Kam na víkend na podzim?

79
5.8.22 19:51

Kam na víkend na podzim?

Ahoj, není tu někdo kdo by mi poradil kam na pěkný víkend v rozmezí říjen - prosinec? Přítel má konec září narozeniny tak bych chtěla nějaké ubytko s nějakým vyžitím, zážitkem
Napadl mě Tropical island, ale prý to není nic moc. Bohužel mě nic nenapadá, protože už bude na vše takové asi zima. Jsme 4. Děti 4 a 10 let. Nenapadá vás něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1102
5.8.22 20:22

Tropical island je fajn, hlavne v zime, pro deti byl zazitek prespani ve stanu tam.
Co jet nekam do Polska na Balt? My jsme tam byli v lednu :)) a super.. maji spoustu novych welness hotelu, aquaparkovy hotely.. koukni na slevomat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
5.8.22 20:32

A vyziti? Chcete nekde neco aktivne poznavat nebo spis jen relax?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.22 21:09

Kutná Hora, Kadaň, Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně, Mikulov, Valtice. Všude jsme byli na podzim. Jenže veškeré atrakce končili v říjnu. :nevim: jo afrantiskovy Lázně Hotel Pawlik. Akvapark

• Citovat
  • Upravit
79
5.8.22 22:26
@Euforia píše:
Tropical island je fajn, hlavne v zime, pro deti byl zazitek prespani ve stanu tam.
Co jet nekam do Polska na Balt? My jsme tam byli v lednu :)) a super.. maji spoustu novych welness hotelu, aquaparkovy hotely.. koukni na slevomat..

Aha tak sestřenice tam právě byla nedávno a prý si to bez toho venku nedokáže představit, že tam toho zase tolik není. Ten Balt mě taky napadl vy jste byli konkrétně ubytování kde? :roll:
Díky🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
5.8.22 22:29
@JednaPrazacka píše:
A vyziti? Chcete nekde neco aktivne poznavat nebo spis jen relax?
Úplně právě rozhodnutá nejsem, ale asi aby bylo ubytko přímo spojené s nějakým vyžitím. Hezké víkendy jsme měli třeba v Legolandu, Safari park Králové, Vinné sklípky, ale nějak docházejí nápady a kord v zimě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
5.8.22 22:50
@Anonymní píše:
Kutná Hora, Kadaň, Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně, Mikulov, Valtice. Všude jsme byli na podzim. Jenže veškeré atrakce končili v říjnu. :nevim: jo afrantiskovy Lázně Hotel Pawlik. Akvapark

Kouknu. Právě stím termínem bude asi problém něco vybrat. Ale je pravda, že třeba Kutnou Horu mám také v plánu ještě jsme tam nebyli. Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
6.8.22 10:17

@Jitul511 my jsme tam byli vzdycky jen v zime, takze to venku vubec nezname :))))
V Polsku jsme byli ve swinoujscie, cesky Svinousti ) a spali jsme v Hiltonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
20.8.22 18:49

Nazdárek, obnovuji diskuzi. Holky prosím o tip, kam v září s mužem na víkend. Nejlépe okolí Prahy, případně Poděbrady, Pardubice, České Budějovice. Nemusí to být přímo wellness, ale aby byl na hotelu bazén (není vyloženě nurný) a v okolí nějaký vyžití (Bowling, squash, minigolf…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
20.8.22 20:35

Františkovy Lázně Hotel Pawlik ( bazén v hotelu) procházky, cesty i na kočár a kousíček je mini zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
20.8.22 23:04

Karlovy Vary, ber cokoliv že Slevomatu. My je milujeme byli jsme na wellness v květnu, v červenci, a teď září hledám další. Nebo loni v září jsme byli v Mariánkách. To bylo taky krásné. V jižních Čechách nevím, my jsme odtud, tak zde do wellness nejezdíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.9.22 11:38

Tip

My jsme byli loni zde - https://www.megaubytko.cz/…a-u-vlastika. A bylo to skvělé, určitě doporučuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí