Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte ženy,mám problé snažím se třídit zprávně odpadky a vím že monočlánky do komunálu nepatří,ale nevím kam s nima.Poradítemi prosím kam je odnest?Viděla jsem je i pohozený v lese:-( Děkuji
Ve spoustě obchodů na ně mají sběrné boxy, u nás třeba i v sámošce nebo v drogerii, ale určitě by je měli mít ve všech obchodech, kde prodávají elektrospotřebiče.
Já věděla ,že jsem ty sběrný boxy někde viděla.
Jen zjistit kde. ![]()
Manžel říká že se dají hodit do červený popelnice,ale musí to být u toho napsáno.Hm, ale červenou popelnici jsem snad viděla jen v jedný kabelárně kde jsem kdysi pracovala.
katty2710 píše:
Manžel říká že se dají hodit do červený popelnice,ale musí to být u toho napsáno.Hm, ale červenou popelnici jsem snad viděla jen v jedný kabelárně kde jsem kdysi pracovala.
My jí máme před barákem
ale už se mi tam nechce ![]()
Pipet píše:
V obchodech bývají takové krabičky, kam se dají dát…
jojo tam patří ![]()
katty2710 píše:
Já věděla ,že jsem ty sběrný boxy někde viděla.Jen zjistit kde.
U nás v Penny mají takovou malou nenápadnou krabičku v místě, kde se vracejí prázdný flašky…
Jinak dík za připomenutí, alespoň je tam příště vezmu… ![]()
A jeslti se nepletu, tak by je měli ze zákona vzít v každé větší prodejně (nevím kolik m2), kde je prodávají. ![]()
Já mám toto http://www.ecocheese.cz/chci_ecocheese
. Až budu mít krabičku plnou, odnesu baterky buď do sběrného dvora, nebo je vysypu do krabice na to určené, kterou mají snad v každém trochu větším krámě. ![]()