Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, není tu někdo kdo by mi poradil kam na pěkný víkend v rozmezí říjen - prosinec? Přítel má konec září narozeniny tak bych chtěla nějaké ubytko s nějakým vyžitím, zážitkem
Napadl mě Tropical island, ale prý to není nic moc. Bohužel mě nic nenapadá, protože už bude na vše takové asi zima. Jsme 4. Děti 4 a 10 let. Nenapadá vás něco?
Tropical island je fajn, hlavne v zime, pro deti byl zazitek prespani ve stanu tam.
Co jet nekam do Polska na Balt? My jsme tam byli v lednu
a super.. maji spoustu novych welness hotelu, aquaparkovy hotely.. koukni na slevomat..
A vyziti? Chcete nekde neco aktivne poznavat nebo spis jen relax?
Kutná Hora, Kadaň, Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně, Mikulov, Valtice. Všude jsme byli na podzim. Jenže veškeré atrakce končili v říjnu.
jo afrantiskovy Lázně Hotel Pawlik. Akvapark
@Euforia píše:
Tropical island je fajn, hlavne v zime, pro deti byl zazitek prespani ve stanu tam.
Co jet nekam do Polska na Balt? My jsme tam byli v lednua super.. maji spoustu novych welness hotelu, aquaparkovy hotely.. koukni na slevomat..
Aha tak sestřenice tam právě byla nedávno a prý si to bez toho venku nedokáže představit, že tam toho zase tolik není. Ten Balt mě taky napadl vy jste byli konkrétně ubytování kde? ![]()
Díky🙂
@JednaPrazacka píše:Úplně právě rozhodnutá nejsem, ale asi aby bylo ubytko přímo spojené s nějakým vyžitím. Hezké víkendy jsme měli třeba v Legolandu, Safari park Králové, Vinné sklípky, ale nějak docházejí nápady a kord v zimě.
A vyziti? Chcete nekde neco aktivne poznavat nebo spis jen relax?
@Anonymní píše:
Kutná Hora, Kadaň, Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně, Mikulov, Valtice. Všude jsme byli na podzim. Jenže veškeré atrakce končili v říjnu.jo afrantiskovy Lázně Hotel Pawlik. Akvapark
Kouknu. Právě stím termínem bude asi problém něco vybrat. Ale je pravda, že třeba Kutnou Horu mám také v plánu ještě jsme tam nebyli. Diky ![]()
@Jitul511 my jsme tam byli vzdycky jen v zime, takze to venku vubec nezname ![]()
V Polsku jsme byli ve swinoujscie, cesky Svinousti ) a spali jsme v Hiltonu.
Nazdárek, obnovuji diskuzi. Holky prosím o tip, kam v září s mužem na víkend. Nejlépe okolí Prahy, případně Poděbrady, Pardubice, České Budějovice. Nemusí to být přímo wellness, ale aby byl na hotelu bazén (není vyloženě nurný) a v okolí nějaký vyžití (Bowling, squash, minigolf…)
Františkovy Lázně Hotel Pawlik ( bazén v hotelu) procházky, cesty i na kočár a kousíček je mini zoo.
Karlovy Vary, ber cokoliv že Slevomatu. My je milujeme byli jsme na wellness v květnu, v červenci, a teď září hledám další. Nebo loni v září jsme byli v Mariánkách. To bylo taky krásné. V jižních Čechách nevím, my jsme odtud, tak zde do wellness nejezdíme ![]()
My jsme byli loni zde - https://www.megaubytko.cz/…a-u-vlastika. A bylo to skvělé, určitě doporučuji ![]()