Kam přihlásit do školky?

4155
31.8.09 10:18

Kam přihlásit do školky?

Ahoj holky, pomalu nám jde druhý rok a já začínám uvažovat o školce (radši dřív než později). Máme to trochu složitější. Trvalý pobyt máme u rodičů v jednom městě, ale bydlíme ve vesničce, která náleží pod jiné větší město. Tady na vesnici školka není a děti bud jezdí do města do kterého spadáme, nebo do vedlejší vesnice. Ale vzhledem k tomu, že trvalý pobyt máme uplně někde jinde, tak nevím jestli nám tady, at už ve městě nebo v sousední vesnici holku vezmou. Ve městě je školka dost plná, i když ne nadoraz, v té vesnické mívají volná místa. Ale bojím se, že nás pošlou k šípku, když máme trvalý pobyt jinde. Máte některá zkušenost? (Ještě dodám, že trvalý pobyt si změnit nemůžeme, jsme v nájmu a majitel nesouhlasí :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3585
31.8.09 10:28

ahojki, pokud mají v té vesnické volná místa, tak vás k šípku samozřejmě nepošlou. Holka mi bydlela z technických důvodů rok u babičky na vesnici, a chodila tam vloni v květnu a červnu do školky, i když trvalý pobyt má v Brně. Od září ji tam ale už nevzali, jelikož školku zaplnili místními,,,,,ti maj samozřejmě přednost,¨to je jasné. ale pokud u vás není narváno, tak nemáš co řešit. A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
31.8.09 10:41

Zajdi si k ředitelce a vysvětli jí, jak se věci mají, hlavně to, že majitel nesouhlasí, abyste se tam přihlásili a zda stačí pouze „přechodné“ bydliště. Dle mého by neměl být problém, pokud nejsou k prasknutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
31.8.09 10:48

Záleží na školce. My taky nemáme u nás na vsi trvalý pobyt a Matýska vzali. Řídili se věkem a ty nejmladší přebytečné nevzali. Dojdi se zeptat a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.3.11 16:40

jazykové školky

Ahoj, já právě taky uvažuji o tom, kam dám dítě do školky a chtěla jsem se s vámi poradit ohledně jazykových školek. Navedla mě na tuhle myšlenku kamarádka a tak by mě zajímalo, zda s tím máte nějaké zkušenosti. Hledala jsem o tom něco na internetu a našla jsem tuhle stránku, kde je takový pěkný přehled těchto školek jazykové školky Díky moc za info:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin