Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky. Mám doma 9,5m dcerku a mě je 22,jsme přes den sami doma a rádi by jsme poznali nějakou další maminku, těhulku na procházky, pokec, kafčo, nákupy, děti si pohrát a podobně.. něco častějšího..Jsme z Turnova. Budeme rádi když se někdo ozve
![]()
@Janca.Nikca ahojky, ja jsem z Hodkovic, termin porodu mam 26.brezna:-), rada te poznam:-)
@Pavlus87 AHoj to je fajn..malá se taky narodila v březnu… kolik je tobě??
@Janca.Nikca jak kdy:-) mam tam kolegynku z drahy, delala jsem vlakvedouci, ted jsem vlastne uz na neschopence:-). Rodila si kde?
Aha, no já jsem z turnova právě, a ráda bych někoho na procházky s kočárkem, kafčo, pokec, nákupy atd..něco častějšího..
rodila jsem v Jablonci.. nemáš třeba fb?
@Janca.Nikca jani mam, ale moc tam nechodim..ja chci take rodit v jablonci…Muzu se zeptat, jaky jsi mela porod a jak se tam o tebe starali? ![]()
..to neva, já jen že tam by jsme víc pokecali ![]()
napíšu ti zprávu teda tady..at to nemusim psát sem veřejně
Ahoj, já sem z Turnova z Ohrazenic a termín porodu mám na začátek května. Taky hledám nějakou maminu nebo těhulku tady z Turnova ![]()
@Luciano mafiano Ahoj to ti uteče a už z tebe taky bude maminka..já mám doma 10m princeznu a rádi by jsme někoho na procházky, pokec atd..nikoho tu moc nemám..budem rádi když se ozveš a něco vymyslíme. a co to bude? holka? kluk?
Kluka budeme mít. Aspoň teda doufám, že se nespletli
taky tu nikoho moc nemám a ráda se tady s někym seznámim. Až se malej narodí, tak bych chtěla chodit různě na procházky a vejletit. Akorát je mi teda trochu víc než tobě,25.
No nám od začátku řikali že holka a naštěstí jo…
tak snad se nespletli ani u vás.
No taky bych chtěla někoho na prochajdy, vejlet, k vodě, na kafe atd s prckama..přes den jsme doma s malou sami tak by jsme rádi někoho k sobě aby jsme zabili čas..
no tak mě je 22 a mě neva že jsi o něco starší..s tim já problém nemám..nemáš třeba fb?