Kam s pejskem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32127
14.7.18 08:43

Mně se líbí přístup psího psychologa Desenského, toho bych zkontaktovala, ten ti určitě poradí. S tím štěkáním se musí něco udělat, stejně každý, kdo si ho vezme, tak se z něj zblázní. Takže zjistit u psychologa, proč tak štěká a problém odstranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.7.18 09:07
@Monchichik píše:
Mně se líbí přístup psího psychologa Desenského, toho bych zkontaktovala, ten ti určitě poradí. S tím štěkáním se musí něco udělat, stejně každý, kdo si ho vezme, tak se z něj zblázní. Takže zjistit u psychologa, proč tak štěká a problém odstranit.

Sorry, ale nešňabající čivavu snad ani neznám…Podle mě je to prostě v tom malém zakomplexovaném psovi, co pendluje a nemá stabilně jednoho pána. Každý nemá vlohy na to chovat psa. Zvlášť nalezence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32127
14.7.18 09:10

@Russet Tak to ti můžu jednu představit, mám ho doma :lol: . Štěkne jen když u nás někdo odemyká dveře, jinak vůbec. Neštěká venku na psy, na lidi, na nic. Prostě je zticha. Do roka neštěkal vůbec, mysleli jsme, že to ani neumí :lol: . A věřím tomu, že se to dá odnaučit, stejně jako všechny psí zlozvyky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.7.18 09:25
@Monchichik píše:
@Russet Tak to ti můžu jednu představit, mám ho doma :lol: . Štěkne jen když u nás někdo odemyká dveře, jinak vůbec. Neštěká venku na psy, na lidi, na nic. Prostě je zticha. Do roka neštěkal vůbec, mysleli jsme, že to ani neumí :lol: . A věřím tomu, že se to dá odnaučit, stejně jako všechny psí zlozvyky.

Sama zakladatelka ho tituluje jako psího neurotika. Tak to asi nebude stejný případ jako u vás. U nás funguje dočaska, proto jsem psala, aby se mi zakladatelka ozvala. Ale nechápu, proč musí pes od prozatímní majitelky(ač se stěhuje do bytu), když „baráček“ za 8 měsíců vůbec nemusí vyjít. Je na ni nejspíš už zase zvyklý a u nových „majitelů“ bude štěkat ještě víc. U baráčku jsou taky sousedi a myslím, že věčné poštěkávání nervního psa nebaví nikoho. Leda kdyby byli na samotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32127
14.7.18 09:35

@Russet Já jsem jen reagovala na to, že neznáš čivavu, která neřve :lol: . Ten pes je chudák, pokud ho chce strčit zase k nějakým cizím lidem nebo vůbec někam jinam. Měla by se zaměřit na to, aby přestal štěkat, takže já bych se fakt poradila s nějakým psím odborníkem, on asi neštěká jen tak, ale třeba se bojí nebo já nevím :think: . Stejně bude štěkat všude, kde bude, takže odstranit to řvaní by měla být priorita. A není nic horšího než poslouchat celý den uřvanýho psa :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
14.7.18 09:39

Zkus najit „psi hotel“ nebo popripade nekoho kdo se psum hodne venuje. Koukej spis po zkusenych kynologech. Napis treba na fb do nejake skupiny. Zkušenější člověk s tim může pomoct :) Mam doma zlatýho retrivra z utulku a taky to byl uzlicek nervu co furt stekal, byl to beh na dlouhou trat ale ted ani nepipne. :) Stacilo.ho pomalu zvykat na moje odchody, prvne treba na 5min a pak jsem to prodluzovala, kdyz nerval dostal odmenu. Pokud zacal rvat otevrela jsem dvere a důrazně rekla NE. Sice jsem sedela pred barakem na schodech s kafem asi 14dni ale stalo.to za to. To stejné i se zvonkem. Doma nechavam zabavne hracky. A podotykam ze mam RD a sousedi nesnasi psy takže kdykoliv zastekal uz volali na měšťáky :mrgreen: hlavne ze jedni psa maji a ten tu hubu nezavre, tresti mi z toho hlava. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
14.7.18 09:43
@Lucinasek6 píše:
Zkus najit „psi hotel“ nebo popripade nekoho kdo se psum hodne venuje. Koukej spis po zkusenych kynologech. Napis treba na fb do nejake skupiny. Zkušenější člověk s tim může pomoct :) Mam doma zlatýho retrivra z utulku a taky to byl uzlicek nervu co furt stekal, byl to beh na dlouhou trat ale ted ani nepipne. :) Stacilo.ho pomalu zvykat na moje odchody, prvne treba na 5min a pak jsem to prodluzovala, kdyz nerval dostal odmenu. Pokud zacal rvat otevrela jsem dvere a důrazně rekla NE. Sice jsem sedela pred barakem na schodech s kafem asi 14dni ale stalo.to za to. To stejné i se zvonkem. Doma nechavam zabavne hracky. A podotykam ze mam RD a sousedi nesnasi psy takže kdykoliv zastekal uz volali na měšťáky :mrgreen: hlavne ze jedni psa maji a ten tu hubu nezavre, tresti mi z toho hlava. :zed:

Ještě teda jedna věc.. Pes je zvykly na tebe takže se priklanim k tem zkušeným kynologum. Odloučení mu může hodne ublížit pokud je citlivý :oops: Ja mam strach psa nechat 14 dni u rodicu :mrgreen: Je pak „roztekanej“ . Kdyby byl nekde rok tak se mi zase vrati uzlicek nervu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
14.7.18 09:49

jestli je labilní tak se to jen tak samo nezmění. Navíc už štěká kolik let, ale takového psa hned tak nikdo chtít nebude. Měla jsme čivavu a ten neštěkal skoro vůbec, ale psychika je velký problém, ti psi jsou fakt mimo :? To štěká i když je s ním někdo doma? Pokud jo tak to musí být očistec :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.7.18 09:59
@Lucinasek6 píše:
Ještě teda jedna věc.. Pes je zvykly na tebe takže se priklanim k tem zkušeným kynologum. Odloučení mu může hodne ublížit pokud je citlivý :oops: Ja mam strach psa nechat 14 dni u rodicu :mrgreen: Je pak „roztekanej“ . Kdyby byl nekde rok tak se mi zase vrati uzlicek nervu ;)

Není. Je momentálně u příbuzné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
14.7.18 12:27

Ahoj, znám dvě osoby, které by mohly pomoci, napiš mi sz, nechci psát jejich jména veřejně na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný