Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahojky.. Nemáte někdo zkušenost s centrem Krteček v Jihlavě? Kolik tam chodí maminek apod.??
Příspěvek upraven 18.02.12 v 08:59
do krtečka chodí náš starší a je spokojený on i my. Paní majitelka velmi příjemná a vstřícná, hodně s dětmi odnikají výlety, chodí ven a i ve školce tvoří. Pokud teda myslíš toho krtečka na Brněnské blízko ZOO. Pokud Tě něco zajímá víc, klidně písni SZ
Prý je nějaké nové MC Krteček na ulici Havlíčkova (jak je bowling), tak to asi zakladatelka myslela (ne tu školičku)…
Já jen někde zaslechla, nic o tom nevím, ale také by mě zajímalo… ![]()
Já právě myslela, že to není myšleno jako školka, ale jako prostě hrací centrum.. Jdete si tam na chvíli s mrňousem pohrát apod.. Dostala se mi do ruky upoutávka na Krtečka jako rodinné centrum pro rodiče s dětmi S MOŽNOSTÍ HLÍDÁNÍ, ale na stránkách je to spíš myšleno jako soukromá školka… Takhle jsem to myslela ![]()
HajaL: Krteček na Havlíčkově je opravdu myšlen spíše jako hrací centrum. Dorazíš s prťousem, jsou zde k dispozici hračky (dokonce i skákací hrad), mamči si můžou dát čajík, kafčo.
HajaL píše:
No tak super.. Zajdu a uvidím
Jinak tento týden je Krteček zavřený - kvůli prázdninám, takže nejdřív příští středu ![]()
Děkuji za zprávu.. A zrovna jsem teď ve středu měla v plánu se tam zajít podívat.. A ty tam taky chodíš? Ještě by mě zajímala jedna věc : MUSÍ SE TAM OBJEDNÁVAT NEBO NE?? Díky moc
Objednávat se nemusíš, prostě přijdeš:-) Byla jsem tam dvakrát - nejsem přímo z JI, tak to mám krapet z ruky…
Tak děkuji za info.. V jednom centru jsem slyšela, že je tak narváno, že se musí předem volat.. Je to nějaké sociální centrum nebo cosi..
Jo, Krteček na Havličkový ul. je ted otevřený každou středu, ale bude se to rozšiřovat, objednávat se nemusí, a taky se můžeš domluvit na hlídání dětí.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli jste byla v tom hracím centrum krteček v Jihlavě. Rada bych někam začala chodit mám rok a pul starého chlapečka. Děkuji za odpověd Jitka
@jita 83 píše:
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli jste byla v tom hracím centrum krteček v Jihlavě. Rada bych někam začala chodit mám rok a pul starého chlapečka. Děkuji za odpověd Jitka
Dobrý den, do Krtečka chodíme asi půl roku a jsme spokojení
Zkuste mrknout a uvidíte.. chodí tam i maminky s rok a půl straými dětmi…
Děkuji moc za odpověd a chci se ještě zeptat je to v pondělí a ve středu od 9-12h?