Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Maminky z Bruntálu,
existuje u vás prosím nějaké mateřské centrum, klub, herna nebo aspoň kavárna s dětským koutkem, kde se můžu zabavit s batoletem? Jedeme na hory, ale zdá se, že sněhu si moc neužijeme a na bazéně taky nemůžeme trčet denně …
díky
Holky Bruntalacky kam chodite v Bruntale do obchodu s latkovyma plinama? Dik J
@joanee Zkus Moravolend, ale my látkovky nepoužíváme, tak nemám zkušennosti. Jinak bych zkusila třeba Opavu ![]()
@densis,
jsme tady na dovce a zjistila jsem, ze mame malo plin
, tak jsem to chtela nejak nouzove vyresit
, zitra zajdu do Rossmanna ( mozna ve stredu, kdyz mi na pol. spani zafunfuje system latkovka v papirovce
) Ale zamozrejme za cenou informaci dekuji podivam se tam ![]()
Ahojky maminky bruntalacky jak se mate?
, mate vyzkousenou nejakou hernicku v Bruntale? Jsme tady tyden tak bych chtela s holkama neco podniknout, kdyby se k nam nekdo pridal budem jenom radi
![]()
Omlouvám se za vkládání. Jen chci dát tip pro maminky z Bruntálu a okolí, kam s dětmi ![]()
Srdečně zveme všechny děti a jejich rodiče, prarodiče … na SKŘÍTKOVSKÝ KARNEVAL. Více informací naleznete na fb profilu MC Skřítci nebo přímo u mně….těšíme se na Vás a přejeme pěkný den ![]()
@Lexxa takže pokud jsme odjinud a v bruntálském MC jsme nikdy nebyli taky můžeme dojet?
@lukresia Samozřejmě, je to pro všechny maminky a všechny dětičky. Bydliště není podmínkou. A pokud jste tam nikdy nebyli také vůbec nevadí, budeme moc rádi pokud se u nás ukážete a těšíme se
![]()
@lukresia Děti
masku, od té se odvíjí i vstupné (30,– s maskou, 50,– bez masky), svačinku a přezůvky ![]()
Dobrý den,
tušily jste, že existuje skupina sdružující uživatelky z Bruntálu a okolí? Pomozte nám ji rozběhnout a spojte se tak s dalšími maminkami.
Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).
Mimo jiné se tam můžete domlouvat na společných výletech, cvičení, hlídání dětí, kafíčku…
Přidejte se ![]()
adminka Eliška