Kam vysadit bylinky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43
14.4.17 22:24

Kam vysadit bylinky

Potřebuji poradit kam vysadit bylinky nebo do čeho? Ráda bych se Vámi inspirovala kam Vy jste vysadili na zahradě bylinky nebo do čeho? Uvažuji o nějakém dřevěném květináči. Pokud máte doma něco na bylinky vytvořeno tak bych ráda i fotku Vaší bylinkové zahrádky. Děkuji za Vaše případné inspirace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37121
14.4.17 22:27

Ja je mam doma za oknem, zatim sem je vysadila do urizlych spodku od pet flasek, byla sem zvedava jestli mi v byte vubec vyrostou :) rostou jak blazni takze budu presazovat do hodne dlouheho truhliku co zabere cely parapet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.4.17 22:31
@km150 píše:
Potřebuji poradit kam vysadit bylinky nebo do čeho? Ráda bych se Vámi inspirovala kam Vy jste vysadili na zahradě bylinky nebo do čeho? Uvažuji o nějakém dřevěném květináči. Pokud máte doma něco na bylinky vytvořeno tak bych ráda i fotku Vaší bylinkové zahrádky. Děkuji za Vaše případné inspirace.

co takhle udelat takoveho toho bylinkoveho sneka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
14.4.17 22:34

Já budu dávat do ztaceného bednění do betonového. Nevím přesný název ale kdyžtak ti zítra vyfotim. Jinak holky ještě bych se vtírla s dotazem. Když bych zasadila semínko přímo do hlíny ven až bude teplo. Chytne se to? Nebo musím nejdřív zasadit do truhlíku a pak přesadit? Vždycky jsem přesazovala ale letos mám jen pažitku a zbytek nestíhám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
14.4.17 22:34

Warita pokud to máte takto uděláne tak smékám před Váma skvělý nápad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
14.4.17 22:37

To budeš hodná když by jsi mi to vyfotila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
14.4.17 22:39
@km150 píše:
To budeš hodná když by jsi mi to vyfotila :)

zítra vyfotím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.4.17 22:39
@kacenka8 píše:
Já budu dávat do ztaceného bednění do betonového. Nevím přesný název ale kdyžtak ti zítra vyfotim. Jinak holky ještě bych se vtírla s dotazem. Když bych zasadila semínko přímo do hlíny ven až bude teplo. Chytne se to? Nebo musím nejdřív zasadit do truhlíku a pak přesadit? Vždycky jsem přesazovala ale letos mám jen pažitku a zbytek nestíhám :(

to zalezi na konkretni bylince. Neco chce byt predpestovane doma, neco primo do zeme. Nektere bylinky maji velice drobne seminka a trva jim dlouho nez naklici (napr i tri tydny), pokud v te dobe poradne zaprsi, muze ti ty seminka vyplavit buh vi kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
14.4.17 22:40

Máš možnost dát je do záhonku? Nejlépe na sluníčko. Mám záhonek hned vedle terasy, mohu pro ně vyběhnout z obýváku i když prší. Teď ve tmě to fotit nebudu, bylinky už jsou pěkně rozrostlé, mohu přidat foto před pár lety, ale tam to ještě není tak rozrostlé. Mám tam pažitku, petrželku, šalvěj, rozmarýnu, estragon, mátu, meduňku, tymián, oregano. Libeček mám zvlášť jinde, ten naroste moc veliký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
14.4.17 22:41
@warita píše:
to zalezi na konkretni bylince. Neco chce byt predpestovane doma, neco primo do zeme. Nektere bylinky maji velice drobne seminka a trva jim dlouho nez naklici (napr i tri tydny), pokud v te dobe poradne zaprsi, muze ti ty seminka vyplavit buh vi kam.

ach jo. Chtěla jsem ještě alespon libeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.4.17 22:43
@kacenka8 píše:

da se koupit uz hotovy v zahradnictvi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
14.4.17 22:44

Mám možnost to dát na zahrádku, ty to máš taky hezky udělané vedle terasy bych to taky nejraději vyjít z kuchyně a dojít si pro ně hnedka přímo… záhonek jsi vymyslela pěkně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
14.4.17 22:46
@warita píše:
da se koupit uz hotovy v zahradnictvi. ;)

no asi budu muset předpěstovávat se mi to už nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.4.17 22:46
@kacenka8 píše:

Ono kdyz to sadis ze seminka, tak z nekterych bylinek bys teto rok asi moc nemela. Napr takovy tymian, rozmaryn nebo salvej rostou dost pomalu. Ale napr koriandr, bazalka nebo kopr rostou pred ocima.

Co bys chtela vsechno mit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
14.4.17 22:47

@xstrasilka
Zahonek mas dobre umisteny :palec:.
Koukam na to v mobilu a poradne to nevidim. Mas okolo bylinek kuru ze stromu nebo se mi to zda? Neodfoukne to vitr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí