Kam na alergo - Praha 8

653
22.9.09 12:39

Kam na alergo - Praha 8

Dobrý den,

poradíte, jestli je možné objednat dceru někam na alergologii na Praze 8 popřípadě v blízkém okolí. Nemám ale doporučení od lékaře. Je nutné ke všem alergologům, nebo se někam můžeme objednat bez doporučení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
22.9.09 12:51

já si myslim, že papír potřeba bude.

Kdysi jsem chodila na alergo za Ládvím (já už si nepamatuju, jakse to jmenuje, jsem tam dlouho nebyla:D ), bylo to někde kousek od školy základní, v aerálu bývalé školky. DOktorka byla fajn, ale to ti asi moc nepomůže:D Kamarádka chodí s dcerou taky, bydlí na Proseku, můžu se pozeptat.

Za sebe můžu doporučit Imumed. Chodím tam já i s mladší dcerou. Te´D jsme jezdila z místa za Berounem, akt. se stěhujem za Průhonice a místo teda měnit nebudu.

Mmch mojí malé to doktorka át nechtěla, ten papír. Že mandle a že je malá a bla bla. Já tam chodim k dr, tak jsem se s ní radila, ona řekla, že jí nabereme krev a podle výsledků se pak domluvíme, co bude dál, že na základě toho si kdyžtak donesu žádanku. Dostala jsem papír s výsledky krve, tam napsáno doporučené sledování a bylo.

Ale je to u nás určitě o zátěži a o jejích projevech.

Dneska se to bere dvěma směry - bu´d že jsou malí, nebo už od mala to sledovat. Což je asi lepší, řekla bych.

Imumed chválila i pedra (výběr), že jsou dobří, že jsou i takoví umírnění, ne hromady chemie za každou cenu a rovnou.

PS: našla jsem, chodila jsem k Závorové
http://www.firmy.cz/…obylisy.html

Ale jaká je dnes nebo jak bych na to, jaká je dr, koukala teď, to ti neřeknu :) Pamatuju si, že byla fajn, sestra taky a tehdy mi zařídila nějaký komplet vyšetření, udělali mi autovakcínu a byla jsem na chvíli OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
22.9.09 12:52

jinak objednat bez doporučení se můžeš, ale většinou ho doktor bude chtít pak vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
22.9.09 14:06

K Závorový jsem chodila taky a byla suprová, ale jaká je teď netuším. Vůbec jsem netušila, že ještě ordinuje, už taky musí bejt docela dost. Ale bez papíru tě asi nikde nevezmou.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
28.8.16 22:25

Alergologie Praha 8 (Dolni Chabry, Kobylisy, Cimice, Bohnice)

Ahoj! Rada bych obnovila diskuzi - ja i dcera (4roky) mame jit na alergologii a nevim, jakou zvolit. Bydlime v Dolnich Chabrech, ale lekare mame povetsinou na Poliklinice Mazurske. Doporucili byste nekoho? Jako mala jsem chodivala do Cimic k MUDr. Planerove, ale prestoze pravdepodobne ordinuje, tak nemohu najit zadne recenze. Budu rada za kazdy osobni nazor. Moc dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69018
28.8.16 22:57

Primo na Mazurske je detska alergologie (samostatny vchod vedle laboratore, vlevo, nez se vstoupi hlavnim vchodem dovnitr do lekarny, cili na tom konci pro dospele). Dcera tam chodila a dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek