Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky - mamky z Brna Černých Polích nebo Lesné!
Mám 14měsíčního synka a hledáme tady v okolí kamarády na společné procházky, chození do heren a prostě sociální kontakt s někým na stejné vlně.
Najde se někdo?
Veronika
@vercam
Ahoj já jsem z Lesné, mám 20měsíčního Lukáška ![]()
v létě na pískovišti jsem se seznámila s maminkama, ale bohužel praxe je taková, že se stejně nestýkáme, protože buď má jedna nebo druhá nějaké aktivity s dětma, nebo nám spí děti jinak, takže tak… ![]()
@mmarket
Ahoj, jo, asi máš pravdu, já to podobně zažila s maminkama ze cvičení. Nejdřív nadšení, velké plány a nakonec skutek utek. Ale je fakt, že byl každý odjinud, takže o to víc se vše komplikovalo.
Jinak pískoviště je fajn lokalita na seznámení, ale my tam doposud nechodili. A na procházce jsem nikoho nepotkala, respektive nejsem úplně typ, který by někoho na ulici oslovil ![]()
A proto to zkouším touto cestou. Nechci vytvořit mega skupinu, stačil by mi jeden pár ![]()
@vercam @mmarket Ahoj já jsem z Černých polí ale bydlím kousíček pod Lesnou. Mám 2 letou a půl roční dcerku.
Ven chodíme téměř denně hodně na Lesnou. Většinou chodíme dopoledne. Ráda bych se někdy potkala při společné vycházce..
Občas, když už nevím kam tak jdeme za Lidl na most podívat se na vláčky ![]()
@Agli Ahoj, my bydlíme na Krkoškové, takže hádám, že asi to budeme mít kousek…
@mmarket jojo, jsme z Černých Polí.
k Lídlu to máme kousek, tak se můžem připojit. I když Lukáškovi jsou takový věci zatím dost ukradený. Ještě tak pes nebo kočka, ale na vlak zatím vždycky dlabal…
@vercam Já bydlím na Novotného to je kousíček od školy na Janouškové takže sousedky ![]()
@mmarket
asi jo my tam pořád postáváme..nebo chodíme na hřištátko co je pod tím mostkem.
Tak kdy a kam vyrazíme? ![]()
@Agli @mmarket my můžeme zítra, ve čtvrtek, v pátek odpoledne… Lukášek teď přechází na jedno spaní, ale ještě to není 100%, takže to teď máme hodně operativní. Ale to neva, v nejhorším může spát v kočáře. Chodit stejně neumí, tak to je fuk ![]()
My chodímě většinou chvíli dopoledne, protože když jde spát po obědě tak než se vyprdolíme je tma a to už se mě nikam nechce
![]()
i když - teď poslední dny je tma pořád, ať je ráno, poledne nebo večer, už mě to počasí se. e
![]()