Rodinné centrum Krteček Jihlava

37
17.2.12 11:01

Rodinné centrum Krteček Jihlava

Ahojky.. Nemáte někdo zkušenost s centrem Krteček v Jihlavě? Kolik tam chodí maminek apod.??

Příspěvek upraven 18.02.12 v 08:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka
17.2.12 11:05
  • Citovat
  • Upravit
2840
17.2.12 21:11

do krtečka chodí náš starší a je spokojený on i my. Paní majitelka velmi příjemná a vstřícná, hodně s dětmi odnikají výlety, chodí ven a i ve školce tvoří. Pokud teda myslíš toho krtečka na Brněnské blízko ZOO. Pokud Tě něco zajímá víc, klidně písni SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
17.2.12 22:24

Prý je nějaké nové MC Krteček na ulici Havlíčkova (jak je bowling), tak to asi zakladatelka myslela (ne tu školičku)… :nevim: Já jen někde zaslechla, nic o tom nevím, ale také by mě zajímalo… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.2.12 09:03

Já právě myslela, že to není myšleno jako školka, ale jako prostě hrací centrum.. Jdete si tam na chvíli s mrňousem pohrát apod.. Dostala se mi do ruky upoutávka na Krtečka jako rodinné centrum pro rodiče s dětmi S MOŽNOSTÍ HLÍDÁNÍ, ale na stránkách je to spíš myšleno jako soukromá školka… Takhle jsem to myslela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wae
106
25.2.12 15:59
HajaL píše:
Já právě myslela, že to není myšleno jako školka, ale jako prostě hrací centrum..

HajaL: Krteček na Havlíčkově je opravdu myšlen spíše jako hrací centrum. Dorazíš s prťousem, jsou zde k dispozici hračky (dokonce i skákací hrad), mamči si můžou dát čajík, kafčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.2.12 20:24

No tak super.. Zajdu a uvidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wae
106
27.2.12 21:15
HajaL píše:
No tak super.. Zajdu a uvidím :-)

Jinak tento týden je Krteček zavřený - kvůli prázdninám, takže nejdřív příští středu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
27.2.12 21:32

Děkuji za zprávu.. A zrovna jsem teď ve středu měla v plánu se tam zajít podívat.. A ty tam taky chodíš? Ještě by mě zajímala jedna věc : MUSÍ SE TAM OBJEDNÁVAT NEBO NE?? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wae
106
27.2.12 21:50

Objednávat se nemusíš, prostě přijdeš:-) Byla jsem tam dvakrát - nejsem přímo z JI, tak to mám krapet z ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
28.2.12 07:29

Tak děkuji za info.. V jednom centru jsem slyšela, že je tak narváno, že se musí předem volat.. Je to nějaké sociální centrum nebo cosi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JR
5.5.12 20:44

info o Krtečku

Jo, Krteček na Havličkový ul. je ted otevřený každou středu, ale bude se to rozšiřovat, objednávat se nemusí, a taky se můžeš domluvit na hlídání dětí.

• Citovat
  • Upravit
Jita 83
19.3.13 21:18

hrací centrum krteček

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli jste byla v tom hracím centrum krteček v Jihlavě. Rada bych někam začala chodit mám rok a pul starého chlapečka. Děkuji za odpověd Jitka

• Citovat
  • Upravit
37
19.3.13 21:35
@jita 83 píše:
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli jste byla v tom hracím centrum krteček v Jihlavě. Rada bych někam začala chodit mám rok a pul starého chlapečka. Děkuji za odpověd Jitka

Dobrý den, do Krtečka chodíme asi půl roku a jsme spokojení :) Zkuste mrknout a uvidíte.. chodí tam i maminky s rok a půl straými dětmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jita 83
19.3.13 21:51

Děkuji moc za odpověd a chci se ještě zeptat je to v pondělí a ve středu od 9-12h?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex