Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@elinka90 píše:
Mne prijdou bezpecne obe destinace. Stat se nam muze uz neco vsude. Viz. Barcelona atd.
Co se stalo v Barceloně?
@elinka90 píše:
@Průzkumník cca 2 roky zpátky teroristický útok.
Buď v klidu, to je jen na očko, aby se ovečky báli. Dřív tě přejede auto nebo na tebe spadne letadlo. ![]()
@Průzkumník no já jsem to právě myslela na tvůj komentář, že v Turecku není bezpečno. Já si myslím, že je celkem bezpečno všude stejně, protože když to nebude teroristický útok, tak to bude něco jiného.
@elinka90 píše:
@Průzkumník no já jsem to právě myslela na tvůj komentář, že v Turecku není bezpečno. Já si myslím, že je celkem bezpečno všude stejně, protože když to nebude teroristický útok, tak to bude něco jiného.
My frčíme do egypta v červnu akorát jak se tady píše s malým prckem bych se asi trošičku bála
My byly v polovině června v Řecku a za nás voda ok, ale pro děcka studená ![]()
@Průzkumník píše:
O tom žádná. Em je taky o hubu.
Já byl s děckem v Turecku vloni a teda musím jen chválit. Cítil jsem se tam opravdu bezpečně, lidé naprosto v pohodě. Samozřejmě, že člověk může narazit na magora. Na toho jsem ale dnes ráno narazil i u Kauflandu…to by člověk nesměl nikam.
Jinak, jak někdo psal, v červnu není středomoří ještě prohřáté, pro malá děcka to není. A Bulharsko už vůbec ne.
Příspěvek upraven 05.04.19 v 10:56
@Tecumseh píše:
Já byl s děckem v Turecku vloni a teda musím jen chválit. Cítil jsem se tam opravdu bezpečně, lidé naprosto v pohodě. Samozřejmě, že člověk může narazit na magora. Na toho jsem ale dnes ráno narazil i u Kauflandu …to by člověk nesměl nikam.
Kapverdy nebo Kanáry. Možná i některé z řeckých ostrovů. A mimo Evropu se toho najde mnohem víc.