Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
Chtěla jsem letět v říjnu s 6 letou dcerou do Londýna… Po tom, co se tam poslední dobou děje, jsem přehodila cíl cesty a Londýn s ohledem na bezpečnost vyloučila… ![]()
Máte nějaký tip, kde bychom si to mohly cca od čtvrtka do pondělka užít?
Dceři jde jen o anglicky hovořící zemi, mě o to, aby nám nevykrvacela peněženka a bylo tam s dítětem fajn…
Děkuju za tipy a nápady a zkušenosti… ![]()
Skotsko, Irsko, ale za sebe bych tak malé dítě nejdříve brala okružní cestou po ČR. A pokud chceš šetřit, tak na to zapomeň. Je to drahá sranda, i když budeš mít levné ubytování. Ale samozřejmě neznám tvé finanční možnosti.
@divine woman nechci šetřit, tak to nemělo vyznít.. jen to, že nejsem rotchild…
![]()
@Efkaaa před 14 dny jsem se vrátila z Londýna a nevím jestli je to jen jím samým a nebo je to všude v Anglii, ale mě tam přišlo dost draho.
Záleží, co chcete poznat. Třeba na poznání Londýna by ti nestačilo půl roku.
Canterbury, drazsi nez Londyn nebude, hezke historicke mestecko cca hodinu busem z Londyna:)
Mně se mnohem víc než Británie líbilo Irsko, hora sv. Patricka a tak. V GB byl hezký Stratford…
Severní Irsko. Ceny příznivé, počasí je nyní ucházející, lidé milí a přátelští.
Spousta krásných a historických mist, moře a všude samé ovce ![]()
Krasne, historicke mesto je Bath. Tocilo se tam hodne serialu a filmu, zila tam Jane Austen, jezdila se tam rekreovat britska vyssi vrstva. Nadherna architektura, super na nakupovani a na dobre jidlo, je tam muzeum rimskych lazni ( moc pekne, stoji za navstevu), jsou tam i skutecne lazne, koupani v pramenech na otevrene terase venkovni. Spousta turistu, moc pekne mesto za me. Poulicni umelci, hudebnici.
Příspěvek upraven 04.06.17 v 17:27
Já žila v Brighton. Je to u moře, spousta anglanu říká ze je to hezčí jak Londýn. Já Brighton miluju pro jeho atmosféru, věřím ze malé by se tam líbilo. Podél moře je super promenada, kde to „žije“ i přes den
a je tam velké autobusové a vlakové nádraží, a v Londýně jste z půl hodky takže byste stihli vše ![]()
@Emisis píše:
Já žila v Brighton. Je to u moře, spousta anglanu říká ze je to hezčí jak Londýn. Já Brighton miluju pro jeho atmosféru, věřím ze malé by se tam líbilo. Podél moře je super promenada, kde to „žije“ i přes dena je tam velké autobusové a vlakové nádraží, a v Londýně jste z půl hodky takže byste stihli vše
Jj, v Brightonu je to fakt pěkné, taky bych ho doporučila. ![]()
Hlasuji pro Bath a Brighton, moc krásný je i Oxford a okolí, no a nebo pak vyjet třeba do Edinburghu
Holky, děkuji…
Večer prozkoumán vaše tipy…
Nechci hlavne do Londýna… Nejlépe ani žádné londýnské letiště…
@erdora mužů prosit o nějaké fajn město, které znáš? Kde můžeme podniknout nějaký výlet a něco zažít? ![]()