Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V Egyptě je nadherně a doporučuji nejlépe červen a září, otázka je zda si s tak,, malýma,, dětičkama troufnete ![]()
@Gabriela722 O Egyptě jsme také uvažovali, ale bojím se, že začátkem června už tam bude hrozné vedro…
@terka85 nemyslím si, že to bude tak strašné, ale těžko říct, byla jsem v září a byla opravdu pořádná výheň 🧐 moře snad ani neochladilo 😂
Potom určitě kde bude chladněji tak Itálie, ale byly jsme jeden červen v Chorvarsku a bylo zase docela chladno a voda studená… ![]()
Na Sicílii už je v červnu krásně teplo , my letos v červnu letíme na Sardinii na dva týdny.
My byli v jižní Itálii poslední týden v červnu a bylo teplo, voda se taky dala (24-25 st). Ale první druhy týden bych se bála ze bude ještě dost studena a to všude ve Středomoří.
Letíme letos v červnu s dcerou 3,5 let do Turecka, co jsem nečetla, počasí by mělo být ideální. Do Egypta se s dítětem bojim. Jinak jsme měli ve výběru ještě Kypr. … no už se těším až dcera povyroste a troufneme si na vzdálenější destinace ![]()
@Chulimanga píše:
Letíme letos v červnu s dcerou 3,5 let do Turecka, co jsem nečetla, počasí by mělo být ideální. Do Egypta se s dítětem bojim. Jinak jsme měli ve výběru ještě Kypr. … no už se těším až dcera povyroste a troufneme si na vzdálenější destinace
Za to Turecko je bezpečné.
@terka85 píše:Řecko je téměř jistota.Včetne Kypru.Tam bude stoprocentně horko a už i teplé moře.
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, kam v červnu (první nebo druhý týden) k moři? Je někde už teplejší moře a počasí kolem 30°C? Chceme s dětmi 3 roky a 8 let. Přemýšlela jsem o Rhodosu, Bulharsku, apod. Poradíte? Děkuji.
@Průzkumník … mělo být načetla. A ano, Turecko mi přijde bezpečnější než Egypt. Samozřejmě rizika jsou všude.
@Chulimanga píše:
@Průzkumník … mělo být načetla. A ano, Turecko mi přijde bezpečnější než Egypt. Samozřejmě rizika jsou všude.
O tom žádná. Em je taky o hubu. ![]()
@Průzkumník píše:
Za to Turecko je bezpečné.
Mne prijdou bezpecne obe destinace. Stat se nam muze uz neco vsude. Viz. Barcelona atd.
https://www.idnes.cz/…hranicni_kha
Člověku se může stát cokoliv a kdekoliv.
Příspěvek upraven 04.04.19 v 11:32
Kapverdy nebo Kanáry. Možná i některé z řeckých ostrovů. A mimo Evropu se toho najde mnohem víc.