nevyhovují 8 hodinové směny zkusit 12. Uvědomuji si všechny pro a proti, a pro u mě vyhrávají. Akorát mám dost problém s tím něco najít.Jaké profese jde dělat na 12 hodinové směny? Bez odborného vzdělání = např. zdravotní sestru dělat nemůžu…
Máte nějaké nápady nebo zkušenosti s takovými pozicemi? Zdá se mi to nereálné když se dívám na nabídku volných míst v Brně všechno na 8 hodin.
Chci dělat něco smysluplného, takže ne do fabriky za pás dělat pořád dokola to stejné nebo do skladu tahat věci.
Dělala sem v gastronomii, cestovním ruchu a teďka naposledy v OC prodavačku.
- Citovat
- Upravit
Tipy jsi dostala, jinak 12ctky za sebe doporučuji. Za mě daleko lepší, než chodit každý den do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit