Kam pro levný nábytek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
341
19.12.06 20:46

Kam pro levný nábytek?

Holky prosím poraďte - brácha si zařizuje svůj první byteček a peněz nemá moc. Chybí mu šatní skříň, tak kam se pro ni vydat, aby to bylo cenově fakt výhodné? Ikea mám zmáknutou(moje oblíbená), ale skříně nemá zrovna levné, na netu jsem koukala na Asko a nevíte existuje ještě něco podobného co má ceny „lidové“???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
19.12.06 20:53

Zkuste Jysk. Obcas tam maji dobry slevy. A ted jsou slevy i v Asku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
19.12.06 20:57

kupovala jsem v Ikee tridverovou za 2500 me se to nezda moc…zkusim najit odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
19.12.06 21:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvv
1364
19.12.06 22:07

Ahoj, ještě mě napadá Europamobel a Jena nábytek, mají i letáky, mrkni na www.akcniceny.cz , tam jsou i další prodejny s levným nábytkem včetně kontaktů.
 Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7553
19.12.06 23:34

Ahoj,
no a mě napadá Sconto. Mají i akce na nějaké druhy nábytku a dá se tam pořídit docela slušnej levnej nábytek, dle mých zkušeností snad nejlepší z těch levnějších.
Dobré pořízení
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
20.12.06 07:28

A co takhle IDEA - mají reklamu v novinách METRO - je to u Černého mostu nebo u Teska (na národní)

VVik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
20.12.06 09:03

Ahoj, já bych se taky připojila k Europamöbel, jak už tu někdo napsal. je to v Praze v těch končinách myslím směrem na Hradec Králové. Je to cenově hodně výhodný. Snad teda tento nábytek i vydrží nějakou dobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
20.12.06 09:39

to je super díky všem - určitě z toho něco vybereme. hezké vánoce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
21.12.06 07:55

Příspěvek upraven 31.10.19 v 12:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.13 18:37
@Pisklatko píše:
Ahoj,
no a mě napadá Sconto. Mají i akce na nějaké druhy nábytku a dá se tam pořídit docela slušnej levnej nábytek, dle mých zkušeností snad nejlepší z těch levnějších.
Dobré pořízení
Petra

já doporučuju taky Sconto, je tam o hodně větší výběr a ten nábytek je tam takový osobitější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85235
12.2.13 18:34

Taky mám ráda Sconto, v ikei jsme si skříň nevybrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
12.2.13 19:16

Haha Sconto :-D Já jsem tam rok pracovala, tam bych si nic nekoupila :roll: Úplně stejný nábytek a levnější maj v Kika a v Moebelixu - tam chodili nakupovat kolegyně, protoze se jim to ve Scontu nevyplatilo ani se zaměstnaneckou slevou.. Stejný výrobce stejná (ne)kvalita. Ale teda tak to bylo v Lbc, tady (přijde mi) moc nábytkú nemáme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.13 11:13

Mě se teda zrovna ta Kika zdá pěkně drahá, Mobelix nevím, tam jsem snad nikdy nebyla…
a jaké jsou problémy s kvalitou a u čeho? já se tam ještě nezklamala, ale ráda bych to věděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.6.20 11:43

Mobelix

https://www.kodino.com/…hod/mobelix/ V Möbelix o víkendu prodávají bez DPH, tady je slevový kód.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný