Kamarádi Brno Černá Pole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
7.1.14 13:16

Kamarádi Brno Černá Pole

Ahoj holky - mamky z Brna Černých Polích nebo Lesné!
Mám 14měsíčního synka a hledáme tady v okolí kamarády na společné procházky, chození do heren a prostě sociální kontakt s někým na stejné vlně.
Najde se někdo?
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6399
7.1.14 13:22

@vercam
Ahoj já jsem z Lesné, mám 20měsíčního Lukáška :mavam:

v létě na pískovišti jsem se seznámila s maminkama, ale bohužel praxe je taková, že se stejně nestýkáme, protože buď má jedna nebo druhá nějaké aktivity s dětma, nebo nám spí děti jinak, takže tak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.1.14 13:29

@mmarket
Ahoj, jo, asi máš pravdu, já to podobně zažila s maminkama ze cvičení. Nejdřív nadšení, velké plány a nakonec skutek utek. Ale je fakt, že byl každý odjinud, takže o to víc se vše komplikovalo.
Jinak pískoviště je fajn lokalita na seznámení, ale my tam doposud nechodili. A na procházce jsem nikoho nepotkala, respektive nejsem úplně typ, který by někoho na ulici oslovil :-)
A proto to zkouším touto cestou. Nechci vytvořit mega skupinu, stačil by mi jeden pár :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
7.1.14 13:35

@vercam @mmarket Ahoj já jsem z Černých polí ale bydlím kousíček pod Lesnou. Mám 2 letou a půl roční dcerku.
Ven chodíme téměř denně hodně na Lesnou. Většinou chodíme dopoledne. Ráda bych se někdy potkala při společné vycházce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
7.1.14 13:36

@vercam a ty jsi asi z ČP že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
7.1.14 14:24

Občas, když už nevím kam tak jdeme za Lidl na most podívat se na vláčky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
7.1.14 14:28

@mmarket :lol: taky tam chodíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
7.1.14 14:30

@Agli
tak to už se asi známe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.1.14 14:34

@Agli Ahoj, my bydlíme na Krkoškové, takže hádám, že asi to budeme mít kousek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.1.14 14:35

@mmarket jojo, jsme z Černých Polí.
k Lídlu to máme kousek, tak se můžem připojit. I když Lukáškovi jsou takový věci zatím dost ukradený. Ještě tak pes nebo kočka, ale na vlak zatím vždycky dlabal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
7.1.14 14:38

Ty máš taky Lukáška?? 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.1.14 14:38

@mmarket ano, náhoda, co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
7.1.14 14:39

@vercam Já bydlím na Novotného to je kousíček od školy na Janouškové takže sousedky :D

@mmarket :mrgreen: asi jo my tam pořád postáváme..nebo chodíme na hřištátko co je pod tím mostkem.

Tak kdy a kam vyrazíme? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.1.14 14:42

@Agli @mmarket my můžeme zítra, ve čtvrtek, v pátek odpoledne… Lukášek teď přechází na jedno spaní, ale ještě to není 100%, takže to teď máme hodně operativní. Ale to neva, v nejhorším může spát v kočáře. Chodit stejně neumí, tak to je fuk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
7.1.14 14:46

My chodímě většinou chvíli dopoledne, protože když jde spát po obědě tak než se vyprdolíme je tma a to už se mě nikam nechce :oops: :oops:

i když - teď poslední dny je tma pořád, ať je ráno, poledne nebo večer, už mě to počasí se. e :cert: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová