Vzrušuje mě tchán

26
17.11.25 07:31

Vzrušuje mě tchán

Zdravím, jdu si o radu. Hledala jsem na internetu podobné téma, ale ve většině jsem se dočetla, že to je fake a nebyli tam žádné rady. Tohle opravdu fake není, nemám problem si o tom s někým popovídat i ve zprávě.

Vzrusuje me sexualne muj tchan. Strasne moc. Uz dlouho, treba rok. A nekdy je to hrozne silny, nekdy ani tak ne. Nevim co je ten spoustec. Nekdy jsme u nich na navsteve a ja se vzrusenim chveju. Nekdy ne. Nekdy je to tak silny, ze kdyz prijedeme domu, jsem furt vzrusena, dokud si nepomuzu. A i kdyz on je hruby clovek, co umi hodne nadavat, tak i tak. Byla oslava narozenin, ja tam neco vylila a on mi vynadal. Ale me to vzrusilo. Zdaji se mi o nem casto sny, sexualni sny. A ja jsem tak vzrusena. Vim, je to muj tchan, pro nekoho nechutny, nechapavy. I ja to vim, proto se to chci snazit vyresit. Casto do sebe ryjeme vzajemne, postuchujeme se ze srandy, strkame do sebe. Ale ja pak trpim. Ale pro me je to hrozne silny a ja to tak nechci, protoze bych s nim tak strasne chtela sex, fakt ho hodne chci, ale vim ze to nejde a nemuzu. Mam manzelana skoro 3 lete dite. Nejezdime za nima tak casto, ale kdyz jo, tak trpim. Nekdy se mi o nem jen tak zdaji sny a nekdy, kdyz se dlouho nevidime, tak muj mozek si ho predstavi a jsem v tom zas. Nevim, jestli vyhledat odbornou pomoc, nebo si muzu poradit i sama. Ale kvuli tomu tam nejzdit neprestanem, mame dobry vztahy a jezdime tam radi.. Nikdo nevi, ze se mi to deje a ja se za to stydim. Nemuzu to rict ani kamaradce, tak me napadlo tohle. Budu rada za jakoukoliv radu. Opravdu mi je trapne, ale ono je to tak strasne silny. Ted je to 3 dny od oslavy a me to jeste furt nepreslo, ten chtíč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8534
17.11.25 07:39

Dej si mokrý hadr do kalhotek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9031
17.11.25 08:26

Je sváteční den. Venku prší. Pusť si pohádky v televizi a nevymýšlej příběhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.11.25 08:37
@Kelsey1 píše: Více

Nevím, proč se tu najdou lidi, co mi nemůžou normálně poradit. Bože..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
17.11.25 08:43
@Gigi4040 píše: Více

Co na tohle poradit? Jestli je tohle pravda, tak s tím asi nic dělat nejde ne? Fyzickou přitažlivost asi neovlivníš. Zkus na něm hledat věci, co se ti nelíbí 👍 třeba hnusná piha, jizva, křivý zuby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8534
17.11.25 08:45
@Asta135 píše: Více

Nebo si jen říct, že to je manželův otec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
17.11.25 08:49

Něčím Tě zřejmě přitahuje… :lol:

Je zajímavé, že Ti nevadí, že je hrubý, nadává, nebo je to právě tohle, co se Ti na něm líbí?

Každopádně máš manžela a dítě, takže sex nepřipadá v úvahu, nezbývá, než nechat si ho na sex. představy a jinak se tvářit jakoby nic a spíš bližší kontakt nevyhledávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33725
17.11.25 08:52

A s čím chceš poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15170
17.11.25 09:02

To je zas nějaký příběh z divokého severu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56123
17.11.25 09:08

Jdi něco zryt na zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
17.11.25 09:12

Vycházím z toho, že to může být pravda. Člověk je schopen ovlivnit svoje chování, méně už svoje emoce nebo sexuální vzrušení. Proto nebudu moralizovat.

Takže určitě víš, že dát průchod tomuto vzrušení je způsob, jak si posr@T život, proto máš problém.

Nepřijde mi divný ten problém sám o sobě, jako to, že se snažíš hledat rady na veřejných fórech na Internetu. Jenom krmíš senzacechtivé čtenářky bulváru (pokud je tedy pravda to, co píšeš a není-li to tak, že jsi autorkou nebo autorem beletrie vzrušující se reakcemi na své příspěvky).

Poraď se s odborníkem, psychologem (nebo asi nejlépe psycholožkou), mezi čtyřma očima. Rozebere to s tebou bez moralizování (není proč moralizovat, pokud mezi vámi k něčemu nedošlo), bez výsměchu, profesionálně (je to její práce) a poradí ti, jak se svými emocemi pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.11.25 09:35
@izabe píše: Více

threesome? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.25 09:47

Nadávat ti nebudu, ztotožnit se nedokážu, ale věřím, že se něco takového může stát. Však nás může sexuálně začít přitahovat kdokoliv - šéf, kolega, soused… :nevim: Samotnou mě tehdy přitahoval kolega, i když to byl idiot. Naštěstí se mi pak dostatečně zhnusil, když jsem zjistila, že podvedl svoji těhotnou ženu. Z mých zkušeností tahle přitažlivost časem možná úplně nezmizí, ale pravděpodobně dost zeslábne. Omrzí se ti to. Využij ho k sexuálním fantaziím, nikomu to neříkej. Zkus na něm najít nějaké odpudivé věci. Jo a taky je dost možné, že tě vzrušuje to zakázané ovoce. Kdyby reálně na něco došlo, pravděpodobně by to byla dost podprůměrná zkušenost, která za to fakt nestála.

• Citovat
  • Upravit
80119
17.11.25 10:03
@karkarka píše: Více

To je volno ve škole. Většinou se to objeví o prázdninách, někdy i takhle, stačí den dva a děcka se otravují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5467
17.11.25 10:06

Jé, tohle tu dlouho nebylo!

A taky tu dlouho nebylo: „Nevím, s kým mám dítě.“ Tyhle dvě diskuse na sebe kdysi jednou navazovaly. :mrgreen: Ale to po zakladatelce prahnul tchán a ona podlehla. Tady je to naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová