Kam o víkendu v Praze a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
692
2.8.10 13:17

kam o víkendu v Praze a okolí

Poradíte kam by se dalo s dětmi jít v Praze ? V sobotu by jsme chtěli jet do mořského světa ale dál nevíme co podniknout. Chceme zůstat do neděle. Dětem je 2 a 5 let. Děkuji za každý tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21495
2.8.10 13:42

a co ZOO?
jinak to starší by si určitě užilo i Národní muzeum, my chodíme na ty přírodovědné sbírky a Klárka tam poprvé byla ve 2 letech. pak třeba akvapark v Čestlicích nebo na Barrandově. ještě mě napadají parky kolem Vltavy, kde je spousta dětských hřišť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
2.8.10 13:43

ZOO, aquapark (bazén), Dětský ostrov (když bude hezky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21495
2.8.10 14:09

ještě mě napadl zámek Mníšek pod Brdy nebo Konopiště u Benešova. jsou tam i krásné parky se zvířaty. a nebo Beroun - výběh s mědvědy z večerníčku a u toho je velké dřevěné hřiště s prolézačkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
2.8.10 14:46

Nozu tak ten Beroun mě hodně láká. To by se dětem určo líbilo. A nevíte o nějakém levném ubytování v Praze a okolí, chcem to jen na přespání. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
2.8.10 14:49

Ještě jsem našla tip království železnic, tak to spojíme v den kdy pojedem do mořského světa. A v tu neděli bud ZOO a taky ten Beroun. Už se těšíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21495
2.8.10 21:34

s ubytováním moc nevím. jen tě chci upozornit, že jestli budete chtít stihnout v jeden den mořský svět i království železnic, tak to bude honička. MHD to je od sebe tak 40 minut (tramvaj a 2× metro…). bydlení bych hledala podle toho, jaký plánujete program, abyste se nemuseli přesouvat přes celou Prahu.
a ZOO je na celý den a do Berouna přesun ze ZOO přes celou Prahu (pokud to teda nebudete mít po cestě domů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí