Chceme zpátky Bubii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11689
31.5.14 21:03
@Baba píše:
jakoze sem Bubiii praskla ja? :mrgreen:
Nejsem odpurce homeopatie a Joalis, sem odpurce vydelavani na zoufalstvi druhych. Bubiii jako osoba je mi sumak, ale kdyz bude nekde zas psat, ze jeji dite vylecil Joalis za 3 mesice z autismu, tak budu psat, ze to neni pravda.

Kdyby ti byla šumák tak sem do diskuse vubec nepíšeš. Jolias kapky už vyléčili několik dětí z autismu, to že ty něčemu nevěříš, to neznamená, že to není pravda. Nemužeš napsat o něčem co si nevyzkoušela, že to není učinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.5.14 21:04

@wildcherry @Krkael Bubiii je uzivatelka emimina, po dnesku zrejme byvala. Takovych jsou tisice, jasne.
Shodou okolnosti jsme se potkavaly a jejich znalosti a zivotnich postoju (tim nemyslim vyrobky J) si velmi vazim. Jelikoz jsem jeji prispevky hltala, tak jsem narazila i na ty s J, ve kterych jsem opravdu nepostrehla propagaci. A to si dovolim tvrdit jakozto velmi aktivni nahlasovatel reklamnich spamu!
Nicmene u me jde hlavne o princip, o cenzuru, o moc, o svobodu, o rady ohledne zdravi, pro ktere hlavne chodim na emimino.
Jo, a mimochodem v tvem nedavnem tematu, @Krkael, o zdrave vyvzive by umela moc fundovane poradit, bez zadnych pripravku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
31.5.14 21:05
@AniNevim píše:
@wildcherry @Krkael Bubiii je uzivatelka emimina, po dnesku zrejme byvala. Takovych jsou tisice, jasne.
Shodou okolnosti jsme se potkavaly a jejich znalosti a zivotnich postoju (tim nemyslim vyrobky J) si velmi vazim. Jelikoz jsem jeji prispevky hltala, tak jsem narazila i na ty s J, ve kterych jsem opravdu nepostrehla propagaci. A to si dovolim tvrdit jakozto velmi aktivni nahlasovatel reklamnich spamu!
Nicmene u me jde hlavne o princip, o cenzuru, o moc, o svobodu, o rady ohledne zdravi, pro ktere hlavne chodim na emimino.
Jo, a mimochodem v tvem nedavnem tematu, @Krkael, o zdrave vyvzive by umela moc fundovane poradit, bez zadnych pripravku :lol:

A oni ji vybanujou :pocitac: KOupila jsem dneska bulgur a nevím, co s ním :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
31.5.14 21:07
@Melody 4 píše:
Kdyby ti byla šumák tak sem do diskuse vubec nepíšeš. Jolias kapky už vyléčili několik dětí z autismu, to že ty něčemu nevěříš, to neznamená, že to není pravda. Nemužeš napsat o něčem co si nevyzkoušela, že to není učinné.

jak vis, ze sem to nevyzkousela? ;)
Me je Bubii ukradena, ale neni mi jedno, ze rodice nemocnych deti, kteri jsou ochotni vyzkouset - a zaplatit kde co, budou tvrde platit za placebo.
Ale to uz je dost OT.
Vsak mate Bubiii za tyden zpatky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
31.5.14 21:11

@Krkael take jsem nevedela, udelala jsem 2× na zpusob zeleninoveho rizota nebo spis k tomu neco na zpusob ciny a zamichala to. Mne moc chutnalo…
Od Bubii vim o repnem kvasu, hořci, hluchavce do salatu, ze mineraly se nejlepe vstrebavji pres kuzi, takze diky ni mam nakoupenou morskou sul na nejakem no name webu… Diky ni znam stranky (no radeji no name), kde se ucim jist jinak a videt jidlo jako lek…
No nic… Ale hleniky, tehotenstvi pres HA, nepolknuti antikoncepcni pilulky, plodne dny pri uzivani HA, dovolene s vlastnim ditetem.. omg rofl… nic dalsiho me nenapada. At zijem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
31.5.14 21:17

@AniNevim ještě si přidej ostropestřec, úžasná věc na pročištění jater ;-) :kytka:
A ten bulgur používám místo rýže. Třeba k rybě

