Kam s nefunkční chůvičkou??

1690
15.11.10 16:42

Co s nefunkční chůvičkou??

Ahoj holky potřebuju poradit!
Dneska jsem zakoupila od paní z mimibazaru chůvičku SENCOR SBM 141. Údajně vůbec nepoužitou v originál balení,bohužel již 2 roky starou takže bez záruky. :roll: Přečetla jsem si celý návod a když jsem jí zkoušela zjistila jsem že nefunguje zvuk! :-( Prostě kontrolky zapnutí u obou normálně svítí, kanál je nastavený stejný, hlasitost taky, ale z příjmače nejde slyšet ani ťuk!! :nevim: Jako kdyby nebyli vůbec propojené… A teď nevím co s tím!!?? :oops: Paní se mi zatím neozvala. :cert: Nemáte některá podobnou zkušenost a nevíte jak to spravit?? Nebo popř.kam jí můžu donést opravit a kolik by to asi tak stálo? Nechci za to totiž dávat nějakou velikou sumu,když samotné chůvičky jsem koupila jen za 300kč. :roll: Předem děkuji za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
486
15.11.10 16:53

pani mela doma dva roky chuvicky a nepouzila je???
mně by se to zdálo divné
zkus najít nějaký servis sencoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
15.11.10 16:58

Asi tě moc nepotěšim :-? já tyhle chůvičky měla taky, fungovaly mi ani ne půl roku a pak konec -jak píšeš, ticho a nebo jsem chytala sousedy :cert: ale své dítko ne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
15.11.10 17:04

Ahoj, měli jsme to stejně jako Nelík, taky buď ticho a nebo děsnej kravál od sousedů nebo jen děsně hlučný chrčení…nakonec se v tom pošťoural můj strejda a ještě fungujou…možná zkusit pohledat někoho kdo by se do toho jen mrknul a řekl ti, jestli to má ještě cenu opravovat…V autor. servisu bys za to dala majlant!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
15.11.10 17:06

no oni je prodavaji ve sparu, jsem videla cenu 399

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
15.11.10 17:38

Ahojky

Taky jsme je koupili,fungl nové a nefungovaly :evil: Vyhodila jsem paragon takže letěli do koše.Před tím jsem je chtěla nechat opravit a opravář mi sám řekl,že je tam nějaký čip nebo něco takovýho a to se nevyplatí opravit.Teď máme chůvy Orava a už fungují skoro 4roky :-)

Takže snad se ti paní ozve a vrátí korunky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
15.11.10 18:01

Děkuju holky! :wink: Přítel přišel z práce tak se na to ještě mrkne a třeba to nějak zprovozníme. :roll: Taky jsem nečekala žádný luxus za ty peníze,ale aby vůbec nešel zvuk… :think: Ani to chčení právě nejde slyšet,vůbec nic........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.11.10 18:19

Tyto chůvičky jsem koupila za 499,– nové na netu a nefungují, resp., kdyz obe nekdo drzi, tak neco malo tam sumi, ale jakmile ji pustis (a dite si ji drzet neumi, ze :-)), tak ani prd. Takze jsou nefunkcni a vyhozene penize. A ted mame drazsi Avent a taky na ne chytame sousedy, ale aspon funguji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.11.10 18:41

Vyprdni se na ně, i kdybys to „nějak“ spravila, co když nebudou fungovat správně a plakající mimčo neuslyšíš… Před koupí chůviček jsem probrouzdala net a tyhle jsou fakt šmejdy… Máme Philips, sice stály více (1300 tuším? už nevím) ale bez problémů, když nastavím největší citlivost, sepne i když Majda zašustí dekou…
Určitě budou někde ke koupi použité za dobrou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
15.11.10 18:52

No tak když do toho někdo zařve,tak nějaký šum občas zazní,ale jinak když zapnu třeba rádio 1 metr od toho na plné pecky a jdu poslouchat do jiného pokoje tak nejde slyšet vůbec nic…!! :cert: Takže paní hned píšu že to chci vrátit a pokud nebude souhlasit tak hold chůvičky letí do koše…! :nevim:

Nemáte některá tip na jinou značku za nějakou rozumnou cenu?? Stačí úplně obyčejná s dosahem 125m.!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.11.10 19:00

Paní můžeš postrašit občanským zákoníkem, neboť jakožto kupující máš nárok na zboží bez skrytých vad. Sice jí dojde, že kvůli 300,– se s ní soudit nebudeš, ale aspoň jí můžeš napráskat na MMB jako brutálně nespolehlivou, kdyby se nechtěla domluvit.
Sencor je vůbec shitózní značka, já blbec jsem si od nich zas koupila lacinou rychlovarnou konvici, no za půl roku je na vyhození a kvůli 250,– ani nebudu hledat účtenku.
Kamarádky si hodně chválili chůvičky Philips, takové žluté, sama s tím zkušenost nemám, ale prý by měla mít hodně kanálů, abys třeba nechytala sousedy apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
15.11.10 19:36

Už jsem paní psala že je chci vrátit, tak snad na to přistoupí…! :-?
Holky nemáte některá zkušenost s těmito chůvičkami HYUNDAI?? http://www.bilaplaneta.cz/…ai-pb-55p-2/ . Uvažuju že si je koupím, ale vypadá to jako novinka, moc recenzí na ně není… Děkuji! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
15.11.10 19:42

My máme tyhle

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Fungují dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
15.11.10 20:49
Lucy_VM píše:
Už jsem paní psala že je chci vrátit, tak snad na to přistoupí…! :-?
Holky nemáte některá zkušenost s těmito chůvičkami HYUNDAI?? http://www.bilaplaneta.cz/…ai-pb-55p-2/ . Uvažuju že si je koupím, ale vypadá to jako novinka, moc recenzí na ně není… Děkuji! :wink:

Jéé tak přesně tyhle mám, akorád v modré barvě a jsou super :palec: mě tenkrát stály skoro 2000 kč 8-o to čučim jak jsou teď levné :palec: a hlavně mají myslim 8 kanálů ne jen 2 jako ty od Sencor, a dosah mají taky výbornej.. i přes několik zdí- jen chválím :-D A novinka to není..mám je zhruba 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
15.11.10 22:30

Tak holky mám to vyřešené… Paní mi vrátí penízky a já jí zítra pošlu balíček zpátky a raději si připlatím za kvalitní, u kterých nebudu mítr strach že mimčo neuslyším. :hug: Nakonec jsem se rozhodla pro tyto: http://www.bilaplaneta.cz/…ai-pb-55p-2/ . :palec: Jinak všem moc děkuju za rady! :kytka:

Neli Moc děkuju za zkušenost! :palec: Ano,mají 8 kanálů… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport