Chceme zpátky Bubii

5137
31.5.14 18:47

Chceme zpátky Bubii

Diskusi Proč jste zablokovali Babu? nikdo nezamknul a blokace jí byla zrušena dřív než po týdnu.

Bubii https://www.emimino.cz/profil/bubiii/ není prodejcem žádných přípravků.
Bubiina starší dcerka měla dlouhodobé problémy a její stav se díky určitým preparátům zlepšil. Proto ostatní rodiče varuje před očkováním bez rozmyslu a sdílí s nimi své zkušenosti, co jejich dceři pomohlo, co se ukázalo jako slepá ulička apod.

Diskusi na podporu Bubii adminka Monika zamkla.
Proč se na eMiminu měří různým metrem?!

Chceme Bubii, která NIC NEPRODÁVÁ, ZPÁTKY!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3981
31.5.14 18:53

Ano, Bubii není prodejce. Znám její celé jméno a není prodejce žádných přípravků. Pouze je doporučuje, protože jí i její rodině pomohly. S jejich prodejem ale nemá nic společného. Na dotaz doporučuje, které by měly smysl, protože má zkušenost, ale nedělá žádný prodej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
31.5.14 18:55

Já se přidávám! Rozhodně nic neprodávala, opravdu jen radila. A synovi jeden doporučený preparát skutečně velice pomohl na rozmluvení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.5.14 18:57

Doufam, ze nebude od tohoto webu uplne odrazena :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
31.5.14 19:02

Co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
31.5.14 19:06

Souhlasím, také bych jí chtěla zpět´.

• Citovat
  • Upravit
35545
31.5.14 19:08
@Markéta80 píše:
Co se stalo?

Uživatelka Bubii dostala týdenní blokaci za údanou propagaci a prodej detoxikační medicíny. Admini tvrdí, že ji prodává, tudíž si dělá reklamu..ostatní, že je jen doporučuje, protože pomáhá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizaveta
31.5.14 19:09

Admini pod rouškou propagace zablokovali uzivatelku Bubiii, která bezelstně, ochotně a trpělivě pomáhala nejen řadou lidem, kteří měli stejne jako ona špatně zkušenosti s ockovanim. A nejen jim. Každému, kdo požádal o radu.

CHCEME ZPATKY BUBIII!!! CHCEME ZPATKY BUBIII!!! CHCEME ZPATKY BUBIII!!!

• Citovat
  • Upravit
59394
31.5.14 19:11

Aha, no je v jedné uzavřené kam chodim a jen ochotně radí co a jak kam napsat, kde se poradit takže blokaci nechápu vůbec 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
31.5.14 19:12

@admin Moniko, mažte raději rychleji nové podezřelé uživatele a nechte ty dlouhodobé dýchat. Tak hrozné to tu snad není, abyste postupně všechny vyštípala… Asi budu muset na příslušných místech navrhnout, abyste se zaměřili spíše na zlepšování ke spokojenosti uživatelů a ne na restrikce a náhlé změny starých pořádků.
Jestli Bubii prodává, nebo ne, je mi dost jedno, radí i v jiných oblastech, neuráží tu nikoho. Joalisu osobně sice nevěřím, ale když to někomu pomůže, tak ať o něm klidně píše.
Jestli vám tak vadí reklama, tak ať pořád omylem neklikám na ty barevné hovadiny po celém rozměru webu. Jestli vám vadí reklama zadarmo, tak cenzurujte i diskuse o jogurtech a značkách plen.
Ten důkaz o prodávání přímo Bubii by byl fajn. Jestli ovšem jen vycházíte z domněnek, šíříte pomluvy, což se tuším nesmí…

Do zamknutî této diskuse zbývá 3… 2… 1…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
31.5.14 19:15

Ona tu není? 8o Joalis kapky bere od stejného člověka jako já, když tu napíšu, že nám pomáhají a které to jsou, taky dostanu banán? 8o
Jestli bude zájem, můžu hodit odkaz na webovky paní, ke které chodíme. :lol: Je fakt bezvadná. :palec: A Bubii k ní začala chodit díky tomu, že jsem jí dala kontakt. Takže ne, Bubii to fakt neprodává. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.5.14 19:16

@Litta souhlas se vsim. Zrovna jsem premyslela, kdy mi zrusi sledovanou diskuzi o akcich na pleny… a take o domacich vyrobcich, protoze zrejme bych mela nakupovat jen to, co je oficialne reklamovano na webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
31.5.14 19:16

Jestli je tohle propagace, jak můžou být v diskuzích zmíňované léky a i v názvu diskuzí? Např. HA :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16986
31.5.14 19:17

@Nelisa tak uz vime, kdo za to muze :-) :mrgreen:
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
31.5.14 19:17
@AniNevim píše: