Kam zmizely plenky Fixies?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
49
16.8.14 09:38

Kam zmizely plenky fixies??

Ahojky pred 7 lety jsem pro mimi kupovala plenky fixies, byla jsem s nimi maximalne spokojena, ted cekame patatko a chtela jsem zacit kupovat plenky do zasoby a fixies nejsou! Nikde jsem je nenasla :think: nevite nekdo jestli se treba jen nezmenil nazev? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Fixies Midi?

Přidejte zkušenost s Fixies Midi
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
16.8.14 09:50

Někde jsem slyšela, že fixies jako značka úplně konci, ale ještě minulý rok jsem od nich viděla prsní vložky, nic jiného, tak nevim jestli firma skončila a byly to jen zbytky zásob, nebo firma funguje dal. Každopádně plenky od nich jsem neviděla už pár let :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
16.8.14 09:52

Jedina prodejna, kde jsem je jeste videla, je Terno a Kaufland ve Zline, jinak ani tuk a ticho po pesine :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
16.8.14 09:52

Tak samo není ani Huggies :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
16.8.14 09:53

Myslím, že už se nevyrábí. A jinak má zkušenost je taková nekupovat plenky do zásoby!! Důvod je ten, že každému mimi sedí jiné plenky. Takže koupit balík a uvidíš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
16.8.14 09:54
@Nina Filipi píše:
Tak samo není ani Huggies :nevim:

Huggies už přestaly vyrábět pleny, minulý rok se prohlasovalo l, že končí a pleny už nebudou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
16.8.14 09:55

Hartmann Rico už Fixies nedělá, nebyla poptávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.8.14 10:06

Tak toho jsem se obavala, ze skoncili s vyrobou. Skoda :,( nasli jste nekdo adekvatni nahradu? Do pampers se mi tedy nechce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
16.8.14 10:28
;)

Příspěvek upraven 26.08.14 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
16.8.14 10:39

@Nina Filipi huggies ukončili dovoz, prej nebyl takový odbyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
16.8.14 10:48

@mataseb tesko plenky (essentials) jsou za nás super i ty z lidlu (tourjours) jsou fajn :) kamarádka si chválí z DM babylove, ale my tu DM nemáme, tak nekupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.8.14 10:54

Fixies jsem nemohla sehnat už před šesti lety u druhého miminka. Tenkrát se daly ještě objednat přes net na stránkach výrobce. Vyhovoval nam střih u novorozenců a hlavně vykrojena čast na pupicek - ten dýchal a lépe se hojil. Používala jsem je před 11 lety na první ditko…

Ze skončili Huggies není žádná škoda, blbější protekající a smradlave plínky aby člověk pohledal, navíc se mi deti v nich opruzovaly na zádech pod gumickou.

Pampers nam v obou pripadech vyhovovaly nejvíc… :palec:

• Citovat
  • Upravit
5473
16.8.14 11:15
@Hanka1 píše:
Vyhovoval nam střih u novorozenců a hlavně vykrojena čast na pupicek - ten dýchal a lépe se hojil.

Ten vykrojený pupík mají i Bella Hapy (nebo jak se to píše), měla jsem balík jedniček a překvapilo mě, že vůbec nebyly špatné. Ve větších velikostech s nimi nemám zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4623
16.8.14 11:24

Nám nejvíc vyhovovaly Pampersky :) Až teď, když je syn velký (22 měsíců) a chodí už bez plínek, tak jen na noc dávám Šmoulí plínky z Alberta a jsem s nimi fakt spokojená. Pampersky jsou samozřejmě lepší (ale taky dražší), mají větší kapacitu, ale když se mi do plínky počůrá jen jednou v noci, tak svou úlohu krásně splní i ty šmoulové :) Jen se ale prodávají ve velikosti myslím od 4-9kg, takže nejsou pro úplně malá miminka, každopádně až děťátko doroste, určitě se vyplatí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.8.14 14:45
@Samamama píše:
Ten vykrojený pupík mají i Bella Hapy (nebo jak se to píše), měla jsem balík jedniček a překvapilo mě, že vůbec nebyly špatné. Ve větších velikostech s nimi nemám zkušenost.

Pravda ty jsme dostali tenkrát podruhé v porodnici (6 Ks na den) a byla jsem příjemně překvapená kvalitou…na první před 11 lety dali ty igelitky a tuším jen na dva dny…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure