Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michaela 71 píše: Více
tak jestli máš na výběr jen alkoholika nebo fetáka, tak to je potom pochopitelné
si říkám, že žádná ženská na tom přece nemuže být až tak špatně, ale tak asi může a je mi tě líto ![]()
@pikola to není pravda mě se líbíl přesně múj typ. A já to netušila že fetuje. Věděla jsem že to je jen na chvíli tak jsem si to užívala. Nic víc.
Tak milenec, co mu ani nestojí asi není terno i bez fetování
Navíc on tě nechce, tak co řešíš
Stejně nemá orgasmus ani erekci, nevím k čemu takovej milenec… ![]()
Perníkář s erektilní dysfunkcí a jako bonus už má dítě. Dost možná i s podobnou existencí jako je on sám? Nemyslím, že existuje důvod s takovým ani spát, natož mít vztah. Na 99,9 % se vám podaří sehnat lepší kousek… Ono se může stát, že vás bude přitahovat někdo, kdo je absolutně nepoužitelný, ale pořád si můžete vybrat do toho nejít a počkat, až vás to přejde…
Jo to je ten mladší milenec co tě pustil k vodě? To seš na tom tak špatně že musíš spát s feťákem. To že je ti 54 neznamená že ti ujel vlak a nemůžeš si najít normálního chlapa.
Myslim, ze vztah s vibratorem je v tomto pripade po vsech strankach vyhodnejsi. A jako bonus…bezpecnejsi. a je spolehlivy ![]()
@mamule42 píše: Více
Cože???
Ono je jí 54? Já myslela že tak 20…maximálně ![]()
Doufám, že mu tu dceru matka nedáva a v práci nemůže nikoho zabít..
Zajímal se o svojí dceru, kterou má z nějakého předchozího vztahu, nebo o tvojí dceru? A tvojí dceři je kolik?… že jsem tak zvědavá.
Nešla bych do toho nikdy
Doufám, že aspoň používáte ochranu
Jinak mi taky tehdy někdo vyprávěl, že kolegové fetují a normálně chodí do práce, tak možný to asi je, ale otázka je, kdy se jim to vymkne z ruky. Za mě totální no-go.
@free333 Co orgasmus, ale ten chudák už nemá ani organismus.
@Michaela 71 kolik pohlavních nemocí, včetně AIDS jsi od něj dostala?
@Kryptozoo píše: Více
Zakladatelka píše jako tatar, to je pravda… ![]()