Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj kamarád s výhodami a pervitin. Měla jsem vztah s mladším mužem který se mi přiznal že bere pertin. No zaskočilo mě to ale znala jsem ho a nikdo by to nepoznal. Chodil do práce bydlení v pohodě zajímalse o dceru atd. Nebylo to na něm vůbec poznat i když byl pod vlivem. Tak jsem to neřešila. Akorát měl z pervitinu sexuální disfunkci problém s Orgasm s erekcí tak užíval V si viagru erekcí měl ale organismus málo kdy. Mě se líbíl tak jsem to neřešila. Máte někdo zkušenosti s tím že jste měli vztah s drově závislím chlapem? A šli by jste do toho?
Jak zoufalá bych asi musela být, abych takový „vztah“ měla? Tak doufám nikdy nebudu…
@Michaela 71 píše: Více
Forma tvého písemného projevu odpovídá obsahu. Hodně špatný.
@lucad77
Myslím vždyť dnes lidí buď fetuju nebo chlastat atd. A určitě je to lepší než s alkoholem. Žvatlal by blbosti a byl by nepříjemnej. Tento muž se choval normálně nebylo vůbec poznat.
To je smutné, že znáš jen závisláky. Asi žiješ v jiném světě než já. ![]()
… zajimal se o dceru atd.
Super benefit! To kamose hodi o hodne levelu vyse. TOP kamos ![]()
Zakladatelko, na cem frcis ty? Ten psany projev bych tipl na nejaky huleni ![]()
Pokud s ním ještě jsi, tak radím rychle pryč, než ti zničí celý život. To, že ze začátku není nic poznat, ještě neznamená, že to tak zůstane. Měla jsem ve svém okolí, a širší rodině případy, kde byl jak alkohol, tak drogy. A za čas to ty rodiny úplně zničilo.
To je ten milenec, který se s tebou rozešel a našel si mladší?
https://www.emimino.cz/…adsi-561555/
Jestli ano, tak i když to ted nevidíš, tak je dobře, že je pryč…
[cit
ce] @free333 @Anonymní 58083970 [/Ano je to on. Teď tvrdí že je zamilovanej a pervitin přestal brát.
Fetovat není v pohodě, ani alkohol
Ale ty evidentně bereš cokoliv, co má trochu zájem. A on vlastně ani zájem nemá, ale ty ve všem vidíš něco víc ![]()