Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky prosím poraďte - brácha si zařizuje svůj první byteček a peněz nemá moc. Chybí mu šatní skříň, tak kam se pro ni vydat, aby to bylo cenově fakt výhodné? Ikea mám zmáknutou(moje oblíbená), ale skříně nemá zrovna levné, na netu jsem koukala na Asko a nevíte existuje ještě něco podobného co má ceny „lidové“???
Zkuste Jysk. Obcas tam maji dobry slevy. A ted jsou slevy i v Asku ![]()
kupovala jsem v Ikee tridverovou za 2500 me se to nezda moc…zkusim najit odkaz
Ahoj, ještě mě napadá Europamobel a Jena nábytek, mají i letáky, mrkni na www.akcniceny.cz , tam jsou i další prodejny s levným nábytkem včetně kontaktů.
Verča
Ahoj,
no a mě napadá Sconto. Mají i akce na nějaké druhy nábytku a dá se tam pořídit docela slušnej levnej nábytek, dle mých zkušeností snad nejlepší z těch levnějších.
Dobré pořízení
Petra
A co takhle IDEA - mají reklamu v novinách METRO - je to u Černého mostu nebo u Teska (na národní)
VVik
Ahoj, já bych se taky připojila k Europamöbel, jak už tu někdo napsal. je to v Praze v těch končinách myslím směrem na Hradec Králové. Je to cenově hodně výhodný. Snad teda tento nábytek i vydrží nějakou dobu…
to je super díky všem - určitě z toho něco vybereme. hezké vánoce!!!!
@Pisklatko píše:
Ahoj,
no a mě napadá Sconto. Mají i akce na nějaké druhy nábytku a dá se tam pořídit docela slušnej levnej nábytek, dle mých zkušeností snad nejlepší z těch levnějších.
Dobré pořízení
Petra
já doporučuju taky Sconto, je tam o hodně větší výběr a ten nábytek je tam takový osobitější…
Haha Sconto
Já jsem tam rok pracovala, tam bych si nic nekoupila
Úplně stejný nábytek a levnější maj v Kika a v Moebelixu - tam chodili nakupovat kolegyně, protoze se jim to ve Scontu nevyplatilo ani se zaměstnaneckou slevou.. Stejný výrobce stejná (ne)kvalita. Ale teda tak to bylo v Lbc, tady (přijde mi) moc nábytkú nemáme..
Mě se teda zrovna ta Kika zdá pěkně drahá, Mobelix nevím, tam jsem snad nikdy nebyla…
a jaké jsou problémy s kvalitou a u čeho? já se tam ještě nezklamala, ale ráda bych to věděla ![]()
https://www.kodino.com/…hod/mobelix/ V Möbelix o víkendu prodávají bez DPH, tady je slevový kód.