Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledám kamarádku na kočárkování, kávičku či na drb.
Mám 16m dcerku a mě je 28:)pokud by se našla dobrá duše co také hledá, písni:) ![]()
Jé, já se hlásím
Je mi 29, mám dceru předškolní a syna 19m
Jsem z Dubiny. Teda ale musím předem říct, že nejsem perfektní matka, mluvím sprostě a raději než děti, řeším ty drby ![]()
Příspěvek upraven 05.01.14 v 14:18
Hojky:)su ze svítkova:)ale do města to není dálka:)cha cha..:)))ráda tě poznám:-)
A původně „si“ odkud? Su moc lidí nenapíše
Já SU z Moravy, tak vím, že tady se to často nevyskytuje ![]()
Narodila jsem se v Podkrkonosi:)a po skole jsem se odstehovala do Brna. A nyni 2 rokem ziji v Pardubicách:)
Přesně tak, ale už s ním nejsem
Ale měla jsem tu i pracovní nabídku, jinak bych se z Moravy tak nehnala ![]()
Ahojky píšu ti z druhýho profilu, páč se přes ten první nemůžu přihlásit, tak aby sis nemyslela že na tebe prdím:-)
jak se máte co kdyby jsme někdy daly spicha? pappa Míša
Tento týden určitě nemůžu, dcera je od včerejška marod, tak až se uzdraví.. ![]()
To nevím, ale doufám, že to bude jen něco nárazového. Dneska má ještě teplotu, ale nic hrozného, tak snad se z toho nic nevyklube..
ahojky tak jak se mate? uz je male lip? ja vcera byla s malou na ockovani do rucicky, takze jen zabucela u vyndavani injekce a pak klid, jen cekam co se bude dit za 6dnu-sestricka mi rikala ze muze dostat vysoke horecky a nebo se opupinkovat.
nejsi treba na fb? tak zatim papanek a at jste brzy fit.
![]()
Ahojky, jsem skoropardubická, je mi 31 a mám 7 měsíční dcerku. Ráda bych taky třeba zašla na pokec ![]()
Ahoj, bydlím kousek od Pardubic a doma mám 10 měsíční holčičku. Je mi 29 a moc ráda bych občas zašla na procházku a kávičku se spřízněnými dušičkami.