Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@farska píše:
Jo.
Dopln si L a K![]()
jsi tam ten Rébus stejně musela dát, že
Ale už vím.
Což mi připomíná, že mě kdysi chtěli do Mensy, mrkla jsem na ten jejich časopisek, rozbolela mě hlava a vykašlala jsem se jim na to. Takže já jsem prostě líná přemýšlet. Myslím jen, když mi na tom fakt záleží ![]()
@farska píše:
Jo.
Dopln si L a K![]()
Ach, konečně to vím a mohu jít spát. ![]()
@farska a to mi prislo, ze jsem tam dala prilis mnoho napovedy ![]()
@admin píše:
Zdravím,
to, co zde píšete, ukazuje, že jsem neměla k blokaci dostatečné informace. Za to se omlouvám a uživatelce Bubiii jsem přístup odblokovala.Hezký večer,
Monika
Prosím, mohla bys to zapsat někam na adminské futro? Až se zase za půl roku někomu bude něco zdát podezřelé, aby se to neopakovalo. Děkuju.
@Jankap To se budeš zdát nepohodlná zase třeba ty. Neděláš si náhodou reklamu na homeo?
![]()
@Litta
Jj a ještě často říkám, že boironští dělají homeopatii v rozporu s homeopatickými zásadami ![]()
Zdravim vsechny, kteri se me zastali, kdyz ja sama se nemohla narcenim branit, a pomohli tak k odblokovani.
velmi si toho cenim.
Postupne (behem nedele?, jak cas dovoli) bych se ke konkretnim prispevkum vyjadrila. Velmi prosim adminy, aby predchozi diskuzi, ktera se me take tykala, zatim nemazali, aby byla kontinuita v mych odpovedich. Velmi dekuji.
A pridam i recept na bulgur, jak ho maji rady nase deti i CHLAP. ![]()
@Bubiii píše:
Zdravim vsechny, kteri se me zastali, kdyz ja sama se nemohla narcenim branit, a pomohli tak k odblokovani.velmi si toho cenim.
Postupne (behem nedele?, jak cas dovoli) bych se ke konkretnim prispevkum vyjadrila. Velmi prosim adminy, aby predchozi diskuzi, ktera se me take tykala, zatim nemazali, aby byla kontinuita v mych odpovedich. Velmi dekuji.
A pridam i recept na bulgur, jak ho maji rady nase deti i CHLAP.
A-vítej
![]()
@Krkael píše:
Uuu… a chutna ten jabl.ocet jak ocet??
Kdyz si udeláš domácí, je to lahoda. Me to pije s vodou i dcera. Je nasladly. S milovaným, byt od alnatury to moc společného nema. Samozřejmě jde o to, aby byl nepasterovany, nefiltrovany, prostě živý ![]()
Ed: milovaný je kupovany…mobil mi to změnil…
Příspěvek upraven 01.06.14 v 01:45
@Bubiii
Mame zpátky Bubiii!!!
Chlap mi tu vešel prádlo a nosil mimino, protože jsem tu vriskala, ze děláme revoluci na emimi! Myslel si asi svoje, ale pomohl ![]()
@Bubiii píše:
Zdravim vsechny, kteri se me zastali, kdyz ja sama se nemohla narcenim branit, a pomohli tak k odblokovani.velmi si toho cenim.
A pridam i recept na bulgur, jak ho maji rady nase deti i CHLAP.
Jupiii
a idealnr se muzes vyjadrit o ktem kvasinkam bazenovym
a k cemu a jak a kde ty bylinky ![]()