Kam v březnu za sluncem a teplem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Aki
1280
30.1.10 17:05

Kam za sluncem a teplem?

Ahoj, potřebuju poradit, kam se vydat, abychom si prohřáli zmrzlé tělo a pomocí slunce zregenerovali duši. Máme syna (2,5 let), takže žádná divočina (Kuba, Tahiti :roll: ), optimálně moře, koupání a relax. Termín březen.
Díky za tipy. Aki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
30.1.10 17:14

V březnu z nejlépe dostupných destinací přichází v úvahu asi jen Egypt.Tunis i Djerba má jen jarní počasí,na procházky,bez možnosti koupání-nebo jedině pokud je vnitřní vyhřívaný bazén.Ostatní cíle jsou dál a hlavně v jiné cenové kategorii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
30.1.10 17:21

Za mě Egypt…All inclusive, je to bez starostí s jídlem a hlavně pitím…
ale tam bacha,aby malej nejedl zmrzlinu nabo se nenapil vody,pozor na led v pití---Faraonova pomsta je síla–asi teda,já neměla,ale někteří ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
30.1.10 17:22

V jaké cenové kategorii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
30.1.10 17:38

Nevím jak se ceny budou pohybovat letos-lasty,zda se projeví krize či nikoli.Syn by se při troše štěstí dal sehnat jen za cenu popltků,cca 4500,– a dospěláci do 4-5 hvězdiček na 12 dní all. incl. komplet cena do 20 tis. na osobu…řekla bych že celkově do 45 tis. byste se měli vejít v pohodě.
Největší výběr a zajímavé ceny má Eximtour-a kvalitní služby k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
30.1.10 17:40

První Egypt-před 5 lety-jsem pořídila pro sebe a dceru 11 let za 15 tis. konečná cena pro obě dohromady…to byly časy.Byla to super dámská jízda s kamarádkami,4 hvězdičky,polopenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
30.1.10 17:45

A který měsíc jste tam byly? Četla jsem teď diskusi o Egyptě a doporučují tam nejdříve konec března.
Dívali jsme se i na Arabské emiráty, ale nesehnala jsem zatím pořádné reference.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
30.1.10 17:52

Prvně jsme byli konec února,začátek března…byla to rychlovka,na poslední chvíli,nešel jiný termín ohledně práce.Bylo nádherně,30 st.,voda snesitelná-nečekej žádné kafe-vítr skoro nebyl.V bazéně se koupat nesalo,voda byla ledová.Ale co jsem potom četla diskuze,tak jsme měli abnormálně pěkné počasí,na únor super,byla to náhoda.
Podruhé jsme byli hned začátek dubna-teplo,voda se dala nazvat snesitelnou-i když trošku déle jsem se osvěžovala,než jsem do vody vlezla.Ale děti to nepociťovaly,ty tam byly pořád.I bazén už byl vyhřátější,dalo se v něm plavat.
Asi bych jako tutovku volila termín od druhé půlky března.I díky konci jarních práznin-to bývají ceny trošku vyšší,někteří o prázniny jedou k moři než na hory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
30.1.10 18:23

Máte ještě někdo další tipy? Třeba i vzdálenější destinace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.1.10 18:44

kanary … byly jsme tam v unoru a bezva…mozna pro maly decko lepsi jak egypt :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
30.1.10 18:56

Tak ty mě nenapadly-a přitom švagrová tam už takto byli s rodinou dvakrát.A vždy spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.1.10 20:07

Pro male decko urcite lepsi Kanary nez Egypt ale ja tam byla duben-cerven a prvni dva mesice tam priserne foukalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.1.10 21:11

rikaji tomu ostrovy vecneho jara…v tom unoru nam dva dny taky foukalo…bylo stale kolem 25 stupnu, slunicko…more na koupani dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
30.1.10 21:51

Díky! :kytka:

Jdu se poohlédnout po pěkném hotelu na Kanárech. Kdybyste měly tip i na hotel, budu ráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.1.10 22:05

Taky doporucuji s malym ditetem Kanary nez Egypt. Byli jsme tam se trimesicni dcerou a vsechno v pohode.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix