Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den,
poradíte, jestli je možné objednat dceru někam na alergologii na Praze 8 popřípadě v blízkém okolí. Nemám ale doporučení od lékaře. Je nutné ke všem alergologům, nebo se někam můžeme objednat bez doporučení?
já si myslim, že papír potřeba bude.
Kdysi jsem chodila na alergo za Ládvím (já už si nepamatuju, jakse to jmenuje, jsem tam dlouho nebyla:D ), bylo to někde kousek od školy základní, v aerálu bývalé školky. DOktorka byla fajn, ale to ti asi moc nepomůže:D Kamarádka chodí s dcerou taky, bydlí na Proseku, můžu se pozeptat.
Za sebe můžu doporučit Imumed. Chodím tam já i s mladší dcerou. Te´D jsme jezdila z místa za Berounem, akt. se stěhujem za Průhonice a místo teda měnit nebudu.
Mmch mojí malé to doktorka át nechtěla, ten papír. Že mandle a že je malá a bla bla. Já tam chodim k dr, tak jsem se s ní radila, ona řekla, že jí nabereme krev a podle výsledků se pak domluvíme, co bude dál, že na základě toho si kdyžtak donesu žádanku. Dostala jsem papír s výsledky krve, tam napsáno doporučené sledování a bylo.
Ale je to u nás určitě o zátěži a o jejích projevech.
Dneska se to bere dvěma směry - bu´d že jsou malí, nebo už od mala to sledovat. Což je asi lepší, řekla bych.
Imumed chválila i pedra (výběr), že jsou dobří, že jsou i takoví umírnění, ne hromady chemie za každou cenu a rovnou.
PS: našla jsem, chodila jsem k Závorové
http://www.firmy.cz/…obylisy.html
Ale jaká je dnes nebo jak bych na to, jaká je dr, koukala teď, to ti neřeknu
Pamatuju si, že byla fajn, sestra taky a tehdy mi zařídila nějaký komplet vyšetření, udělali mi autovakcínu a byla jsem na chvíli OK
jinak objednat bez doporučení se můžeš, ale většinou ho doktor bude chtít pak vidět.
K Závorový jsem chodila taky a byla suprová, ale jaká je teď netuším. Vůbec jsem netušila, že ještě ordinuje, už taky musí bejt docela dost. Ale bez papíru tě asi nikde nevezmou.
Markéta
Ahoj! Rada bych obnovila diskuzi - ja i dcera (4roky) mame jit na alergologii a nevim, jakou zvolit. Bydlime v Dolnich Chabrech, ale lekare mame povetsinou na Poliklinice Mazurske. Doporucili byste nekoho? Jako mala jsem chodivala do Cimic k MUDr. Planerove, ale prestoze pravdepodobne ordinuje, tak nemohu najit zadne recenze. Budu rada za kazdy osobni nazor. Moc dekuji ![]()
Primo na Mazurske je detska alergologie (samostatny vchod vedle laboratore, vlevo, nez se vstoupi hlavnim vchodem dovnitr do lekarny, cili na tom konci pro dospele). Dcera tam chodila a dobry.