Kam pro botičky v Praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
226
20.10.09 13:23

Kam pro botičky v Praze

A tak jsem celkem zděšena kolik stojí dětské botičky. Je to děs. Teď jsme teda zakoupili první bačkůrky na doma. Zatím. Ale vůbec jsem netušla, že je to tak drahý. Kam holky chodíte nakupovat boty? Kde jsou ty levnější a kde ty dražší. Bačkůrky jsem koupila v DPK. Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10848
20.10.09 15:15

hurvinku - boty pro prcka zatim nekupuju, ale otevrela jsem tu stranku a uprimne se zhrozila co mne čeká 8O

kamarádka mi ted radila pasáž sofia (sofijske namesti, tramvaji z Karláku) v Modřanech - byla nadšena, že tam bačkůrky stojí 200 Kc. Kdyz koukam na DPK, tak její nadšení sdílím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
20.10.09 15:46

já kupuju botičky na Budějovický v DBK - (bacha je tam ještě jedna dětská obuv a ta je extrémně drahá), tohle je obyčejná obuv a maj tam dětský botičky i bačkůrky, pak na Budějovický v nákupním centru dole, tam je taky taková obyč obuv a nebo když jedeme na chalupu, tak na Dobříši je obuv - ale to je daleko :)
Když jsem letos na jaře šla malý koupit botičky, tak jsem byla taky zděšená z cen, vše jsem obešla a zmapovala :lol: (Baťa, Deichmann… atd) a nakonec jsem koupila adidasový tenisky za 500kč a měly tam i nějaký v akci malinko levnější. Jinak všechno bylo okolo 700 a víc… 8O
Jinak taky budu ráda za nějaký tipy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
20.10.09 16:24

Ahoj,
tak podle mě rozumný kompromis kvalita-cena je Baťa - Bubble Gummers. Ale někdo mi klidně nadá, že jsou mnohem lepší boty.
My Bubble Gummers kupujeme asi nejčastěji a jsem spokojená. Lehce se obouvají, jsou příjemné na nošení a cenově jsou taky v mezích.
Bačkůrky kupujeme klasické, tak do 200,– i s žirafkou.
Jinak tenisky jsem občas koupila i v Deichmannovi, asi za 290,–, a taky vydržely krásně celé léto.
Zimní jsme občas měli Fare a jednou i Santé, ale myslím, že s tím Baťou jsou srovnatelné. Třeba ty zimní Fare měly hned vytahané sucháče, ale jinak do nihc neteklo a tak.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
20.10.09 19:28

Mohu se optat kde přesně je to na Budějovický. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
20.10.09 20:40

Tady mají veliký výběr (u metra Lužiny) http://www.detskaobuv.cz/kontakt/

pak nakupuji v dětské obuvi přímo v Tescu na Skalce, to je takový malý krámek, ale seženu vždy co potřebuji (hlavně botičky Essi)

V Baťovi taky sem tam nakoupíme. Naše babi nám na zimu pořídila úžasné gore texové botky od ecco (palác Flora), což už je tedy úplně jiná cenová relace( 1600,–Kč), nicméně u nás se ta investice určitě vyplatí, protože starší syn je bude mít už druhou zimu (noha se mu nezvětšila) a podědí je mladší, který v nich možná taky zvládne 2 sezóny (pak je prodáme)-botky jsou to nezničitelné a vypadají pořád stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
21.10.09 15:37
hurvínek píše:
Mohu se optat kde přesně je to na Budějovický. Díky.

Ta obuv je přímo u metra v DBK - asi 2. patro. A pak ta druhá obuv je taky přímo u metra vedle mekáče je nákupní centrum - patro -1.
V DBK je taky Baťa - občas mají nějakou slevičku, a pak ještě v 1.patře je dětská obuv - tam maj krásný botičky, ale šíleně drahý. Taky tam mívaj slevy a to se tam pak dá taky něco koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková