Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
teď se kamarádka pokouší přihlásit ke svému profilu na emiminu a nejde jí to!!! Heslem si je 100% jistá. Koukám ji na profíl a naposledy byla on-line kolem dvanácté hodiny ale ona tu dnes nebyla!!! Kdyby psal někdo něco jejím jménem není to ona! A administrátory prosím o okamžité zrušení profilu https://www.emimino.cz/profil/ademe/
P. S. jak je možné, že se jí někdo dostal na profil??
Heslo nikdy nikomu neřekla ![]()
Emimino není pentagon, do profilu se umí nabourat každý trochu zručnější it trouba ![]()
(což není nic proti emiminu
)
Mohla to nechat někde otevřené..? v práci, ve škole…?
admina upozorni přímo.. @admin
Nebo se někde zapomněla odhlásit. A není nic snazšího než si nechat na email poslat nové heslo místo rušení profilu.
@Evyla píše:
Ne nikde jinde než doma se nepřihlašuje…
Tak na počítač vlezl někdo z rodiny, na mobilu se taky nepřihlašuje? Hned bych za tím zneužití neviděla.
Z rodiny není kdo a nevíme proč by jí měnil heslo. Poslání na email samozřejmě zkoušela ale nemůže se přihlásit ani k emailu ![]()
Ja hlavne nevim co by z toho jako kdo mel, zvlast u uzivatelky s par prispevky ![]()
Nevím, jestli je to stejná situace, ale mě asi před 2 týdny pomačkal něco na klávesnici syn a nemohla jsem se přihlásit vůbec nikde.. Bylo to ale tím, že mi tam nastavil nějaká soukromá okna nebo tak něco..
Ne holky nic takového. Sedím u stejného počítače a mě se přihlásit normálně jde. Navíc byla online po dvanácté hodině a dnes tady vůbec nebyla.