Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímalo by mě, proč zmizely moje příspěvky (resp. příspěvek) z diskuse „Kamarádka si vzala podvodníka“. Nebylo v něm jediné vulgární slovo.
Pokud to má být akce uživatelky Malina7, která mi vyhrožuje, že když budu reagovat na její příspěvky, tak to „bude řešit jinak“, funguje to tady opravdu tak, že když se mi někdo znelíbí, tak můžu nechat promazávat jeho příspěvky?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@zelenaprisera píše:
Ptala ses adminů?
JSem chlap
A neptal, myslel jsem, že je k tomu tahle sekce fora.
@DeTer píše:
A jé. Teda. Vůbec nevím o co jde, ale když to napíšeš takhle![]()
No trochu jsme se dříve neshodli v tématu o tom, jak si chlap zlovolně koupil traktor a přitom dává ženské jenom 400,– k mateřské ( https://www.emimino.cz/…rankovani/5/ ).
@WontTell Možná jsi chlap, ale pod jménem máš napsáno „Kecalka“, tak se nediv, že jsme zmatené
.
@hanka.br. píše:
@WontTell Možná jsi chlap, ale pod jménem máš napsáno „Kecalka“, tak se nediv, že jsme zmatené.
Já vím, ale to nejde přenastavit, ne? Všiml jsem si, že to tam tak mají všichni chlapi, co tu jsou
@hanka.br. píše:Že by kecalák?
@WontTell Možná jsi chlap, ale pod jménem máš napsáno „Kecalka“, tak se nediv, že jsme zmatené.
@WontTell píše:
Já vím, ale to nejde přenastavit, ne? Všiml jsem si, že to tam tak mají všichni chlapi, co tu jsou
Nejde.To je diskriminace chlapů na emiminu automatickým užíváním přezdívek pouze v rodě ženském.
@hanka.br. píše:
To je pravda. ![]()
@WontTell píše:
Zajímalo by mě, proč zmizely moje příspěvky (resp. příspěvek) z diskuse „Kamarádka si vzala podvodníka“. Nebylo v něm jediné vulgární slovo.Pokud to má být akce uživatelky Malina7, která mi vyhrožuje, že když budu reagovat na její příspěvky, tak to „bude řešit jinak“, funguje to tady opravdu tak, že když se mi někdo znelíbí, tak můžu nechat promazávat jeho příspěvky?
ano, tak to funguje, pokud te nekdo nahlasi, admin to casto posoudi tak, ze to promaze
@WontTell píše:
funguje to tady opravdu tak, že když se mi někdo znelíbí, tak můžu nechat promazávat jeho příspěvky?
Když se Ti někdo „znelíbí“
, tak ho můžeš nahlásit - nahlášení odůvodnit a admin to zváží. V případě pochybností Ti prostřednictvím SZ napíše svůj názor a svoje rozhodnutí.
Takže ne - nefunguje to tak, že si na Tebe někdo ukáže a nechá Tě promazat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat