Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chci se zeptat, proč se nezobrazuje diskuze u deníčku vydaného 30.6. 2014??? Děkuji
@kobrra Už jsem se ptala v jedné diskuzi pro adminy, ti sice neodpověděli, ale někdo mi tam psal, že prý to byla docela hustá diskuze, tak ji asi stopli.
Autorka požádala o zrušení, protože se do ní některé „chytré“ dámy navážely :-/
@Happy Hippo píše:
Autorka požádala o zrušení, protože se do ní některé „chytré“ dámy navážely :-/
Já to jen četla, a musím říct, že se jim vůbec nedivím ![]()
Me to napadlo hned, jak jsem nemohla najit prispevky k denicku.
Ale pisatelka děníčku přece nežádala pomoc jako finanční nebo materiální, ale radu?? Nebo jsem to blbě pochopila?
@carambol píše:
Ale pisatelka děníčku přece nežádala pomoc jako finanční nebo materiální, ale radu?? Nebo jsem to blbě pochopila?
Ne TY ne - jen 80% vecne nasranejch zenskejch ano ![]()
@carambol píše:žádala o radu jak jí pomoct, ale obávám se že měla na mysli jen to jediné co by jí v tuto chvíli opravdu pomohlo
@terien píše: žádala o radu jak jí pomoct, ale obávám se že měla na mysli jen to jediné co by jí v tuto chvíli opravdu pomohlo
Mně to opravdu vyznělo tak, že prosí jeno radu, jak jí pomoct.
Co je na tom tak vytočilo? Četla jsem to teď 2× a nic nevhodného jsem na tom nenašla ![]()
@carambol píše:
Mně to opravdu vyznělo tak, že prosí jeno radu, jak jí pomoct.
Mě taky.
Ale dovedu si představit, jak ta diskuze asi vypadala - předpokládám, že nejpozději v pátém příspěvku se jí dostalo poučení, že si měla především líp vybrat otce svých dětí. ![]()
Já vám to povím co je na*ralo. Jsou to zamindrákované slepice, co si hojí svůj mindrák na nevinných lidech. ![]()
Jj, naváželi se tam do ní hustě, ona pořád opakovala, že peníze nechce, ale nepomohlo to. Admin tam ještě napsala, že deníček editovali a to byl oheň na střeše tuplem.