Kam na Slovensko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Mi24
25.5.14 15:46

Kam na Slovensko ?

Ráda bych si udělala kratší výlet na Slovensko, ale vůbec nevím které město navštivít, co pěkného vidět, jaké dobré jídlo ochutnat (halušky jsou samozřejmostí :D ), nějaké ubytování a aby mě to nestálo moc peněz. Budu ráda za každý typ. Pojedu z Ostravy takže aby do daného města, vesnice jezdil vlak nebo autobus a aby jsem nestrávila celý den ve vlaku…uvažovala jsem o Žilině ( díky tomu že tam jezdí regiojet) Ráda se kouknu po památkach a zajímavých místech, ale spíš preferují přírodu ( vycházky do nějakého parku, ne celodenní tůru po kopcích a vyšlapy na celý den :D ) Jen tak na 1 - 2 noci tak ať uvidím něco co stojí za to. A dotaz trošku mimo slyšela jsem že se má stavět v Bratislavě primark..vítě nekdo zda už stojí nebo jak to s tím vypada v případě že jo tak si vynahradím jeden den ještě do Bratislavy. dík za všechny typy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4838
25.5.14 15:47

Tak to pak Tatry uz ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.5.14 15:50

@anubis25 nízké Tatry :think: okolí Žiliny, Martina a pod. Vlakem jsi tam za 2 hodiny, v okolí je toho habakuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
25.5.14 15:50

Tak jestli chceš někde blízko, tak Malá Fatra, Terchová. tam je krásně. my tam byli v nějakým soukromým penzionu, nebylo to drahý, s polopenzí 3000 na osobu a týden, ani ne. nebo mě napadly Rajecké Teplice, lázně, taky kousek od Žiliny, byli jsme tam na výletě z té Terchové. Nebo pak Tatry, tam je nádherně, pozítří tam jedeme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.5.14 16:23

Demänovská dolina - to je nej místo v Tatrách, takové Alpy východu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.5.14 19:45

Nitra :srdce: :mrgreen: To je moje srdcovka, ale k vidění tam toho asi tolik neni no… Nejlepší je jet do Tater, asi jako samozřejmost beru návštěvu Bratislavy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
29.5.14 17:45

Děkuju všem za typy a určitě je využiju až pojedu sama :kytka: nakonec se ale vyskytla možnost že pojedeme na Slovensko celá rodina a tak je místo kde by byla jak příroda pro polovinu rodiny tak i památky pak druhou polovinu rodiny? A máte nějaké typy na ubytování, kde jste byli ubytování a byli jste spokojení a nebylo moc drahé? :)

• Citovat
  • Upravit
31672
29.5.14 18:20

Nízké Tatry, příroda, krásný jeskyně..v Liptovským Mikuláši je muzeum…v dojezdový vzdálenosti je Štrba, a ozubnicová železnice k plesu. a spokojení jsme v penzionu Slovakotour, kupovaný teda přes slevový portál, na týden to za 2+2 vyšlo bez jídla na 3000, je tu wifi, televize, sociálky na pokoji, a vybavená kuchyňka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
28.6.16 10:23

Ahoj všem jedem s rodinou ke známému k Lučenci
poradíte nějaké zajímavé výlety autem s dětmi?
napadla mě zoo, nějaký pěkný hrad třeba? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario