Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nelisa píše:
Reklama by to byla, kdyby z toho její máma měla zisk (ne jen výrobce). Pak by měla dotyčná motivaci propagovat daný výrobek ze zištných důvodů.
ale jeji mama z toho ma zisk
Vyrobky prodava, dela prednasky a poradenstvi.
A v te minule zamcene diskuzi sem zminila, ze na jinem foru nekdo tvrdil, ze psal do nekonkretizovane poradny a prisla mu odpoved podepsana Bubii.
Lidi se podle mě zabývají fakt divnými věcmi. A prožívají restrikce a trestání víc než třeba přírodu nebo lásku. Kam ten svět spěje… ![]()
Připojuji se, její rady jsou mi vždy přínosem, ať už jd eo stravování nebo její zkušenosti. ![]()
Ja nevim, ale poslední dobou se nemuzu zbavit dojmu, ze to „adminovani“ tady stoji za prd… A takovy příjemný web to byval!
@Baba píše:
ale jeji mama z toho ma ziskVyrobky prodava, dela prednasky a poradenstvi.
A v te minule zamcene diskuzi sem zminila, ze na jinem foru nekdo tvrdil, ze psal do nekonkretizovane poradny a prisla mu odpoved podepsana Bubii.
To nebyla reakce na Bubii a její mámu
, ale na ten tvůj obecný výrok (psala jsi na příspěvek Jankap: Podobne by to bylo, kdyby si tvoje mama vydelavala prodejem ryzoveho vyvaru znacky Pekny blivajz a ty bys ho vsude propagovala. Podle me to reklama je
).
Jak jsem už psala, o Bubii a Hádkovi, resp. její mámě a Hádkovi, netuším nic. ![]()
Tak já tu pár hodin nejsem a oni mě zamkli diskuzi
![]()
Ano Bubiii zpět a takový kecy, že nco propaguje, to si nechta pro někoho jinýho
Její maminka možná je poradcem Hádka, ale pokud si preparáty objednáme přes net, tak z toho fakt nemá zisk ![]()
Joalis jim pomohl a nejen jim-všechny kdo s tím mají problém, tak ať ho nevyhledávají, ty které ho chtějí vyzkoušet ať vyzkouší
Pořád to tu vždy bylo o doporučení, nikdy o nabízení ![]()
Já chci taky zpět Bubiii!!! je mi srdečně jedno co dělá nebo nedělá maminka kohokoliv. Každý zde jsme snad svéprávní a sami se rozhodujeme, co vyzkoušet nebo nevyzkoušet. Někomu pomohla BioGaia, někomu Rybilka někomu na něco jiného zas Joalis! hergot kde je ten problém?…nebo se bude za chvilku lustrovat, kdo co dělá v reálném životě?…co když budu radit po své dobré zkušenosti pít kojící čaj výhradně od značky Dr.Max a ve skutečnosti jsem lékárnice v Dr.Max?!
to budou teď tržby!… ne fakt je to k ![]()
@admin, uživatelka opravdu neprodává výrobky Jolias. Za to se mohu zaručit. Nechápu proč jste jí bloknuli, takovou uživatelku by jste si měli naopak hýčkat.
@Baba píše:
a tak me je ban celkem fuk, ale nemyslim, ze je uplne mimo, jednu dobu byl joalis od Bubii vsude - spam
A pokud vim, tak Bubiii mama je poradce minimalne Hadka a toho Bubiii taky mohutne propaguje. To nevadi?Vynechavam moralni hledisko utoceni na city rodicu nemocnych deti.
A my všichni zase víme jaký jsi odpůrce homeopatie i kapek Jolias, stačí se podívat do jakekoliv diskuse o tomto tématu. Evidentně s tím máš problém, co kdyby jsi si to kompenzovala jinak.
Nečetla jsem všechno, Joalis nefandím, ale Bubii chci zpátky! Proč by nemohla psát o tom, co jí pomohlo?
Vždyť Bubii sama hledala Joalis poradce. Kdyby se živila prodejem těch preparátů, tak proč by kvůli tomu oslovovala někoho jiného? To jaksi postrádá logiku.
Chceme důkaz, že výrobky skutečně prodávala a měla tak z jejich propagace na emiminu zisk. Žádný takový důkaz však podle mě nemáte.
@Melody 4 píše:
A my všichni zase víme jaký jsi odpůrce homeopatie i kapek Jolias, stačí se podívat do jakekoliv diskuse o tomto tématu. Evidentně s tím máš problém, co kdyby jsi si to kompenzovala jinak.
jakoze sem Bubiii praskla ja? ![]()
Nejsem odpurce homeopatie a Joalis, sem odpurce vydelavani na zoufalstvi druhych. Bubiii jako osoba je mi sumak, ale kdyz bude nekde zas psat, ze jeji dite vylecil Joalis za 3 mesice z autismu, tak budu psat, ze to neni pravda.