Příspěvek upraven 31.05.14 v 21:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
31.5.14 21:18

Jsem Bubiiii hluboce vděčná, že se o své zkušenosti nezištně dělí - mně její zkušenosti velice pomohly. Setkala jsem se s ní i osobně a nikdy se mi nic nepokoušela prodat! Mám pocit, že administrátor ji blokl na základě informace „jedna paní povídala“, protože Bubiii na svých stránkách prodej Joalisu ani ničeho podobného nenabízí, pouze popisuje své zkušenosti a píše, co se jí osvědčilo:

http://vakcinacnidetoxikace.webnode.cz/

Bubiii není Ivana Sůkalová, ani Jarmila Podhorná, ani Jana Krejčí,… na jejichž stránky dává odkazy. Zajímalo by mě, kde podle administrátora na svých stránkách dává odkaz na své zboží. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.5.14 21:24
@Melody 4 píše:
A my všichni zase víme jaký jsi odpůrce homeopatie i kapek Jolias, stačí se podívat do jakekoliv diskuse o tomto tématu. Evidentně s tím máš problém, co kdyby jsi si to kompenzovala jinak.

kapky neznám, ale za homeopatii mi zatím Baba nenadávala :mrgreen: takže odpůrce asi nebude :think:

@Krkael píše:
Jsme na tom stejně :mrgreen:

já také hledím jak vyvoraná myš… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizaveta
31.5.14 21:27

Ano, pod rouškou něčeho čehosi na jejich stránkách

vakcinacnidetoxikace.webnode.cz

uz ji myslim jednou blokli. Sami si přečtěte, co tam píše a sami si uděláte obrázek o místním administratorskem systému „podle pravidel“.

Bubiii na základě tohoto přestala tyto stranky psat ve svých příspěvcích. Tak se snažím je psat ja, kdyz na to přijde. Kdyz potom od Bubiii čtu, jak si s maminkami podobně postižených děti píše, kolik času nad tim stráví a jak je rada, ze může pomoci, fakt nechápu adminy, o co jim jde.

• Citovat
  • Upravit
20855
31.5.14 21:29

Zdravím,
to, co zde píšete, ukazuje, že jsem neměla k blokaci dostatečné informace. Za to se omlouvám a uživatelce Bubiii jsem přístup odblokovala.

Hezký večer,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
31.5.14 21:33

Také chci zpět Bubii, jen doufám, že jí tato situace neodradi a bude mít zájem se vrátit! Její prispevky jsou jedny z nejprinosnejsich z celého emimina. VRAŤTE NÁM BUBII!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
31.5.14 21:34

@admin Sláva :) už jsem se chtěla taky zlobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
31.5.14 21:36

Paráda, je skvělá a řekla bych že rádi skutečně dobre

• Citovat
  • Upravit
21848
31.5.14 21:38
@AniNevim píše:
@Krkael take jsem nevedela, udelala jsem 2× na zpusob zeleninoveho rizota nebo spis k tomu neco na zpusob ciny a zamichala to. Mne moc chutnalo…
Od Bubii vim o repnem kvasu, hořci, hluchavce do salatu, ze mineraly se nejlepe vstrebavji pres kuzi, takze diky ni mam nakoupenou morskou sul na nejakem no name webu… Diky ni znam stranky (no radeji no name), kde se ucim jist jinak a videt jidlo jako lek…
No nic… Ale hleniky, tehotenstvi pres HA, nepolknuti antikoncepcni pilulky, plodne dny pri uzivani HA, dovolene s vlastnim ditetem.. omg rofl… nic dalsiho me nenapada. At zijem!

Ty jo to jsou pro me totalni novinky :) muzes mi o tom poslat vic do sz…? I tdn bulgur jak udelat aby to jedl i chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
31.5.14 21:39
@AniNevim píše:
No nic… Ale hleniky, tehotenstvi pres HA, nepolknuti antikoncepcni pilulky, plodne dny pri uzivani HA, dovolene s vlastnim ditetem.. omg rofl… nic dalsiho me nenapada. At zijem!

Jo koupila jsem od alnatury. Byl takovej jemnejsi nez ten co byl vedle :mrgreen: hele a co jidlo a kvasinky? Daji se necim zabit? Jsou to ty bazenovy (a to pouzivam protect tampony :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová