Kam na 4 dny do Anglie?

296
4.6.17 16:17

Kam na 4 dny do Anglie?

Ahoj,
Chtěla jsem letět v říjnu s 6 letou dcerou do Londýna… Po tom, co se tam poslední dobou děje, jsem přehodila cíl cesty a Londýn s ohledem na bezpečnost vyloučila… :roll:
Máte nějaký tip, kde bychom si to mohly cca od čtvrtka do pondělka užít?
Dceři jde jen o anglicky hovořící zemi, mě o to, aby nám nevykrvacela peněženka a bylo tam s dítětem fajn…
Děkuju za tipy a nápady a zkušenosti… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25897
4.6.17 16:26

Skotsko, Irsko, ale za sebe bych tak malé dítě nejdříve brala okružní cestou po ČR. A pokud chceš šetřit, tak na to zapomeň. Je to drahá sranda, i když budeš mít levné ubytování. Ale samozřejmě neznám tvé finanční možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
4.6.17 16:34

@divine woman nechci šetřit, tak to nemělo vyznít.. jen to, že nejsem rotchild… ;) :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
4.6.17 16:34

@Efkaaa před 14 dny jsem se vrátila z Londýna a nevím jestli je to jen jím samým a nebo je to všude v Anglii, ale mě tam přišlo dost draho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
4.6.17 16:42

@lleennttiillkkaa Británie je drahá všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
4.6.17 16:51

Záleží, co chcete poznat. Třeba na poznání Londýna by ti nestačilo půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.6.17 16:53

Canterbury, drazsi nez Londyn nebude, hezke historicke mestecko cca hodinu busem z Londyna:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
4.6.17 16:58

Mně se mnohem víc než Británie líbilo Irsko, hora sv. Patricka a tak. V GB byl hezký Stratford…

• Citovat
  • Upravit
6236
4.6.17 17:04

Severní Irsko. Ceny příznivé, počasí je nyní ucházející, lidé milí a přátelští.
Spousta krásných a historických mist, moře a všude samé ovce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
4.6.17 17:13

Krasne, historicke mesto je Bath. Tocilo se tam hodne serialu a filmu, zila tam Jane Austen, jezdila se tam rekreovat britska vyssi vrstva. Nadherna architektura, super na nakupovani a na dobre jidlo, je tam muzeum rimskych lazni ( moc pekne, stoji za navstevu), jsou tam i skutecne lazne, koupani v pramenech na otevrene terase venkovni. Spousta turistu, moc pekne mesto za me. Poulicni umelci, hudebnici.

Příspěvek upraven 04.06.17 v 17:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
4.6.17 17:14

Já žila v Brighton. Je to u moře, spousta anglanu říká ze je to hezčí jak Londýn. Já Brighton miluju pro jeho atmosféru, věřím ze malé by se tam líbilo. Podél moře je super promenada, kde to „žije“ i přes den :) a je tam velké autobusové a vlakové nádraží, a v Londýně jste z půl hodky takže byste stihli vše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
4.6.17 17:35
@Emisis píše:
Já žila v Brighton. Je to u moře, spousta anglanu říká ze je to hezčí jak Londýn. Já Brighton miluju pro jeho atmosféru, věřím ze malé by se tam líbilo. Podél moře je super promenada, kde to „žije“ i přes den :) a je tam velké autobusové a vlakové nádraží, a v Londýně jste z půl hodky takže byste stihli vše ;)

Jj, v Brightonu je to fakt pěkné, taky bych ho doporučila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
4.6.17 17:45

Hlasuji pro Bath a Brighton, moc krásný je i Oxford a okolí, no a nebo pak vyjet třeba do Edinburghu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
4.6.17 18:13

Holky, děkuji…
Večer prozkoumán vaše tipy…
Nechci hlavne do Londýna… Nejlépe ani žádné londýnské letiště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
4.6.17 18:18

@erdora mužů prosit o nějaké fajn město, které znáš? Kde můžeme podniknout nějaký výlet a něco zažít? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí